Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madu81

As vrea si eu ID-ul si parola, va rog, sa pun si eu poze cu baietelul meu si sa ii vad si pe copilasii vostri . Merci !

Mami de bebe Adam

Ai PM.

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madu81 spune:

Merci mult, Catank !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetele?
am venit si noi de la cumparaturi. am plecat pana la urma pe ploaie cand mi se pune pata pai mi se pune...
bebelina a dormit tot drumul, in supermarket si inapoi. s-a trezit abia cand am ajuns acasa direct cu pumnul in gurita si urla de foame

dinora ce dulce este bebe, si ce grasulin. are la cuteeee

simona inseamna ca este clar, Anastasia tuseste asa ca se inneaca cu saliva, azi de exemplu nici n-a tusit aproape deloc, putin dimineata.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

ally nu esti singura cu peripetii la botez. si noi am uitat certificatul acasa. de fapt, nici n-am stiut ca trebuie
lasa, bine ca a fost frumos si bine

Mergi la inceput

catank ce dolofacnica este Ioana si ce scumpaaaa

millie si Andrada este o falcoasa, tare dulcica

miki si Anastasia a avut o perioada cand a luat 100 gr/ sapt dar a recuperat dupa aia. cateodata iau mai mult, cateodata mai putin, doar nu cresc si ei constant, nu?
oricum, acum vad ca nu mai ia asa mult ca inainte. este foarte activa , nu mai doarme asa mult ziua...de aia cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna ziua mamici si bebici

Ati trimis ploaia si la mine eh ? pai asa ne-am vorbit? cand voiam sa ies si eu afara sa fac poze cu noua coafura atunci a tras 2 reprize de ploaie zdravana si am auzit si primele tunete pe anul asta

Piscoata mea e in toane bune , adica are chef de vorbit , chicotit si supt degetelele , ca-s mai bune decat tzitzi vad si eu care ma bazam ca o sa dorm si eu putin in dupa amiaza asta slabe sanse, poate mai tarziu, mai la pramz cand a dormit ea o ora jumate eu eram in bucatarie si tocam la salata beouf vin socrii maine si sunt inebuniti englezoii astia dupa salata noastra romaneasca soacra mi-a cerut reteta de vreo 2 ori si nu i-am scris-o pana acum, o crede ca nu vreau sa i-o dau dar las sa manance cand vin la mine , mai rarut ca-i mai dragut si mai apreciat, nu ? oricum stiu ca a luat fii su o romanca gogodina, acum 3 sapt cand au fost au mancat prima data ciorbitza de perisoare cu multa smanatana, s-au lins pe botic , le-a placut si asta , cica foarte buna si nu au mai mancat nicaieri asa ceva, ei care au umblat lumea asta in lung si-n lat , deci mi-a crescut inima-n chept precum creste aluatul pus la dospit

yasmi , maine nu stiu ce o sa facem, cred ca o sa iesim afara , la o terasa/restaurant sa bem o sampanie, nu ca nu am si acasa, mai avem 6 sticle inca din ianuarie de la starea civila, e de aia buna frantuzeasca deci pot sa ma imbat si acasa o sa vedem ce spun socrii si decidem maine care si cum, incotro o luam

Madutza_bra, sa te distrezi frumos la munte si La multi ani de pe acum, mai bine in avans decat cu intarziere nu ? noi suntem amandoua tinerele de numa 30 ani dar eu-s mai "tinerica" decat tine cu 3 zile luati amandoi copilasii cu voi ?

madu81, deci ploua pe la Botshani las` ca-i bine ca si asa mama spunea ca nu a mai plouat de mult si trebuia sa ude gradina in fiecare seara o ajuta si pe ea vremea si mai fac economie si la factura hai cand vedem pozici cu bebe Adam si mami lui ?

Roxy, te duci sa te intalnesti cu madutza? ce frumos ar fi... plus ca Moeciu e o zona superba, acolo vreau sa ii duc si eu pe socrii cand vin nr o la toamna, sa vada si ei frumusetile noastre, si sa ii sperii oleak pe la Bran la castelul lui Dracula...bu hu hu...

dyadya, poti sa imi trimit Pm cu id ul tau de mess si cand o sa am timp o sa te ajut sa pui poze pe picasa? Ok?

ailed, piscoata ieri cand am venit de la coafor dormea, si cand s-a trezit era toata un chiot si o veselie sa ma vada ,nu cred ca si-a dat seama ca s-a tuns maica-sa si s-a vopsit , deci nu e asa mare schimbarea

