Gravidutze si mamici de Cluj - 174

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ALEX - la ce dr te-ai hotarat sa mergi?

slaba activitate zilele acestea!

o seara frumoasa tuturor!

Oana si printesa inimilor noastre Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

IOANA - din pacate eu nu te pot ajuta deoarece sunt in necunostinta de cauza! somnic usor!

Oana si printesa inimilor noastre Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

IOANA din pacate nici eu nu te pot ajuta cu sfaturi :(
OANA deocamndata o sa ma duc la Dr Oancea ...dar in aug.trebuie sa nasca ...nu stiu cum o sa fac ...voi decide in urmatoarele saptamani

Ingerasul meu 03.10.2007 si burtica :)

Mergi la inceput

sa aveti un weekend super

Super oferta :din 4 iulie pana in 8 iulie (luni-vineri)intre orele 10 si 13 pensat si vopsit gene -sprancene la doar 20 lei pt programari sunati ma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ioana, asta cu decalotatul este o poveste f controversata. Am vazut si eu, cind era vremea, ca ori e negru ori alb, din fericire Patrick nu a avut probleme, asa ca nu am aprofundat problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

iui, ce slaba activitate pe aici, dar asta e de bine sper, inseamna ca stati afara mult cu piticii:))

Ioana, mami de Sara-cum zice si Ioana legat de decalotat,sunt pareri pro si contra.noi in mod ciudat la inceput n-am avut probleme, medicul de familie chiar zicea ca e f bine pt varsta lui, dupa care dintr-o data parca putulica a crescut dar pielea a ramas mai stramta si nu prea o mai putem decalota ,dar eu deocamadata o las asa, sa vedem ce se intampla.nu numai romanii au treaba cu astea, de exemplu evreii in mod obligatoriu circumscriu baietii, si unul din motive e si igiena.de ce, voi aveti probleme mari, adica se infecteaza?eu zic sa-l mai lasi, incearca la sfarsitul baitei sa-i decalotezi ca se mai inmoaie si merge mai bine si vezi o vreme ce se intampla.

noi am avut prima serbare ieri, eu cred ca am avut mai mari emotii decat ea, asta in cazul in care ar fi avut ea ceva treaba,hihi
mai mult m-am stresat ca a fost prima serbare si oare va sta? dar a fost ok!

Alex-cum esti?ceva greturi sau vreun semn ca e cineva pe acolo,hihi?

sa aveti o zi frumoasa, parca arata bine si vremea,va pup

Meli, mami de Timea si David

Mergi la inceput

neatza
Inca o veste buna ...si finutza mea e insarcinata are 6 saptamani ...ne am sincronizat nu gluma

Am fost la control si avem deja 5 saptamani
Meli draga simnt ceva fluturasi dar greturi,pofte ...nu am ...sunt f f ok ...si sper sa fie asa pana la sfarsitul sarcinii

complicata povestea asta cu decalotatul ....

va pup mamici ,o duminica frumoasa ...bine ca nu mai ploua

Super oferta :din 4 iulie pana in 8 iulie (luni-vineri)intre orele 10 si 13 pensat si vopsit gene -sprancene la doar 20 lei pt programari sunati ma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

hihi, lasa Alex draga, ca poate te va interesa si pe tine peste vreun an, poate vine un flacau
foarte bine ca esti super ok, atunci sa te bucuri de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare fetele!

n-am reusit sa mai intru pe la voi...si ce vad...

ALEX, FELICITAAAAAAAARI MAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!! CE SURPRIZA FRUMOASA! SARCINA USOARA, FARA PROBLEME, SI UN BEBE SANATOS SI NAZDRAVAN CA TIADRIS!

multumim mult pentru urarile de ziua lui Filip...mi-a transmis ca va pupa pe fiecare in parte... vremea a fost ok, chiar daca a fost nori cu soare,a mai batut si vantul, dar n-a plouat... au fost 11 copii, s-au simtit tare bine... tortul a fost delicios, ca de obicei... ce sa mai zic, am primit iar o groaza de jucarii, de parca n-aveam destule... avem poze la semnatura pt cine vrea sa ne vada...

ramona, ma bucur ca nasterea a fost asa rapida.... ai scapat si de asta...acu doar sa-ti intri in mana...

ioana,nu stiu ce sa-ti zic cu decalotarea...la un pediatru n-ai fost? ce-a zis? tin minte ca la Eric n-am avut pb, oricum cand mergeam la controale se uita dr si la putulica... acu sa vedem la Filip...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - ziua lui Filip

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ALEX ce fain...dada,asta vroiam sa spun si eu.poate o sa te intereseze si pe tine problema asta.tu ce-ai vrea mai mult sa ai?normal sa fie sanatos numa..dar poate ai vreo preferinta putin.eu vroiam mai mult tot fetita sa numai am alte batai de cap cu hainele...etc,si mai ales eram obisnuita cu fetita...pe urma cand am stiut ca v-a fi baiat nu l-as mai fi dat pe 10 fete.C banuiesc ca ar vrea de data asta baiat...

MELI da,este cam prinsa.se vede putin rosu la varf..acuma nu stiu daca e cazul de infectie sau nu.am tot incercat dupa baita de cand s-a nascut.e drept ca nu tot timpul...de cele mai multe ori ma grabeam si nu facem mult,doar putin.o sa incerc mai mult sa vedem...dar eu nu as vedea ca s-ar rezolva de la sine.

o duminica frumoasa in continuare va doresc...eu sunt singura,mi-e cam urat...

Mergi la inceput