Piatra Neamt, Perla Moldovei (88)
Raspunsuri - Pagina 15
Ancutza_Bro spune:
eu iar am ratat intalnirea ...nu fac anume, jur!
Am avut un consultant financiar venit la noi cu nush ce oferta, care a zis ca sta o ora si a stat 2 ore jumate ...asa ca nu am mai ajuns la nici o intalneala...sper ca v-ati simtit bine
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Laura25 spune:
Off, Ancutza, imi pare tare rau. De ce nu te-ai ridicat sa il dai pe usa afara?
Pogonici, Ramona, voi ce ati patit ?
Ne-am simtit super bine! A dat nas in nas cu noi, din intamplare si Ema, asa ca am avut ocazia sa o vedem bronzata. Chiar a fost fain, fain.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Off, Ancutza, imi pare tare rau. De ce nu te-ai ridicat sa il dai pe usa afara? Ne-am simtit super bine! A dat nas in nas cu noi, din intamplare si Ema, asa ca am avut ocazia sa o vedem bronzata. Chiar a fost fain, fain. 'Cos what I feel is the only truth for me |
ma bucur ca a fost fain, am o usoara (spre mai mare) urma de regret, dar o sa-mi treaca...
pe nea Caisa nu am putut sa-l dau afara pt ca aveam o datorie morala fata de cineva...in fine...a durat prea mult
in alta ordine de idei: ai dat pozele de la 1 iunie la fete? eu cand le iau?
Laura25 spune:
Da, le-am dat la toate care au fost +Magdei, prin Allexa. Pai zi cand si se rezolva.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui Laura25 Da, le-am dat la toate care au fost +Magdei, prin Allexa. Pai zi cand si se rezolva. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
eu maine merg la Iasi (ma vad cu forumistele DC de acolo, yeay) si ma intorc seara tarziu, in rest, sunt acasa...ideea e ca eu vin cand si oriunde imi zici tu ...
daca nu am ajuns azi cand le aveai la tine, sa-mi fie de bine si sa umblu dupa ele
deci, ordonati
LoraG76 spune:
Vezi c-ai ramas datoare c-o bere, c-ai lipsit.
Ramona, am crezut ca vii si tu, chiar abia asteptam s-o vad pe Elisa.
In alta ordine de idei, fu foarte faina intalneala!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui LoraG76 Vezi c-ai ramas datoare c-o bere, c-ai lipsit. |
bine sefa, sa ma tragi de maneca sa nu uit
noapte buna la toata lumea
pogonici1977 spune:
iertare sa mi fie ca nu am ajuns nici acuma la intalnire....dar donsoara mea a nu a fost tocmai ok, maraicii..plangacici..suparici.... si super moftoriciiiiiii..de te duceai in lumea ta.......si nu aveam cu cine o lasa.....ca impreuna cu ea nu se putea nici vorba....
offf bebei astia ne dau planurile peste cap
dar crestem noi mare si ii fac eu programul nu ea mie
oramona spune:
Buna dimineata! dau eu o cafeluta si un frappe.
Eu am absent la intalnire. Ne-am imbracat, suit in masina , toate 3 ca fetele si Mariuca ca ea vrea in strand la topogane, ca vrea pe topoganul gonflabil, la leagane, sa vedem caii la hipodrom si sa cautam ponei ca vrea sa se plimbe cu ei. Acum a trebuit sa ma supun, ca abia am reusit sa o conving sa stea cateva zile si la Piatra cu noi, ca ea vrea numai la Roman in vacanta. Chiar asa, sunt sau nu ponei pt plimbare?
As vrea si eu pozele, dar nu stiu unde sa ne vedem. Eu iau fetele si ajung, dar sa povestiti unde si cand. Acum nu-i bai, astept si urmatoarea intalnire si veverita mare deja tropaie ca vrea sa se intoarca la bunici iar cea mica nu are obiectii inca
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#