Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

buna si de la mine..mai tarzior

azi am lenevit mai mult in pat si ce bine a fost
problema cu mancarea o am si eu..noroc ca azi ne-am lua micul dejun in locul pranzului
am facut si eu mancare de fasole galbena..ca am avut pofte
dar pentru zilele astea nu stiu ce sa fac

diseara mergem la o zi de nastere a unui priten

aaa, si azi am schimbat si saptamana

sa aveti un weekend frumos

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Eu am facut astazi morfologia de trim I si dry testul. Rezultatele la eco sunt f bune, mi-a zis doctora ca totul e perfect. Ecografic are 13 s si 1 zi, 6,8 cm, translucenta nucala 1 mm...Sexul nu l-am aflat, doctora a fost retinuta in a face predictii, dar este un/o frumos(oasa) Si s-a miscat intr-un de a zapacit-o pe doctora ca nu putea sa-l masoare asa era de fatait. Acum asteptam rezultatele de la analiza de sange pe care am facut-o la Medlife.

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 12+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

luny ma bucur ca iti place parcul nostru... se muceste din greu la el...ca totul sa fie perfect pt copilasi, sa fie curat sa nu fie maidanezi(ma rog mai scapa cativa da eu nu am treaba cu ei, eu sunt mama cateilor cum zice al meu sot. orice caine fie el cat de agresiv la mine vine la mangaiat..deci am ceva energie)
dpmdv este cel mai tare parc si clar cel mai tare primar...si uite si tu cate a facut omu asta pt sector si chioru vrea-a sa i-o traga(ma rog nu numai lui) si sa faca un sg primar si ala o marioneta.
doamne l-as impusca pe chior mai ceva ca pe ceausescu

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +16

samburelul meu

Bella, ce parc? sa-i facem si noi o vizita..

Mergi la inceput

Diana, refacere rapida lui Stefan si sanatate multa

Si eu as vrea sa vin la intalnire, sunt pe receptie sa vad ce hotarati, poate reusesc si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matza2 spune:

gata, s-a facut

multu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Salutare fetelor!
Nu ma dati disparuta, am venit din vacanta, dar mi-e mult mai usor sa stau pe Facebook decat pe forum.
Ieri am avut a 3-a confirmare ca va veni a 3-a fetita, deci puteti pune un carucior roz si la noi. Spital: Regina Maria, dr. Romila Marius.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Felicitari Carla pentru fetita! wow, 3 fete..Cum a fost in vacanta?
Cum te gasesc pe FB?

Ana, felicitari pentru rezultatele bune de la eco!

Avem si noi poze noi cu burtoiul de patru luni si cu bretonul facut la durere de cap
aici:
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/

Va pupam si va dorim weekend placut!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Tiny baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Irina, multumesc, am trimis PM.

In vacanta a fost frumos si cat de bine se poate cu 2 copii mici, am vreo 3 albume pe FB. Tot acolo sunt si poze cu burta, cele mai recente de la 15 saptamani, maine implinesc 16.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

bunaaaa

spun si eu PREZENT la strigarea catalogului pe care a facut-o brambu....sper ca ma mai primiti

fetelor eu sunt cat se poate de varza cu serviciul...simt ca nu se mai termina de dimi pana seara in fiecare zi si bineanteles cu agitatia si balamucul de rigoare....deci ca sa stiti eu cand incep sa lipsesc nemotivat inseamna ca nu mai fac fata la scarbici...daca as putea as intra de maine in prenatal

asaaaaa.....acum sa va povestesc despre noi....marti am fost la dr si suntem foarte bine .... avem 13,5cm si 233grame si suntem mai mari cu 3 zile ....deci este bine....m-am topit pur si simplu cand am vazut-o cum se juca cu manutele si baga degetelele in gurita....of Doamne ce sentimente unice...si am facut si programarea pt eco morfofetala de 21 sapt pe 5 iulie...sper sa fie totul ok

bella foarte frumoase hainutele pt bebe....ai cumparat o gramada....eu nu am luat inca nimic dar acum cand am vazut minunatiile tale de hainute si tenesi , m-a apucat un chef nebun sa dau iama intr-un magazin de copii...si burtica ta este delicioasa

irina am vazut pozele cu tine...esti super cu breton,parca ai fii scolarita si ai o burtica superba cat despe aidan ce sa zic....no comment...o dulceata de baiat care merita pupacit si jumulit in continuu.

diana multa sanatate pt copilasul tau.refacere rapida

lia sa treaca febra si sa fie totul bine

in rest vreau sa felicit si eu toate fetele care au fost la dr si si-au vazut bebeii si sa le urez bun venit noilor fete

eu de luni plec 4 zile intr-o mini vacanta bine meritata pana aici la noi la sinaia si la intoarcere promit sa pun si eu poze cu burtica si cu bebe de la ultima eco.

acum sunt super fericita ca am reusit sa intru,sa va citesc si sa va scriu si promit sa nu mai dispar.

va puuuuuuup pe toate

18+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

eu pe aici

citesc cand apuc........sincer.nu prea am timp.......e nasol tare cu timpul asta.....

mai verific carucioarele..eu nu aflu numai dupa 20 iunie, dar va anunt sigur...

stau prost prost cu timpul, mai merg in gradina, mai sap cate un pic...alerg toata ziua dupa ivan.......asa ca pic lata si la amiaza si seara

mai am acceptat si ceva lucru de la firma unde am lucrat....so..............asta este

suntem ok

burtoiul e imens...nu stiu cum va arata la 38 de saptamani.doamne

am mai pus si eu niste p[oze mai noi...

ma bucur ca si voi sunteti bine

nu am citit de la pag 10, sper ca Lia sa fie bine!!!!!!!!!!!!!

va pup!
aveti grija de bebei si de burtici!!!!!!!!!!

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!!!!!!!!!!!!!!!

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 16+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput