LMA Andrei, Delfinariu in straie de sarbatoare 144

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Roxana, e bine ca mai ceri o parere. Legat de mers , eu asa imi amintesc ca citeam ca nu e problema daca au picioarele mai cracanate , ca si fotbalistii , ca se regleaza. sa ne spui parerea kineto.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

paula felicitari pentru floricica. Multe pentru tine si gestul tau

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetele cu cresele..ascultati-ma acilea..intotdeauna sunt listele complete. duceti-va frumusel la tanti directoare cu ce va trece voua prin cap, impachetat frumos, gasiti-va linistea, calmul, cuvintele potrivite..si probABIL PESTE VREO 2 SAPTAMANAI o sa se elibereze, ca mai renunta unii :)
credeti-ma..asa e mersul, n-avem ce face. nu vreau sa incurajez asemenea practici, eu de aceea am ales privat, ca mi-e sila/lene sa ma milogesc si cumva imi permit sa dau 9 mil pe luna pt cresa, plus alte motive.
dar cei care nu pot,mergeti dupa cum v-am zis la tanti dir. :):)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

ha ha ha..hai ma cristina, ca nu ne gandeam noi ca vrei sa ii smulgi cei 2 dinti ai lui Bea :)

iar eu inainte vrobeam de TIFF :):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

ha ha ha..hai ma cristina, ca nu ne gandeam noi ca vrei sa ii smulgi cei 2 dinti ai lui Bea :)

iar eu inainte vrobeam de TIFF :):)

S-avem pardon, 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Ha ha Crissy,eu imi imaginam ca vb de Bea,desi practic si teoretic e imposibil.Nici prin minte nu mi-a trecut ca-i vb de Elise
Mie imi scoteau dintii cu ata la clanta sau cu un patent de ala mai mic.fereasca Sfantu,ce traumatizata eram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Gabi, si eu la fel. Eu cu varul meu, la mamaia la tara, ne scoteam reciproc (el e cu 1 an mai mare decat mine), legam dintele cu ata de clanta usii

De pe la amiaza ma tot bate la cap, ca sa-i scoata taica-su dintele ca asa a facut si tata lu' Miruna. Acuma s-a potolit ca a incercat sa-l smulga si a durut-o un pic si a inceput sa planga. Am dat-o si eu cu dentinox, a promis ca mai incercam si mai incolo. Vedem... Ca si Zana Maseluta e luata pe nepusa masa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

uitati aici un ghid foarte interesant pe luni - Primele 12 luni ale bebelusului http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=2275
Eu de exemplu nu ma gandeam ca ar trebui sa ii ascund copilului jucaria preferata sa o descopere singurel....E foarte tare

"Daca inca nu ai inceput sa te joci de-a "cucu-bau" cu copilul tau, fa-o! Multi bebelusi adora sa-si ia paturica preferata, sa-si acopere capul cu ea si apoi sa o dea la o parte, pentru asi vedea parintii zambind. Le place mult ca atunci cand au capul acoperit sa spui ceva de genul "Unde o fi plecat .....?" daca nu incepe el jocul cu o paturica, incearca sa-ti acoperi tu ochii cu mainile. Te va imita cu siguranta, va veti distra copios, si in acelasi timp el va invata ceva.
Un alt joc interesant pentru bebelus este sa-i ascunzi un obiect pe care-l indrageste sub o patura. Va invata ca trebuie sa ridice patura pentru a obtine obiectul."

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

crissy..na..eu n=am o memorie asa de buna..plus ca mihai are doar 2 dinti..
apropo, mai sunt delfinasi cu 2 dinti?:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

LA MULTI ANI SI de la noi pt pitici!!!

Eu sunt racita,am secretii nazale groaznice.

Vroiam sa va intreb:voi i-ati inscris la crese/camine pe pitici?Caci eu am vb cu o vecina si mi-a spus ca acum se fac inscrierile pt anul viitor,se pare ca unde l-a inscris ea deja listele sunt facute.
Deci eu sunt in plop.
Pup.

Daca are si Paulica incearca sa-i faci aerosoli! Sanatate multaaaaaaaaa!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

sanatate Gabitza...aveti grija de voi...sper sa nu ia si Paul...

cat despre gradi/cresa, cel putin in CLuj, la gradinitele considerate bune, inscrierile s-au facut deja, sau cel putin depunerea dosarelor...e lupta mare...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput