LMA Andrei, Delfinariu in straie de sarbatoare 144

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ochidut, eu mai nou folosesc pt muci de la Humex apa de mare, si scot cu batista bebelului varianta de tras cu gura. este cand ii curg mucisorii singuri dupa ce ii dau cu spray-ul ala, fara sa mai folosesc batista.

Imi pica ochii in gura, copilul doarme, dar eu am mancarea pe foc, ca m-as pune si eu langa el.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Rody, stiu ca ai dreptate, doar ca uneori e si gena asta, bat-o vina.
Am un vecin pe scara care are incisivii frontali de sus, cariati, la 1 an jumate.. Sa ma lase orice stomatolog in pace, ca nu ne spalau ai nostri pe dinti inainte si nici nu aveam asa ceva. Tb sa mentionez chiar ca bb asta nu papa noaptea de mult, nu stie ce-s alea dulciuri s.a.m.d. Am un unchi care se spala pe dinti cand isi aduce aminte si nu are o carie, soacra-mea la fel si la 67 de ani aproape are doar 2 masele lipsa, din care una si-a rupt-o cu andreaua.. Eu pe de alta parte consum pasta de dinti ca la nebuni, nici nu pot sa adorm cu dintii murdari si am o gura.. mai bine n-o deschid..

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 10
POZNA - Luna 11

Mergi la inceput

Ochidut, sanatate multa Larisei, poate o fi doar o raceala simpla, care va trece repede-repejor. Concediu placut!

Luna 10
POZNA - Luna 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Rody, eu nu stiu o boaba ungureste, Cosmin care sta de 2 ani stie mai mult ca mine...dar ma descurc, vb doar cu cei care stiu romaneste . Bona noastra vb f bine ungureste si am rugat-o sa-l invete si pe Raul, dar dupa 2, 3 ani

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Ochidut, asta e cel mai mare stres al meu...aspiratorul...eu nu ma duc nicaieri fara BB si fara sa ma asigur ca am acces la aspirator.
Raul a fost de 2 ori mucos, mie mi s-a parut ca primele 3 zile sunt mai groaznice, si a2a oara, era mai mare deja...avea 8 luni, cred...si ii mai stergeam eu nasul cu batista normala, nu am mai folosit asa mult BB. De apa de mare de la Humex am auzit si eu ca e buna, e spray si cand ii dai in nasuc, merge cu mai multa presiune si apoi ies mucii singuri...cel putin asa am auzit eu, inca nu am incercat.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

crissy..na..eu n=am o memorie asa de buna..plus ca mihai are doar 2 dinti..
apropo, mai sunt delfinasi cu 2 dinti?:)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Daca va spun ca papusa mea e stirba ce spuneti???mai sunt fara dinti?
iar Mateo are doar 2

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Neata!

La multi anisori Andrei de Imaya!

am si eu cateva nopti de cand pot spune ca ma trezesc odihnita si asta ca o iau pe bebelusa in pat cu noi de la 12 incepe foiala cea mare o iau sa ii dau tzitzi si apoi ma ia un somn de nu mai am puterea sa ma ridic sa o pun la locul ei si uite asa ajunge sa doarma pana la 9 cu noi in pat, mai are ea treziri ne mai trage de par ne pisca dar in cele din urma readoarme singurica....se pare ca va dormi mult timp cu noi in pat de acum in colo dar eu totusi sper sa ma insel
eu am facut curat de ieri in casa, dimineata am facut baie si de acu sa vad de mai am chef sa si gatesc , de nu vine cheful lenevesc in pat ca afara tot urat e . gaza vad ca imi adoarme in brate dar inainte de a adormi imi smulge jumate din podoaba capilara ca de nu nu vine somnul dom'le
mai rau e ca inca ma doare capu

Andreea multumesc m-as duce sa fac niste analize dar nu cred ca mai am timp....o sapt am la dispozitie si sigur ma programeaza mai tarziu, poate ma incumet acasa , sa vad cum ma mai simt

Ochidut uite de asta mii teama si mie, ca oi ajunge la mare si atunci o vor apuca toate insanatosire grabnica si distractie placuta in concediu

Bumblee in curand scapati si de suzi si atunci cine va fi norocoasa care va dormi toata noaptea?!!

Crispro offf mami, te inteleg asa de bine cum e cu nedormitul :( la noi cat de cat e mai bine dar vezi tu ca e si un dezavantaj ca doarme cu noi in pat ca nu ne putem desfasura cum vrem noi in somn si stam si cam incordati sa nu facem miscari bruste .

pana am terminat de scris a adormit imi pun si eu un film sa ma mai relaxez. weekend placut tuturor

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Deci Andra lui Mycya si Carla Denisei sunt fara dinti. e ok, fetele, sunt copilasi carora dupa un an le ies primii dintisori. este vreme!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Deci Andra lui Mycya si Carla Denisei sunt fara dinti. e ok, fetele, sunt copilasi carora dupa un an le ies primii dintisori. este vreme!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Si Iulia e stirba.
Dar nu am nici un stres pentru ca si celorlalte le-au iesit primii dinti tarziu.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Mi-am mai amintit ceva , ca acuma ii fac ficatel, eu ii dau cam la 1-2 saptamani, cum nimeresc. Ii fierb in apa separapa. Dar acuma, i-am lasat (bucatelele de ficat) in laptic.. nu ma astept sa vad vreo diferenta, dar daca scoate toxinele, perfect. Ii pun ficatelul in piure de cartof dulce, cartof normal si dovlecel.

Luna 10
POZNA - Luna 11

Mergi la inceput