no, gata haleala :)
mai am de indopat piticul inainte de a pleca..si sa fac un dus, sa nu put a ceapa calita :)
va pup. wk frumos, desi e ploios si racoros.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Buna dimineata fetele!
La multi ani, Andrei! Sa cresti mare si voinic si cuminte!
Noi am dormit bine, se simte ca nu mai e asa zapusala, nu s-a mai foit si am putut si eu sa dorm linistita, am si visat ceva :)
Crispro imi pare tare rau ca nu doarme bine Vladut si automat nici tu,incerca sa mai dormi peste zi ca mai dai si in vreo depresie
Concediu placut pentru cele care pleaca zilele astea, sa va distrati cat de mult puteti si sa fie totul frumos cum va doriti. Acum vad ca delfinasii racesc acum inainte de plecare, multa sanatate si sa speram ca nu e nimic grav, Ochidut eu zic sa iei si BB care se pune la aspirator ca trebe sa fie pe acolo unul, ma gandesc... si dai niste oscilo preventiv
Multumim de vizionari si comenturi, am si eu fata umblareata si imi e asa de draga ca daca eu sterg praful si ea vrea sa faca si da si ea cu manuta sa stearga. Azi dimineata mi-a dat o oala cu apa pe jos in bucatarie ca am pus-o cu apa la inmuiat(nu am avut chef sa o spal aseara :)) si numa bine ca a tras de ea de mi-a umplut bucataria de apa si am parchet pe jos, noroc ca nu s-a umflat ca am sters repede. Distractie ce mai!
Va pup cu drag, mai intru mai tarziu, as vrea sa merg si putin la plimbare sa vad daca ne lasa vremea.
Ramona,mami fericita de printesa Daria-Cristina
Daria 10 luni jumatate