Miki, multumesc de info ... sa stii ca mi-a revenit lapticul, ieri cand am ajuns acasa din oras din centru, am dat sutienul jos ca nu il mai suportam si au inceput sa curga sanii mei mai ceva ca la robinet nu mia venit sa cred, am pus repede piscoata la san si la celalalt am tinut un servetel , adica mai multe le-am umplut nu imi venea sa cred apoi inainte de a merge la coafor i-am dat san si cand m-am intors in 2 ore jumate, eu am lasat-o dormind, ea dormea si tot la fel cand am dat sutienul jos sanii erau super plini amandoi si curgeau si azi noapte erau plini, acum sunt ok, nu foarte full, ca a supt des azi piscoata dar mai bine decat acum 2-3 zile in urma cand ma plangeam ca-s moi si goi Crestinare cu har maine si distractie placuta, sper sa tina vremea cu voi

Millie, ma bucur ca e mai bine Andrada , e o scumpa, am vazut-o in pozici ce s-a dolofanit

Stefya, aceeasi problema cu griul din romania am avut-o si eu, cadn a venit Nick in ro prima data , il anuntasem dinainte ce si cum si al ce sa se astepte, dar nu s-a speriat , ca el citeste si e la zi cu stirile, plus e pasionat de istorie si stie prin ce am trecut in timpul comunismului , plus ca vazuse Germania redegista si se astepta, si parintii lui au locuit 4 ani la Moscova si a spus ca seamana in oarecare masura, prietenii stiu de ce Nick a meu uraste iarna si zapada , dar anul asta nu mai scapa, il duc de Craciun in ro la mama in nordul Moldovei sa ii inghete nasu si poponetu

Ally, superb bebe Edy , iar tu mamico radiezi de fericire, chit ca spui ca ai avut multe incurcaturi la botez, dar nu se vede din poze O sa fac poze maine de ziua cea mare sa va arat noua coafura, ca aseara am facut cateva cand am venit de la coafor dar am o moaca obosita de spui ca nu am dormit o saptamana

Irinuca, eu as pleca cu bebe in delta, mi-as lua un minim necesar de medicamente si un telefon al unui pediatru bun si m-as duce, de ce nu ? de acum sa stam in casa ca e bebe mic, pai pana cand? pana o face 14 ani si o sa aiba bolentin in buzunar?

persi, imi pare bine sa te citesc iar si din nou deci a facut bine mustruluiala mea ca vad ca ati iesit de dupa perdea mai multe acusi ma duc sa vad poze noi cu Raducu , nu am apucat pana acum sigur e un scump si dulce

Simona, superba casuta si imi place ca aveti spatiu mult sa aiba flacaii pe unde alerga eu cam am emotii ce o sa fac cu scarile cand o incepe piscoata sa misuneze ? Vreme frumoasa la botez si crestinare cu har

madutza, ce iti mai fac frumusetile de fetite si dolofanelul ?

Andreea, niste pozici de cand ai fost nasica vedem si noi ? si cu Rares bineinteles

catank, vrei sa scrii si tu romane ca mine? vad ca iar m-a apucat scrisul si nu ma mai opresc, dar asa-s eu , vreau sa scriu la fiecare in parte cate ceva stii tu , noi in Moldova aveam o vorba, mi-ati dat scuipat la furca , deci tre` sa scriu acusi ma duc sa o admir pe Ioana si falcutele ei , mai ales gropitele

Ana_2010, ma bucur ca Raducu e mai bine si -a trecut burtica eu nu am vrut sa va cert tare, tare ..numa un pic, dar vad ca a facut bine smotruiala ati venit sa ne mai spuneti de voi si bebeii vostri

raluka, felicitari pentru gimnast am si eu o curiozitate, de ce te intorci la munca din sept ? nu mai vrei sa stai cu bebe acasa sau nu iti mai permiti din punct de vedere financiar ? off daca e din cauza asta, imi pare rau ... romanica asta ...nu stiu cand o prinde vestul din urma, macar putin asa, nu de tot ca nici aici nu-s toate de nota 10 plus

Pisuc, azi stai in casa la racoare si dormi? nu te-am citit, deci esti busy cu ceva Petru ce mai spune ?

lalely, scoate-i nasucu afara pe balcon la bebe David si lasa-l sa traga niste aer curat de dupa ploaie in piept, poate il ia somnul ai incercat sa il pui in landou pe balcon si sa vezi daca nu ii place ? si a mea e plictisita , voiam sa iesim dar a plouat ... pana acum a vorbit cu pisicile ei din patut, acum se meaaa meaaa oaaa nu a vrut sa doarma mai devreme si acum a prins-o oboseala Ai vorbit cu bunicile, nu vin sa te salveze un pic in weekend sa iesi afara la un coafor ceva , un shopping mic?

felicitas, noi te-am urat de la multi ani ieri si alaltaieri, eu si nu ai vent si tu sa ne servesti cu niste tort si sampanie sa fii sanatoasa si distractie mare in deplasare

anamira, bine ca ati trecut peste hop si voi sunteti bine amandoua pozici noi cand vedem?

