Bulgaria dar altceva...
Raspunsuri - Pagina 3
Crinutz spune:
Suna bine Skorpilovtsi dar asta cu "la plezneala" nu prea ma incanta. daca nu gasesc nicio camera ?!
Mai caut !
ingridnen spune:
gasesti sigur, au fost prietenii astia in iulie si n-a fost problema. Bungalow pentru 2 familii, era vreo 40 Euro pe noapte cu totul din cate imi amintesc.
vroiam si noi sa mergem anul trecut, cu copil si caine (aveau ambii pasaport ) dar in ultimul moment si-a pus sotzul genunchiul in ghips si am optat pentru litoralul nostru... ne-a dus un vecin, dupa ceva vreme a venit si sotzul ...a fost cu peripetii
Ingrid si Cristi 8 ani
vladis spune:
http://www.infoturism.ro/cazare/balchik/hotel-topola-skies-golf-and-spa-resort/ aici intentionam sa mergem, impresiile celor care au fost sunt favorabile
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
roxanaz spune:
Crinutz, eu nu sunt fan bulgaria, dar fiind aproape de noi mergem destul de des la capul Kaliakra si in Kavarna la concerte.
capul Kaliakra este frumos de vizitat, sunt si 2 restaurante specialize in peste. inainte de el, pe aceeasi drum se afla o ferma de midii si 2 restaurante. locul este aproape de Balchik (cu 30km inainte daca nu gresesc).
in Balchik ai ce face vreo 2 zile - adica e de vizitat castelul si gradina botanica, faleza, etc. e o statiune cocheta si frumusica. ni hoteluri nu am stat, deci nu am ce sa recomand din pacate. am prieteni care au stat la localul Irish de acolo, Irish Rover se numeste, frecventat de englezi.
Roxana
ingridnen spune:
dezavantajul in Balchik este ca nu e plaja deloc... am fost anul trecut in excursie o zi si am fost tare dezamagita din cauza asta
Ingrid si Cristi 8 ani
lavi02 spune:
Este plaja in Balcic, dar nu e in zona falezei, e "la silozuri", dupa silozurile alea mari de cereale. Mai este o plajuta mica de tot pe faleza, amenajata langa un dig de hotel Mistral.
ingridnen spune:
eu am vazut-o doar pe cea mica... chiar ii spuneam sotului ca mai mare era plaja la "Bai reci" la namol, la Eforie Sud, unde se ducea mama sa-si trateze oasele
Ingrid si Cristi 8 ani
Crinutz spune:
Offf...voi ce ma sfatuiti sa aleg pana la urma Balchick sau Varna ? Sau nisipuri ? ca bugetul e cam mic, foarte mic :(
As vrea totusi o plaja cat de cat. Eu am tot cautat prin locuri mai speiale gen Rusalka, Krapetz, kavarana dar fie sunt complexuri f scumlpe pt ce vreua eu, fie nu mai sunt locuri pt perioada dorita. Abia daca mai gasesc vreo 2 prin balcic.
Chiar nu stiu ce sa fac...dar pana la urma voi lua ceva si poate ne mai plimbam prin alte locuri in 4 zile.
LYADA spune:
Crinutz,
eu as alege Balchik, iesi ieftin si cu cazarea si mancarea (doar ce am fost noi weekendul trecut) si te poti plimba apoi unde vrei, Varna, la ferma de scoici Dalboka o cina la malul marii (ca in Grecia, simplu, bun si mai ales f ieftin), la Albena cand vrei plaja mai lata si eventual o muzica- asta mai vine la pachet si cu vocile animatorilor