Gravidutze si mamici de Cluj - 174

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Multumim fetelor de urari, pun si poze numai sa ma adun, inca sunt cam relaxata si e timpul sa ma mobilizez

Alex, linistita bea cafea, eu am baut si in sarcina si la alaptat si dormea Sofi excelent, daca nu beam ma durea capul tare Of, cat mi-e de drag sa te aud vorbind de burticaSuper au fost fetele pe drum, au dormit non stop. Si eu am cam tras pe dreapta, doar C a fost de sacrificiu

Ioana, noi am avut numai experiente placute la Albena, e drept ca doar aici am fost in Bg, e statiune cu circuit inchis, intri si iesi cu o cartela, deci aici nu am auzit de furturi sau alte necazuri. In plus, o liniste si oameni cu mult bun simt si respect. N-am auzit vorbindu-se urat, manele, muzica tare, plin de familii cu copii, cam asta e specificul. Plaja curata, conditii foarte bune de cazare si masa, si pretul mi se pare mai mult decat rezonabil. Asta pentru ca la ei, copiii au gratuitate. Noi am iesit cu tot cu drum si cheltuieli pe acolo in jur de 1000 eu. Super, zic eu. Cheltuielile sunt minime, ca ai totul la AL.

Va pupez, fug la treaba.

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

andreea, depinde unde vrei sa stai in eforie. plaja, asa cum zicea si anca, e ok la Belona-nu vine nici umbra repede.
aici e zona mAI CENTRALA.
bine,noi n-amavuit nevoie, ca dupaamiaza ploua.
anca parca a stat la hotel carmen.
noi am stat la o pensiune ok dpdv al curateniei si mancarii si pretului. singurul inconvenient e ca nu avea curte deloc. se cheama pensiunea orhidee. dar nu e in zona plajei belona,e mai sus, e liniste acolo, se ajunge repede la plaja.
eu am fost personal in bucatarie, sa incalzesc apa pt piti si am vazut ca e curat.
dc vrei nr doamnei de acolo, sa nu dai comision la agentie, da-mi pm.
eu as cauta o pensiune cu curte- aici se pot intalni mai multi copii si se pot juca si as manca la pensiunea orhidee :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

salutare

Andreea, la hotel carmen am fost, biletele le-am luat prin eximtur, dar si la receptie aveau acelasi pret afisat, asa ca poti sa cauti nr pe google si sa suni direct

Gabi, bine ati revenit! asteptam pozici

va pup! miine plec la bucuresti, asa ca ne mai auzim/vedem vineri

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

vai tu fetelor ce dorrr mi-e de vacanta,atat ati pove de ea de nu mai pot,hihi.mai bine zis de mare.si noi mai avem muuuult pana ajungem acolo, doar in septembrie...

noi avem flacau mare deja, azi am implinit un anisor, sunt atat de mandra de piciul meu,hihi,alearga prin casa prapaditul,de o saptamana si-a dat drumul,hihi

sa aveti o seara frumoasa!

Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Meli, wow, cand a trecut anul???? Sa creasca mare si sanatos pisoiasul dulce! La Multi Ani, David!!!!!

Ioana, cred ca a fost tare fain in concediul vostru. N-am abandonat ideea unui concediu in Italia nici noi! Ce face P? Vai ce vreme nasoala aici...

Va pupez!

In august vreau sa mai mergem undeva ca o sa ni se faca dor, poate ceva bai prin Ungaria. Sa le vedeti pe fetele mele ce fain se joaca. Imi vine sa le mananc cum se imbratiseaza si se pupa. Evident, ca din cand in cand mai e si cate o paruiala. Sofi e mai bataioasa, Sara are o placere in a o sacai...oare asa fac toti fratii mai mari? Ma surpinde Sofi ce precoce e, deja leaga propozitii si nu are nici 1 an jumate, atatea stie si face. Dar e drept ca in mare proportie e si meritul Sarei.O invata mereu cate ceva.Asa s-a maturizat Sara. E dulce si finuta, vorbeste frumos si e in continuare pasionata de fashion, make-up si alte asemenea. Ultima data mi-a spus ca se face animatoare Si incalecai pe-o sa/ si ma laudai asa/cra-cra-cra!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ANCA, VICTO - Multumesc tare mult pentru recomandari. Ma mai documentez putin si va mai solicit daca e cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

saluti
no tu fetelor imi fac o cafea in cinstea voastra ...adevarul e ca nici nu mi am intrebat dr daca e voie sau nu sa beau cafea ,am gasit niste discutii pe net legate de consumul cafelei in timpul sarcinii si alaptarii si cam toate discutiile erau contra -consum cafea :(
cand am fost insarcinata cu T n am baut deloc si nici cand am alaptat

GABI bine ca ai putut sa te odihnesti si tu sper ca l ai recompensat pe C foarte bine ati iesit cu cheltuielile ...super ok ,ce frumos ca se joaca mamarutele tale de abea astept si eu momentul
si noi vrem sa mergem in Ungaria ...ne tot planificam dar uite ca a trecut aproape un an si noi n am ajuns inca :)
ANDREEA -eladeea hmmmmm ultima urare suna mai bine multumesc

Super oferta :din 4 iulie pana in 8 iulie (luni-vineri)intre orele 10 si 13 pensat si vopsit gene -sprancene la doar 20 lei pt programari sunati ma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LA MULTI ANISORI DAVID !!!
MELI puiule nu pot sa cred ca piticul tau are deja 1 anisor
pt tine

Super oferta :din 4 iulie pana in 8 iulie (luni-vineri)intre orele 10 si 13 pensat si vopsit gene -sprancene la doar 20 lei pt programari sunati ma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui antoni

vai tu fetelor ce dorrr mi-e de vacanta,atat ati pove de ea de nu mai pot,hihi.mai bine zis de mare.si noi mai avem muuuult pana ajungem acolo, doar in septembrie...

noi avem flacau mare deja, azi am implinit un anisor, sunt atat de mandra de piciul meu,hihi,alearga prin casa prapaditul,de o saptamana si-a dat drumul,hihi

sa aveti o seara frumoasa!

Meli

LA MULTI ANISORI DAVID! SA CRESTI MARE, SANATOS SI SA AI MUUULT NOROC IN VIATA!

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - ziua lui Filip

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Am intrat doar sa zic:

La multi ani, David!

Ma duc sa ma impachetez...am plecat.... pupici!

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

Mergi la inceput