Strugurasi de Sept-Oct 2011 (70)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

M-am intors
May, eu am facut morfologica acum vreo 3 saptamani, azi am fost la controlul periodic la medicul meu ginecolog ( ma cheama o data pe luna). Mi-a facut si eco pentru ca mereu imi face si mi-a spus ca totul e in regula, colul inchis, placenta posterioara si ok, bebelina are vreo 800 g ( a zecea parte din greutatea luata de mine, ca sa citez pe medic), se tinea cu manutele de talpi. Inca nu s-a intors, era cu fundul in sus cumva, nici nu ma asteptam sa fie intoarsa la ce picioare imi trage in vezica si oricum la mine nu prea are importanta povestea cu intorsul.
Nu mi-a dat sa fac alte analize, am vazut ca voua v-au dat medicii vostri, mi-a spus sa iau in continuare elevit si sa revin peste o luna.Acu ma holbez la foaia aia cu poza , a facut niste insamnari pe acolo dar nimic nu pricep si nici nu mi-a dat alte detalii, tare mut e.

25+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

ma gandesc ca daca nu figurezi pe stat de plata poate te plateste CAS ul..

Mikka.. felicitari pr grasuna.. ce mare e 800 g la 25 sapt...

28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Alayna.. romanii sunt de multe ori f rai unii cu altii in strainatate... am vazut asta in multe randuri... nu intele de ce doar cica suntem frati.. cica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Multumesc mult seidanaE cam grasuna, nu? ca m-am uitat si eu la niste grafice pe net si acolo scrie ca ar trebui sa aiba cam 660 g.Bunicul imi spunea aseara ca el crede ca am gemeni la ce burta am dar i-am explicat eu ca burta aia mare e jumate grasime

25+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor mie la 25 de saptamani mi-a zis ca are 927 g. Ce ma fac?S-o fi inselat dr. sau fac o ditamai fetita?

27+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

marryan da chiar poti fi somera si gravida la voi? de ce nu ii bagi conc pe gat si stai acasa..

seidana da sunt automat somera la cit am munci pentru el....

Cea mai fericita mami 28 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

marryan eu nu vreau sa mai comentez despre seful tau ca mereu m am enervat numai cand citeam ce ti face
ti am mai zis eu tie ca nu ti ridica nimeni statuie , asa s unii oameni ,isi vad doar intersul propriu
oricum , imi pare rau ca esti supi

dar fetelor , daca iti dai demisia , ce , mai ai vreun drept la indemnizatie (sau cum se cheama) ???
eu stiu ca din moment ce ti ai dat demisia si nu ti bagi cartea de munca imediat , fara nici o zi pauza , nu mai beneficiezi de nimic

_

26 +

Jade da nu ai nimik, esti efectiv somera si statul nu te mai ajuta cu nimik decit cu banii pentru nastere care sunt 100 euro si atit...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Jade asa e , daca vb de indemnizatia de crestere a copilului.. marryan din cate inteleg nu vrea indemnizatie ci doar prenatal...

seidana la noi daca nu plateste patronul prenatalul automat nu ai dreptul la nici o indemnizatie, ca eu la asta bateam sa am cel putin 250 euro pe luna insa el e un om de nimik care la inceput mia zis ca da si apoi ca e prea mult pentru el sa plateasca prenatalul....si de aici rezulta ca nici indemnizatie pentru ingrijirea copilului nu mai am.

Mergi la inceput

alayna si la noi tot indemnizatie se numeste pentru ingrijirea copilului, dar daca nu iti plateste compania, si duci certificatul prenatal care se deschide de medicul de familie la CNAS, statul nu iti plateste nimik, ca doar compania nu plateste din buzunarul sau sa mi faca vafoare, ci doar acopera taxele pu o perioada cit se acopera trasnferul efectuat, daca suma e de 4000 USD atunci compania este scutita de taxe in suma aceasta....el nu intelege acest lucru si crede ca plateste din buzunarul sau....

Mergi la inceput

mikka felilcitaru pentru bubulina grasunica, abia astept si eu sa vad mine ce mi zice medicul, am niste emotii ca imi vine sa pling

eu merg sa ma intind ca deja nu mai am nici puteri nimik, sunt extenuata rau de tot. miine revin cu detalii de la scan e la 9 dimineata, sa mi tineti pumnii sa fie totul bine

Mergi la inceput