Dinora, Julius e un scump si un dolofanel, cred ca cel mai grasun de la odiseea asta, dar nu-ti fa griji, daca este exclusiv alaptat la san nu are nimic o sa ii scada falcutele cand o sa inceapa la merge

Donna, pai nu are nimic daca vii si ne spui si de voi asa fara vreun motiv, nu numai cand e ceva de raspuns sau dat o solutie la o problema, cred ca fiecare avem ce povesti cate ceva din ziua respectiva sau din urma, ceva planuri de viitor... de astea, numai sa vrei ... adica asa ca mine gura bogata eu vreau sa te citesc mai des, tu ce spui ? cand o vedem si noi pe Catalina?

yvyana , abia astept sa iti vad maimutica vorbitoare si a mea in loc sa suga cand e ora de papa, ea sta si se hlizeste si vorbeste la mine, dar cel mai scumpa e cand termina de papa si daca nu adoarme se pune pe povestit cu mine si eu ii tin isonul si ii imit sunetele si asa ne barfim o buna bucata de vreme pana ne plictisim ar trebui sa o inregistrez odata sa v-o arata ce ii poate pielea la piscoata mea

Vai di mini shi si mini, iar am scris un roman ... avea sa spun vorba asta moldovenasca intreaga dar m-am cenzurat singura ca nu se cade sa vorbesc prostii in amiaza mare

Mai bine ma duc eu sa hranesc piscoata ca si-a bagat pumnul in gura si suge la el o aud cum molfaie de zor, un degetel nu ii mai ajungea si e si obosita si vrea sa faca nani si o pun la san si adoarme ea imediat, asta daca nu face iar figuri ca se trezeste imediat ce scuipa tzata din gura

Pe curand , o seara buna

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

s-a dus dieta mea, tocmai am mancat o felie de praji/tort ferrero: mascarpone, cioco neagra, alune de padure...
cruciulite pt botez gasesti la magazinele de rochii de mireasa de pe lipscani pe alese... dar eu stiu ca nasa trebuie sa le ia..

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

strumphitza ma bucur ca stai bine cu lapticul. laptic ai mereu, doar ca sanii sunt cateodata mai moi, dar tot cu lapte. nu-ti mai fa atatea griji.

azi trebuia Anastasia sa faca caca. ca ea face mai nou la 2 zile si vad ca nimic, nici urma de caca. mai da parturi.
este normal sa miroase putin parturile?

Mergi la inceput

Ghici cine doarme la ora asta ?

Pana am terminat eu mesajul de scris si l-am trimis piscoata mea a adormit in patut ca se tot oaaa oaaa meaaa meaaaaa si ii deschisesem feonul sa nu inceapa mai tare, cat sa aiba putina rabdare sa termin mesajul pe forum si apoi sa ma fi dus sa ii dau tzitzi .... eh ti-ai gasit, a adormit exact cand am trimis eu mesajul si nu am avut curaj sa ma duc sa o iau sa ii dau papa , o las si eu sa faca nani si cand s-o trezi ii dau

Oare daca ma pun si eu in pat pot dormi sau iar ma simte ca vreau sa ma odihnesc si se trezeste si vrea sa suga ?

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

strumphitza ma bucur ca stai bine cu lapticul. laptic ai mereu, doar ca sanii sunt cateodata mai moi, dar tot cu lapte. nu-ti mai fa atatea griji.

azi trebuia Anastasia sa faca caca. ca ea face mai nou la 2 zile si vad ca nimic, nici urma de caca. mai da parturi.
este normal sa miroase putin parturile?

sigur ca e ok sa miroase, ale piscoatei miros mai mult decat putin eu o intreb mereu de unde si-a luat asa buna trompeta ca mereu e artilerie grea la fundu ei

fug ca s-a trezit, iaca ce a mai dormit

a dat drumul la trompeta deja cred ca de asta s-a si trezit , o macina ceva bashinute

_

Mergi la inceput