Reclama Nivea
nu stiu daca s-a mai discutat, dar e ingrozitor de enervanta.
Pot sa o dezactivez cumva?
si daca nu, pana la ce data va rula?
ca sa stiu sa evit sa nu-mi fac nervi.
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Raspunsuri
A_Iulia spune:
Subscriu. Mai ales ca e sonora si se declanseaza automat. Nu putem sta mereu cu laptopul pe mut...
ch_dana spune:
Cred ca forumul traieste (si) din publicitate, credeti ca e in interesul cuiva sa blocheze reclamele ?
Eu folosesc cu succes Adblock Plus
www.ehow.com/how_4449837_use-adblock-plus-firefox.html" target="_blank">http://www.ehow.com/how_4449837_use-adblock-plus-firefox.html
Cand am incercat fel de fel de smecherii cu atasatul pozei la profil si am deschis forumul in IE, m-a "lovit" si pe mine reclama, e sufocanta ce-i drept.
38 cu Amelia
Laura25 spune:
Si la mine apare pe fiecare pagina ce o deschid. E ca aceea la cereale, numai ca asta mai are si sonor . Cu cealalta s-a rezolvat, poate se face ceva si cu asta
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
gabidaniela spune:
Eu de cand aia cu cerealele mi-am instalat add block. E super! Nu ma mai hartuieste nicio reclama
elyda spune:
Reclama asta are asupra multora dintre noi, exact efectul invers celui asteptat de cei ce au postat-o . Cand aud de Nivea ma apuca nervii...nu mai suport sa vad sau sa aud ceva legat de marca...ce e prea mult....e prea muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuultttttt!
Dana
alinamoro spune:
Subscriu!!!!! E agasanta!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
kid spune:
Si mie mi se pare aiurea. Eu deschid de obicei subiecte in vreo 5-6 pagini si imi canta in aproape toate. Macar sa se poata da si mentine sonorul la minim.
admin spune:
Am uitat sa va raspund caci am fost pe metereze in alte discutii de discutii.
Tin sa va spun ca am reclamat si noi aceasta reclama si am refuzat sa o mai publicam in ciuda faptului ca am pierdut bani.