13 iunie liber la gradinita?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui arcadia

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Laura ,13 iunie sau Rusaliile?

Sau Rusaliile cad doar pe 13 iunie,e sarbatoarea ce nu s eschimba?

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Din cate stiu eu data la care cad Rusaliile se determina in functie de Pasti. Prima zi de Rusalii e intotdeauna duminica. Deci doar anul acesta 13 iunie este sarbatoare si zi libera, la anul Rusaliile pot cadea in alta zi.

Pai cum pot cadea in alta zi la anul daca prima zi de Rusalii e intotdeauna duminica?

Mami de si

LIFE IS LOVE

Pai e foarte putin probabil ca in fiecare an 13 iunie sa fie lunea. La fel de putin probabil ca in fiecare an prima zi de Rusalii sa fie diminica 12 iunie pentru ca 12 iunie nu va pica intotdeuna duminica iar Rusaliile "pica" intr-o zi care e determinata in funcite de cand "pica" Pastele. Si Pastele nu pica in fiecare an in aceeasi zi calendaristica. Pica in aceeasi zi saptamanala, recte intotdeauna duminca e prima zi de Pasti.
Sper ca am reusit sa ma explic de data asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Mai precis, in fiecare an avem o zi libera de luni, undeva in mai, in iunie sau in iulie, la 8 saptamani distanta de acea luni care este a doua zi de Paste. Care pica dupa cum vea Luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Multumesc pentru informatii. Imi cer scuze, trebuia sa specific ca intrebarea se referea la 13 iunia anul acesta. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

se mai numeste si cincizecimea - a 50 a zi de la Pasti, de aceea nu cade in aceasi zi, an de an

Ilinca si Rares

Mergi la inceput