Strugurasi de Sept-Oct 2011 (70)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
mikka11 spune:
Buna dimineata, fetelor!
seidana, ai dreptate, chiar nu mai citesc toate alea de pe net, important e ca bebelina e bine si dolofana, daca era rau, imi spunea medicul
In ceea ce priveste varsta, ce sa mai spun, eu cand am implinit 30 am plans toata ziua si toata lumea care ma suna sa ma felicite, trebuia sa ma consoleze de zici ca cine stie ce nenorocire patisemZilele trecute am implinit 32, sincer nu imi dau seama cand au trecut astia 2 ani peste 30, fetelor, timpul trece mai repede dupa 30 de ani, serios
Imi aduc aminte ca mama cand avea 32 de ani, eu aveam 10 ani si mi se parea mama asa batrana
25+ cu
Maria-Alexandra
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
inutsa spune:
In primul rand urez, cu intarziere, LA MULTI ANI fetelor care s-au sarbatorit recent!
Despre noi nu am prea multe de zis, decat ca suntem bine, crestem si iar crestem. Bebe se misca de zor in burtica si se vede . Sora-sa ii tot da pupici si ii face mai-mai
Am inceput si eu sa experimentez vestitii carcei. Altfel, nu am de ce ma plange. Cu kg stau bine, inca sunt pe +0 kg, dupa cele 3 slabite initial
. Burtica se vede bine de tot, in schimb, e destul de mare.
Va citesc aproape in fiecare zi, cand suntem in Iasi, dar nu prea am ce spune
O zi faina in continuare! de
si
25+
bebe din burtica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
marryan spune:
Buna dimineata si de la noi
Fetelor, ma simt atit de bine cu voi ca ma intelegeti prin ce trec, va multumesc la toate pentru cuvintele de incurajare, lali, seidana, elly, lai, raluca, ma scuzati daca am omis pe cineva.
Cel mai fericit moment este ca am vazut-o pe bebelina astazi, e frumoasa foc, are profil mai mult seamana cu sotul, avem 1201 grame, si 28.5 zile, col 38.6 mm inchis, si toate restul in regula, mi am luat si CD si o sa ne uitam acasa incaodata
Pling de fericire ca ea este bine si totul e in regula, suntem pozitionate cu caputul sus, dr mia zis ca avem timp destul sa ne intoarcem, si ne a zis ca ultima eco va fi la 36 saptamini, pina atunci ne vom uita la CD
Va pup pe toate
Cea mai fericita mami 28 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andreea_t/andreea_t.jpg)
andreea_t spune:
Muuuultumeeeeeeesc fetele mele dragi pentru toate urarile si vi le intorc inzecit
M-ati emotionat si pe mine, sunt un tare frumos si de care eu m-am atasat mult
Elly, eu am implinit 32, te intelg perfect, ce inseamna gemenii astia si ziua de 12 Priveste inainte, fiecare varsta asre frumuseatea ei...spuse eu aia inteleapta
Ca sa vezi ca nu esti deloc singurica in sentimente, eu chiar si ieri am plans. Eram intr-un hipermaket, singurica si sa vezi ce ma mai boceam, dar nici eu nu stiam de ce. se uita lumea la mine ca la film.
Seara am ras si m-am bucurat de surprize de la prieteni dragi si de la ai mei parinti cu care m-am pomenit pe la 9 seara (au venit din Ploiesti), na sa-si vada tata fata cu burtica
Am poze cu Sara pe yahoo :), o sa mai pun cu noua coafura, este dementiala .
Maine merg si eu la medic, abia astept sa-mi vad feciorul. Doamne ajuta sa fie totul bine!
Va sa avem o saptamana minunata!
27+
Doamne ajuta!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/racheel/racheel.jpg)
racheel spune:
Buna dimineata gravidutelor
Urez si eu La Multi Ani cu multa sanatate si bucurii sarbatoritelor
Din ce am citit am inteles ca Jade s-a suparat....pai se poate?Si eu ma pipai pe burtica toata ziulica.
Lali bine ai venit ii place lui Paul la bunici, singur?
Eu declar 14-15+ Kg.Nu stiu unde naiba le mai pun
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 27+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/seidana/seidana.jpg)
seidana spune:
Neata si de la noi... am dormit zilele astea cu purcelul tot pe la 10 m-am trezit, ma simt insa mai odihnita...
MAryan.. ei vezi exista fericire si motivatie mai mare sa lasi prostiile pe langa, cand o vezi pe bebi frumoasa si bine? ce mare distanta intre eco ... eu imi faceam pb ca merg la eco la 31-32 sapr, pt ca nu am fost decat la 27...
Rachel.. lasa mamica sa fiti sanatoase ca de kg scapam noi.. dar tu ce te lasi atata asteptata?
Inutsa cum se poate sa nu te fi ingrasat deloc.. pai ce treaba ii asta sa ne faci in ciuda?
Eu nu mai am rabdare sa treaca timpul, sa ajung macar pe la 34 -35 sapt sa scap de stresul ca bebe ar risca de s-ar naste acum.. mai nou am aproape zilnic cosmaruri... cu ea, intr-o zi visam ca i-am dat sotului burta, iar eu nu mai puteam de suparare eram numai dupa el si innebuneam cand nu atingeam burta, aseara iar cosmar insa nu mai stiu ce am visat ca m-am trezit pe la 3 speriata si am alungat gandurile ele..
28+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/racheel/racheel.jpg)
racheel spune:
inutsa esti o fericita
Seidana, pai eu cand lipsesc sunt la tara.Acolo nu am net.
M-au apucat arsurile duminica seara.Pana la urma am adormit dar ieri cand m-am trezit am zis ca mor din cauza lor.Erau mai rau decat greturile.Pana la urma mi-am cumparat dicarbocalm si am supt doua pastile si mi-au trecut.Vad ca azi nu le mai am.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 27+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
mikka11 spune:
marryan felictari pentru bebelina frumoasa si sanatoasa.dar chiar ca e ceva distanta intre ecografii la voi..
racheel, esti slaba si sigur nici nu se vad kilogramele acestea, la mine spre exemplu speranta este ca o sa va apucati de diete dupa nastere si o sa ma impulsionez si eu
sei, tu mai ai asa putin pana la 34-35 de saptamani, nini nu o sa iti dai seama cand o sa treaca timpul25+ cu
Maria-Alexandra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
marryan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikka11 marryan felictari pentru bebelina frumoasa si sanatoasa ![]() racheel, esti slaba si sigur nici nu se vad kilogramele acestea, la mine spre exemplu speranta este ca o sa va apucati de diete dupa nastere si o sa ma impulsionez si eu ![]() sei, tu mai ai asa putin pana la 34-35 de saptamani, nini nu o sa iti dai seama cand o sa treaca timpul ![]() ![]() ![]() |
mikka mersi frumos
![](pupic.gif)
de kilograme, eu am 11+ insa credeti-ma ca sa vad toate
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
racheel si eu am arsuri mari, dar daca beau apa borjomi imi trece, medicul mia recomndat apa.
Cea mai fericita mami
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camady/camady.jpg)
camady spune:
Fetelor sa nu ziceti ca sunt nebuna.
Voi va ganditi sa organizati botezul de acum? Ma gandesc ca dupa ce nasc cine mai are timp de asa ceva.Adica trebuie sa-mi fac o lista cu nr de invitati si sa caut locatia.Am innebunit?27+ cu
Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby