povesti pt copii 2-3 ani

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Al nostru nu are rabdare sa asculte povesti; duni a fost bun numai pentru varianta muzicala; norocul nostru este ca desi s-a uitat tarziu la desene (dupa 2 ani) ii plac cele frumoase, gen alba ca zapada, tinkerbell, tarzan; cu cat au mai multa muzica, cu atat mai bine. Iar daca sunt si animale e deja super. Nu a parut speriat de partea violenta- cand tarzan omoara tigrul. Poate ar fi bine daca ar citi povestile moderne unde lupta intre bine si rau nu este foarte clar zugravita (lupul mananca bunica, vrajitoarea otraveste marul, samd)

Eu nu am citit povestile clasice, doar le am auzit citite de altii; noi ca frati eram buni povestitori si inventam povesti cu noi in rol de eroi; fiecare venea cu o idee si pdoamne ce mai inventam (asta pentru ca mi-a adus aminte iris ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Finn este inebunit dupa carti si are o colectie de 100 carti in romana si engleza.

Favoritele lui sunt cele scrise de Richard Scarry. Taica/sau inventeaza povesti pornind de la desenele din carte, iar Finn asculta cu atentie si cate 10 minute. Alte favorite

In the night kitchen
Whale
Wombat
O zi ploioasa
Craciunul soricelului chit
Tinutul fulgilor de nea
The moomins
Can~t you sleep little bear?


Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Eu i-am spus Mirunicii si povesti precum Cei trei purcelusi, Capra cu 3 iezi sau Hansel si Gretel, da' in varianta cosmetizata. Adica lupul/vrajitoarea vrea "sa le pape curuletzul", urmata de o gadilitura zdravana in joaca. Ii chiar place si asteapta partea respeciva, sa-si primeasca portia de gadilit. Oricum regula e sa fie scurte povestile, ca nu are rabdare multa.


Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)
16+ cu bb2 poate fratior

Mergi la inceput