Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu imi mentin parerea sa mai facem un cont de picassa.

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

multumesc de parola. Am pus si eu cateva pozici noi dar nu prea multe ca sunt cam mari si nu vreau sa depasesc spatiul alocat.
Cum as putea sa le fac mai mici pozele ca sa incapa mai multe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui aZaZ

multumesc de parola. Am pus si eu cateva pozici noi dar nu prea multe ca sunt cam mari si nu vreau sa depasesc spatiul alocat.
Cum as putea sa le fac mai mici pozele ca sa incapa mai multe?

de MARIA 13.01.2006; ANDREI 25.08.2009 si STEFAN 15.03.2011

trebuie sa mergi in Edit si de acolo poti sa le redimensionezi, nu are de suferit calitatea deloc... se deschide un program de la picasa, numit picnik si mergi la resize , si sus unde spune New dimensions , pui si tu pe jumate sau pe sfert chiar valorile care sunt deja acolo, de exemplu acum este 3264 , scrii ceva de genul 1500 si apoi se redimenzioneaza cu ajutorul programelului si trebuie sa salvezi in album cu noua dimesiune , dar ok si apoi save to my album sper ca am explicat coerent , daca mai ai nelamuriri, please ask

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

eu mi-am redimensionat pozele, inainte de asta aveam 14 poze cu 18 MB , acum am aceleasi 14 poze , dar doar 2 MB si au aceeasi calitate, nu s-a stricat nimic prin redimensionare

deci pot sa ma duc sa imi mai pun 100 poze ca nu umplu 18 MB daca le redimensionez deci nu ne mai trebuie un al 2 lea cont de picasa

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madu81 spune:

Buna, fetelor, va multumesc pentru cuvintele frumoase
Strumphitza, ai fost foarte cocheta si frumoasa de ziua ta, mi-a placut machiajul, iar coafura cea noua pare datatoare de inspiratie (mi-as face si eu un breton ). Bunicii par realmente topiti dupa piscoata , nici nu-i de mirare.
Adam seamana 90% cu tatal lui, se pare ca a avut gene mai puternice ; de la mine a luat degetele de la picioare, atit vad clar deocamdata .

Azaz, ma bucur mult ca ati scapat de ghips . Ca sa micsorezi pozele - e mai usor cu Microsoft Office, e un programel acolo care editeaza si poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

Multumesc mult strumphiza. Gata am reusit de la 17 MB am ajuns la 1 MB
Super tare faza. Imi place la nebunie ca pot sa pun mai multe poze de acum in colo. ca esti tare dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare

Felicitari micutilor increstinati

Strumfi ff frumos ati petrecut de ziau ta..mi-a placut tortuletul dar mai mai mult printesuca ta mi-a placut..e o scumpete si o frumusica foc
Yasmy imi pare rau ca micutul are febra..febra clar nu e mare, de abia peste 38,6 se considera febra si poti sa-i dai un supozitor..oricum asteptam vesti de la doctor..sanatate multa
Azaz cel mic a avut ghips? de ce? scuze dar eu nu prea pot sa tin pasul cu voi asa ca multe din noutati le pierd. sper ca e sanatos acum..felicitari ptr increstinare

Sanatate multa la toti bebelusi

Vad ca vb de cont..eu nici nu-i mai stiu parola ..Ca nu am mai intrat de o vesnicie acolo..dar mi se pare mai buna ideea ca fiecare sa-si faca un cont si sa dea link-ul pe mail. Noi asa procedam la buburuze...De aceea cand v-am aratat pozicile cu noi(cine le-a vazut) am dat link-ul contului meu pe mail-ul comun. Asta-i parerea mea...

Pupici la toate

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_Ly spune:

Buna tuturor si Multi ani traiaaaaasca!!! Strumphitzei.
Eu sunt cam ingrijorata; va spuneam mai zilele trecute ca bebitza mea nu prea mai mananca/ia in greutate.
I-am facut trei zile si proba suptului, am analizat temeinic toate datele problemei si... concluzia nu e prea optimista: copilul meu nu vrea sa manance decat cand sanii sunt f plini (tari si curg singurei).
Ea obisnuieste sa manance 5, max 10 minute, dar inghite temeinic la fiecare supt. In momentul in care trebuie sa traga mai tare (de 2-3 ori ca sa inghita o data) se enerveaza, plange, nu mai vrea sa manance. Ieri i-am dat o masa de lp si ma indop cu galactogil, asa ca problema e temporar sub control. Dar sunt constienta ca asta nu poate dura la infinit, si fiecare masa de lp face sa se reduca productia de lm, e un cerc vicios :-(.

Aveti vreun sfat si pentru mine, cum sa invat un copilas lenes sa munceasca mai mult pentru papica lui?
Tot ce mi-a trecut prin cap, pentru moment, e sa reduc timpul cu suzeta (e fana infocata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Ce mai faceti flurasi. Chiar daca sunt la buburuze, recunosc ca trag cu ochiul mai mult la voi, pentru ca puiul meu s/a nascut pe 26 februarie si sunt mai aproape de voi ca varsta.
Roxi, nu te/am ascultat cand ma tot chemai aici, si uite cum vin singura.
Simonacip, eu cu Andrei al meu am avut probleme cu ochisorii inca de la 2 saptamani. AM rezolvat cu Nettacin, e foarte bun pentru bebelusi. O picatura de doua ori pe zi in fiecare ochisor, dar tine/te de tratament 7 zile ca altfel recidiveaza, am vazut pe propria piele.
Yasmi, si Andrei a facut ieri 38.00, dar i/am dat putin panadol si vad ca nu mai are nimic. In schimb nu are voce deloc, si are mucuti in nas. A spus medicul Bronsita, deci fara antibiotic.
Intre timp printesa cea mare imi are varicela, deci sa vedeti veselie in casa mea..............

Andreea , mamica Elizei 13.05.2007 si a lui Andrei 26.02.2011 poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetele?

cum ati petrecut in week-end? noi am fost tot la plimbari, vremea n-a fost foarte buna dar a mers.

strumphitza ce scumpa este Sophia si parca, parca seamana cu tati. asa-i? mi-a placut tortul, este mult mai vesel asa decat unul normal. imi plac ideile astea, si noi la fel facem, chestii copilaresti. asa ne mentinem tineri, nu?
si eu sutn de acord cu albumele, eu am fix 18 MB

miki ce faine sunt pozele ai aratat foarte bine, Vlad este un scump iar Andra.... este dulce, dulce, plangacioasa mica ce este ea, ce a mai plans ea

simona ma bucur tare mult ca a fost bine la botez, chiar daca a mai si plouat.

bb_yasmi of, saracutul Lucas....cand ma gandesc ca vine perioada cu dintisorii....

madu unde ai pus poze ca eu nu le-am gasit?

anamira poti pune laptic de la san in ochisori. stiu ca si mandreeac i-a pus lui Rares si i-a fost bun. incearca si tu asa.

millie si eu am avut o durere usoara in gat si chiar am fost ragusita vreo 2 zile. eu am luat tantum verde si am baut mult ceai cald(din ala pentru lactatie) si mi-a trecut. am evitat sa-i suflu la bebelina in nas. am si citit pe net ca cica bebeii isi iau anticorpii inainte ca noi sa aflam ca suntem racite si nu iau de la noi. acum nu stiu cum o fi....

azaz sa va fie de bine crestinarea, ma bucur tare mult ca Stefan este bine

toate fetele.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput