Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

lasa mai Bella ca nici mie nu mi se pare ca l-as fi simtit pana acum...am niste furnicaturi prin burta...dar nu stiu daca e bebe prin toata burta, ca e inca mic..

macar nu ma simt prostca si eu incepusem sa cred ca sunt nesi...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Eu sunt cu recuperatul...asa ca s-ar putea sa vorbesc pe subiecte deja incheiate

Eu am nascut la stat si pot sa spun ca nu e o fitza sa nasti la privat, daca iti permiti este un respect pt tine si pt copilul tau, iti ofera ce e cel mai important, confortul psihic. Nu conditiile de 5 stele sunt importante ci ca asistentele, doctorii sa se comporte uman cu tine si cu copilul fara sa fie nevoie sa bagi tot timpul mana in buzunar. Este ingrozitor ca cu o mana sa dai bani si cu cealalta sa iti hranesti copilul, unde mai e igiena???? In fine, sunt f multe asptecte negative la spitalele de stat, singurul lucru care ma face sa ma mai gandesc unde o sa nasc sunt banii pt ca maternitatile private din Bucuresti sunt fff scumpe si mereu stau si ma gandesc ca de banii respectivi le pot cumpara ceva copiilor, DAR dupa o nastere in spital de stat nici o mama in stare f buna psihica nu mai au copiii pt o perioada (oricum, pana la urma se uita toate)

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 12+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana_M spune:

Buna fetelor!
Luny, M. Curie s-a renovat, iar sectia de pediatrie unde zici tu ca erau gandaci s-a inchis in iarna. Eu am facut garzi pe ATI un an acolo, pana in luna martie a acestui an si stiu spitalul ca-n palma. Nu e cazul sa va mai feriti de el, arata chiar a spital model. Am facut cateva zeci de garzi, iar pe sectia de ATI nu am vazut asistente sau medici mai dedicati meseriei decat acolo. Unii dintre ei lucreaza si la Euroclinic in paralel. Se cauta medici ATI pentru sectia de chirurgie cardio-vasculara pe care o vor deschide in curand si care arata boboc. Salile de operatie de la ORL au un personal exceptional. Se opereaza pe banda polipi si amigdalite. Chirurgia si ortopedia, la fel. Neonatologia are iarasi oameni dedicati si aparatura performanta. In fine, cum ziceti voi, eu vb din interior, poate chiar nu aveti nevoie de info astea.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui Loredana_M

Buna fetelor!
Luny, M. Curie s-a renovat, iar sectia de pediatrie unde zici tu ca erau gandaci s-a inchis in iarna. Eu am facut garzi pe ATI un an acolo, pana in luna martie a acestui an si stiu spitalul ca-n palma. Nu e cazul sa va mai feriti de el, arata chiar a spital model. Am facut cateva zeci de garzi, iar pe sectia de ATI nu am vazut asistente sau medici mai dedicati meseriei decat acolo. Unii dintre ei lucreaza si la Euroclinic in paralel. Se cauta medici ATI pentru sectia de chirurgie cardio-vasculara pe care o vor deschide in curand si care arata boboc. Salile de operatie de la ORL au un personal exceptional. Se opereaza pe banda polipi si amigdalite. Chirurgia si ortopedia, la fel. Neonatologia are iarasi oameni dedicati si aparatura performanta. In fine, cum ziceti voi, eu vb din interior, poate chiar nu aveti nevoie de info astea.

16+

uite cu m. curie iti dau dreptate...dir spitalului este prieten cu noi si stiu ce a fcauta colo de cand e el.
plus ca la budimex e unul dintre cei mai buni pediatrii. dr. stanciu. jos palaria nene pt omul asta.
pe el l-as lua pediatru da din cauza programului incarcat nu vine acasa, si eu vreau un pedi care sa imi vina numai acasa macar pana in vara cand mai mor microbii. sincer va zic ca nu ma vad cu bebe de 2 luni la spital la consultatie(chiar si daca nu stau la coada, ca am avantaj acolo)

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +16

samburelul meu

Mergi la inceput

mada mag nissa e de ani de zile si de la an la an scot colectii mai frumoase. au amteriale bune si rap cal pret este super ok.

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_kelly spune:

neatza!
vroiam sa va intreb cam cat costa o nastere la privat in buc? aici la mures costa....2500 ron!!! misto, asa-i?

Mami de Serban(28.09.2009) si 14+ cu Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_kelly spune:

de fapt, 2500 e ceza, naturala e parca 1500. ma rog, dak iti vrei medicul, trebuie sa mai platesti 2500, dak nu, nasti cu cine e atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Buna dimi,
Hai ca tre sa spun si eu ceva ca nu ma pot abtine.Stiu ca nu se mai discuta,dar am si eu o parere pe care vreau sa o exprim ca voi toate de altfel.Nasterea la stat vs. nasterea la privat-la stat naste toata lumea, la privat doar cine isi permite.Eu nu mi-as permite sa dau miiii de euro la privat pt ca chiar nu am;eu fost bugetar(profesoara de engleza,cu post restructurat) sotul cu un salariu de 1800ron,ar fi nevoie probabil de un imprumut in banca.
Nu e fitza sa nasti la privat,cred in faptul ca e ffff bine sa stii ca acolo unde vei naste totul o sa fie bine,psihicul te ajuta mult in travaliu si la expulzie,dar mai ales tre sa ai incredere in medicul tau.
Parerea mea sincera e ca daca e sa se intample ceva(Doamne fereste) se int fie la privat fie la stat,numai Dumnezeu e Cel care ne poate ajuta sa fie bine.

Eu sunt happy ca nasc la Polizu,am incredere in medicul meu si ma doare in spate de cei/cele care nu au o parere buna despre acest spital.

gravi 16 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corina_kelly

neatza!
vroiam sa va intreb cam cat costa o nastere la privat in buc? aici la mures costa....2500 ron!!! misto, asa-i?

mama...ce pret e ala...vrem si noi

pai nla medlife costa intre 9000-13000 lei...pe mine cred ca o sa ma coste 11000

pai la tine nici nu se merita sa nasti la stat ca te costa dublu
am ramas socata ce preturi aveti acolo.
la noi la stat stiu ca numai la dr se da intre 1500-2000 lei. ma rog mai dau si 1000 de lei da deja e expirat de mult tariful asta.

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

parca 9700 cezariana.
si 7900 nasterea normala.
asta la Regina maria (CMU)

15+

Mergi la inceput