FIV Dr. ALBU DRAGOS 33
Raspunsuri - Pagina 4
Ingerash_Mic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anastasia_7 Ingeras Mic, , trebuie sa speram ,sa nu ne pierdem nicicand speranta, ne rugam, credem si MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA. MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA. MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA. „Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.” Parintele Arsenie Boca |
asa este ai mare dreptate
MTHFR 677 C>T heterozigot
MTHFR 1298 A>C heterozigot
PAI-1 675 4G homozigot
www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000312706673&v=photos" target="_blank">poze
Ingerash_Mic spune:
citat din mesajul lui ALTESA ingeresh nu inceta sa speri ca uite si la mine a venit pana la urma si a mai venit si natural indiferent de metoda rezultatul e important. aveam de gand sa fac Fiv in august si uite ca a venit el singurel. pentru fetite 9+ |
multumesc pentru incurajari.. cand vad fete (cu probleme de natura celor pe care le am si eu) care sunt gravidute, incolteste speranta
PAI-1 675 4G homozigot
www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000312706673&v=photos" target="_blank">poze
anna_a spune:
altesa, am facut numai secretii de col, nu vad de ce e nevoie de papanucolau; dar sa spui ca esti insarcinata sa umble mai usor.
Acum imi amintesc ca eu am facut asta la 5 sapt, cand am mers la 6 sapt la eco mi-a dat dr canesten gyn, dupa ce luasem gynofilus o sapt.
parerea mea e sa te duci sa-ti iei canesten, faci tratamentul 3 zile, mai astepti 4-5 si apoi mergi si-ti faci analizele sa vezi daca ti-a trecut; daca nu vrei sa iei canesten, desi e numai un antimicotic, ca sa-ti mai ameliorezi cat de cat ia gynofilus; faci cum vrei, dar nu cred ca ai de ce sa mai astepti o sapt pana recoltezi si-ti vine rezultatul; eu nu suport infectiile astea, daca citesti topicul de acum 1 luna jumate sa vezi cum faceam pe aici
mersi fetelor care ne felicita si va urez succes si voua, pana la urma veti reusi
sanatate si numai bine lui babyblue si camemar si noua tuturor de fapt, ca le rezolvam noi pe toate usurel
12+ cu
QiaoBing spune:
neataaa si la toate fetele
angelica si mie mi-au aparut cosuri cat am facut stimularea si chiar si dupa, ma simteam ca la pubertate. problema e ca mie mi-au ramas urme de la ele pe fata pt ca au fost de cele sub piele pe care eu m-am incapatanat sa le zgandar pt ca ma enervau (nu suport sa am ceva pe piele) si din pacate mie mi se vindeca f greu pielea . cumlea, mi-au aparut numai pe partea dreapta. acum le tratez cu crema de galbenele si parca trec si semnele.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
Ingerash_Mic spune:
neatza si de la mine
Qiao si eu am patit asa de la stimulare.. am crezut ca sunt eu nebuna si vad ca apar mai mult pe partea dreapta decat pe stanga.. dar vad ca nu sunt.. si tu zici ca patesti la fel.. sa fie oare pentru ca dormim mai mult pe partea dreatpa?
PAI-1 675 4G homozigot
angelica28 spune:
citat din mesajul lui Ingerash_Mic neatza si de la mine Qiao si eu am patit asa de la stimulare.. am crezut ca sunt eu nebuna si vad ca apar mai mult pe partea dreapta decat pe stanga.. dar vad ca nu sunt.. si tu zici ca patesti la fel.. sa fie oare pentru ca dormim mai mult pe partea dreatpa? MTHFR 677 C>T heterozigot MTHFR 1298 A>C heterozigot PAI-1 675 4G homozigot www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000312706673&v=photos" target="_blank">poze |
O sa rideti dar mie mi-au aparut pe partea stinga mai multe
QIAO si eu ma zgindar ,nu le suport..........ma si dor .........uffffffff
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
Ingerash_Mic spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui angelica28
O sa rideti dar mie mi-au aparut pe partea stinga mai multe QIAO si eu ma zgindar ,nu le suport..........ma si dor .........uffffffff Mutatia677-in stare homozigota Mutatia844g -in stare heterozigota 2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi, Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u |
incep sa ma gandesc la varianta pe care o banuiesc.. o fi de la modul in care domim.. eu dorm mai mult pe dreapta.. si imi apar pe partea dreapta a barbiei in mod special.. si mie-mi mai apar sub biele si se inroseste locul.. si logic ca zgandaresc ca nu se poate altfel am observat ca daca nu pun mana sa le storc in 2-3 zile trec de la sine..
PAI-1 675 4G homozigot
Anastasia_7 spune:
Fetelor, ma alatur si eu voua...nu am scris deloc despre asta , ca am spus sa nu fiu eu obsedata de una, de alta, si sa adun iar prea multe intrebari, dar la mine au inceput sa apara nu de la inceputul schemei, ci imediat a doua zi dupa prima injectie cu Menopur. De la Microgyno si Diphereline, in faza de inhibitie, nu am avut nimic. Si au aparut pe ambii obraji, pe partile laterale..., eu am zis ca poate o fi de la caldura, praf, etc, dar eu seara am grija, ma demachiez, adica imi curat fata, ca de machiat, ma machiez f putin. Deci , asta o fi...stimularea?! Angelica, bebe, capul a inceput iar sa doara la fel, ma mai lasa putin o ora, doua, iar apoi ma ia iar. Cred ca sunt efecte de la stimulare, dar sa speram ca trec la un timp.
Ingeras mic, tu acum in ce stadiu esti cu planificarea FIV, cu analizele?
QiaoBing
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:
Cu siguranta aveti voi propriile cosmetice pe care le stiti ca lucreaza bine, dar dc tot continua probl.asta cu cosuletele, sa incercati sa folositi de la Gerovital Crema Ultra Activa Stop Acnee, e un flacon mic, dar e f puternica si eficienta, nu arde tesutul si trateaza in profunzime. E o gama intreaga la Gerovital pt probl. acestea, dar eu am luat numai acest produs pt ca este cel mai puternic.
Cand imi mai apareau in perioada ciclului in zona barbiei, obraji, de cand am gasit-o si folosit-o, mi-au trecut rapid si fara urme.
Acum, cosurile astea sunt mai mari si intr-adevar, sub piele, incerc sa nu umblu la ele si aplic seara si dimineata cate un bob de mazare de crema.
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
Ingerash_Mic spune:
anastasia noi suntem abia la descoperirea problemelor.. abia am primit rezultatele analizelor si mai am de primit cateva eu.. domnul dr Albu a zis ca putem incerca o IA dar cred ca nu se astepta la rezultatele pe care i le voi duce.. eu ma gandesc serios la FIV, nu vreau sa arunc bani pe IA, am mai multa incredere in FIV cu ICSI
So, am zis ca la anul sa facem FIV-ul, dar inainte de toate ne vom consulta cu medicul meu (Albu), cu andrologul, endocrinologul, urologul (sotul are oligoastenoteratozoospermie severa, am mai spus-o probabil, ca scriu si la topicul de trombofilie, si la topicul asta, si la cel de oligoastenoteratozoospermie)
PAI-1 675 4G homozigot