Gravidutze si mamici de Cluj - 174

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

neata dragelor!

Lissa-eu zic ca ai pus tare bine, si eu am pus 12, o sa le dai jos.

Alex-noi am fost multumite.am auzit bine si de Delphin resort, e langa, e mai mult pt cei cu copii,eximtur are oferte.

stiti careva sa-mi recomandati un medic homeopat?noi pana acum am fost la sosa si am fost tare multumita, dar odata am stat 2 ore, iar ieri cand ne-am dus, era decalata cu aproape 3 ore si mi se pare penibil si de prost gust sa stea cineva sa astepte dupa tine cu 2 copii mici seara la 8...deci, as vrea sa apelez la altcineva,pleaseeee

si daca ati facut careva recent pasaport pt copii, imi spuneti si mie va rog in ce consta, ce acte sunt necesare?

Meli, mami de Timea si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ALEX - pe unde mai exact sunt reduceri in Polus??? referitor la concediu nu se stie exact nimic inca asa ca nu avem planuri deocamdata.

Oana si printesa inimilor noastre Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MELI ms mult ,iar legat de pasaport pt pitici cred ca cel mai bine e sa i suni la info la pasapoarte sa ti dea mai multe informatii
nu stiu ce medic homeopat sa ti recomand :( intradevar e groaznic sa fi nevoita sa astepti asa mult ...mai ales daca ti ai facut si programare
OANA cam peste tot sunt reduceri ..la Zara (chiar i am luat si lui T 3 tricouri 25/buc) la Stradivarius ,Bershka ,Debenhams etc ...asa ca spor

Ingerasul meu

Mergi la inceput

ALEX - multumesc~!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Sunt cea mai fericita din lumeeeeeeeeeeeeeeeeeehttps://picasaweb.google.com/117177643159303883547/SuntCeaMaiFericitaDinLume#5623250111640486290

Ingerasul meu

Mergi la inceput

ALEX - mii de felicitari inca o data! sa va dea Dumnezeu sanatate si multa fericire! sarcina usoara! ti-am spus eu ca e un an norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alex, felictari inca odata! Anunta Oana ca asteapta mare veste si tu hop... ai fost prima!

Ramona, felicitari pentru nasterea usoara si bb cuminte si sanatos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

CE ZI FURMOASA!!!!!!!!!

LA MULTI AIDORI, IARINA!!! SA AI PARTE DOAR DE CLIPE MIUNATE ALATURI DE FAMIIA TA, IAR MAMI SI TATI SA ITI MAI FACA O FRATIOARA
VA PUPACESC, SA AVETI O ZI SUPERBA

Cea mai fericita,mama, Elena si iepurasii ei , Dragos Stefan , Iulia Anamaria si Adelina Ioana

Mergi la inceput

ALEXUTO, FELICITARIIIII!!! SARCINA USOARA, UN BEBE SANATOS SI FRUMOS CA VOI

sa ne mai pove cum decurge sarcina, ce spune Tiadris ca va avea un fratior sau surioara ?

Cea mai fericita,mama, Elena si iepurasii ei , Dragos Stefan , Iulia Anamaria si Adelina Ioana

Mergi la inceput

inca o veste buna......sunt matusica din nou , cumnata mea a nascut , azi la 11,30 o fetita Andra Lorena de 4,200g

o zi frumoasa tuturor!!!

Mergi la inceput