Piatra Neamt, Perla Moldovei (88)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Gata,s-a rezolvat...am fost la iarba verde,am facut si un pic de plaja.
Ellinia - nu pot picta cu baieteii pe langa mine,trebuie sa fiu singura si asta nu se prea intampla
Cosminiq - da, am terminat cu examenele,am intrat in vacanta .La sala as veni dar nu dispun nici de timp( doar pt mine),bani sau sot care sa ma lase
La 2 x Laura m-am gandit si eu zilele astea, soare,mare,liniste...eheee...
Magda- la cele 3 fetite

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

salut!
fetelor, am fost in Eforie Nord, la Club Dunarea (gasiti pe google). Am luat biletele din martie si ne-a costat 700 lei cazarea 6 nopti cu mic dejun (bufet suedez) pentru doua persoane, copilul e inclus, desigur. chiar 2 copii pana in 12 ani au gratuitate.
ce sa zic, noi am fost si anul trecut tot acolo, si singurul inconvenient e ca e departe de plaja, adica faci 20 minute de mers pe jos.in rest are piscine superbe, impecabile, la micul dejun mananci pe saturate, de toate, camerele de la parter sunt mai mari (nu au balcon, ci un fel de terasa), dar este sfoara de rufe si eu am lasat la uscat si peste noapte si plecati fiind din camera si nu mi-a disparut nimic.

ce sa va mai zic? apa marii foarte curata, fara alge, mucuri de tigari si alte mizerii, incepuse sa se incalzeasca binisor, plaja la fel, curata, dar na, era inceput de sezon. cu cat se aglomereaza, cu atat apar si lucrurile urate. eu prefer perioada asta ca nu e chiar atat de cald, desi chiar a fost in ultimele 4 zile.

cam asta e. va doresc vacante frumoase si cu timp bun! si sanatate (ca denis anul trecut a facut varicela )!

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaR spune:

Da' un ceai, o cafea, un frappe, ceva...ce o fi, ce s-o mai gasi, nu da numeni? tineti numai pt voi?

Allexa pt o fata si doi baietei.
Sunflower, ai avut un concediu tare frumos, dupa cum ne spui. Bravo pt reusita! Nu sunt multi cei care se intorc cu impresii bune de pe litoralul nostru. Mie imi e atat de dor sa mai merg la mare... si anul asta nu am nici o sansa sa ajung.

Magda, mamica fericita de fetite: Ana Maria si Teodora

http://magdahobbyarts.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Bau!
Bine v-am regasit!
Am revenit de ieri pe meleagurile noastre, dar inca nu ne-am adunat bine si plecam iar pe la bunici si mai vedem noi pe unde...
Revin cand 'oi putea!
A fost fain in concediu.
Pupici!
Scuzati viteza, dar ma grabesc cam tare!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

salutare!!!
am venit! Lora de ieri a ajuns, noi azi abia (am mai stat o zi, ca ne-am simtit bine si cum era camera disponibila, ne-am lungit concediul putin). A fost super, super. Vremea perfecta, apa calda si buna, compania placuta, conditiile de cazare super-bune. Am aflat si noi de la alti romani ca ar fi fost ceva miscari prin Grecia, noi acolo nu am resimtit nimic, totul era calm si fiecare isi vedea de treaba lui. Voi pune si ceva poze, dar acu am o lene de am doare si un morman de haine de pus la spalat.
Va pup pe toate si abia astept sa ne revedem.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Ma bucur ca ati avut parte de un concediu placut,ca a fost si vremea/ apa, super ! Copiii cum s-au comportat ? Cum au facut fata drumului ?
Va pupam si asteptam poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!

M-a sunat Carmen (carmenstefi) si intreaba daca ne putem vedea cu ea sambata mai spre seara (pe la 18). Eu pot. Voi ce spuneti?

Allexa, am plecat noaptea din Bucuresti si copiii au dormit cea mai mare parte a drumului (vreo 9 ore din 12). Acolo s-au simtit f, bine si au fost chiar tare cuminti (inclusiv Adelina care a mancat f. bine, a dormit mai bine ca acasa, s-a balacit si in mare, era mereu vesela si calma). La intoarcere, am venit ziua si ni s-a parut mai greu drumul, mai lung. Dar copiii au suportat bine: s-au jucat, am mai povestit, au mai atipit, am ascultat muzica, am cantat, a fost ok.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Bin ati revenit din concediu!

Vin si eu sambata la intalnire, cum sa nu!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Si eu vin sambata,normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Laura, ce bine ca v-ati relaxat in co!
Plecam si noi la Costinesti pe 9 iuliedeabia astept!
Eu una ma simt foarte bine la noi la mare!
Carmen, spun si eu prezent la intalneala!Deci ne vedem la 18 la gradina de vara!

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)

http://bazar.desprecopii.com/browse.asp

Mergi la inceput