FIV Dr. ALBU DRAGOS 33

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maripet

Corry, eu nu mi-am mai facut nici un test. Mai astept cateva zile.
Am vorbit cu Vaduva si i-am spus ca nu am mai sangerat. Mi-a zis sa merg in continuare cu tratamentul neaparat.

Asa sa si faci!
Ma gandesc ca daca sangerarea ar fi fost de la menstruatie, nu ti se mai oprea, dimpotriva, iti venea din ce in ce mai rosu....
Cred ca au fost mai lenesi si s-au prins mai tarziu
Te pup, weekend placut!

30+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maripet

Corry, eu nu mi-am mai facut nici un test. Mai astept cateva zile.
Am vorbit cu Vaduva si i-am spus ca nu am mai sangerat. Mi-a zis sa merg in continuare cu tratamentul neaparat.

Ma bucur foarte tare ca s-a oprit sangerarea, inclin si eu s acred ca s-au prins puii mai tarziu. Ciclul, dc era sa-ti fi venit, curgea in continuare..si nici dr. Albu nu e genul de dr care sa dea pastile, injectii, tratamente aiurea, numai ca sa fie date si sa fie multe la numar, dimpotriva( e f strict cu medinamentatia) si asta inseamna ca si el crede ca mai sunt sanse.
Sa te odihnesti si sa te linistesti si tu zilele acestea
Va pup pe toate

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Asa sper si eu sa se fi prind mai tarziu.
Mi-am propus sa nu fac nici cel mai mic efort zilele acestea. Stau in pat, la calculator sau la televizor.
Angelica, ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

maripet, angelica sper alaturi de voi

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Buna fetele ,am intarat pe fuga sa vad ce faceti ,diseara sunt in nunta asa ca ............am o groaza de facut .........!
Vreau sa va spun ca mi-am mai facut un test de dimineata ,sa pozitivat iar ,deci eu una ma declar insarcinata..........nu stiu am inceput sa am si putina greata .........simt eu ca sunt insarcinata!
Maripet ,tin pumni mami ,sunt sigura ca vom fi 2 gravidute frumoase ,ca o sa ne intilnim pe holurile lui ALBU si o sa ridem de perioada asta ..........sunt sigura ca va fi bine si la tine!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelica28

Buna fetele ,am intarat pe fuga sa vad ce faceti ,diseara sunt in nunta asa ca ............am o groaza de facut .........!
Vreau sa va spun ca mi-am mai facut un test de dimineata ,sa pozitivat iar ,deci eu una ma declar insarcinata..........nu stiu am inceput sa am si putina greata .........simt eu ca sunt insarcinata!
Maripet ,tin pumni mami ,sunt sigura ca vom fi 2 gravidute frumoase ,ca o sa ne intilnim pe holurile lui ALBU si o sa ridem de perioada asta ..........sunt sigura ca va fi bine si la tine!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u

, Angelica,ma bucur foarte tare ca s-au linistit apele la tine si esti fericita, acum ramane Mariped sa fie bine si ea. Petrecerea frumoasa diseara la nunta, voi veti sarbatori si sarcina vs, pe langa evenimentul in sine
Mariped, si relaxare cat mai multa zilele acestea!

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

mi-am facut si eu Pregnylul adineaori

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

capitol nou
sa fie cu noroc
pupi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput