Carucior

Carucior | Autor: deea_sav85

Link direct la acest mesaj

Hello,
Ma gandesc de ceva vreme sa schimb caruciorul, nu de alta dar are 14 kilograme si nu prea ii mai fac fata, si as vrea unul sport care sa nu coste prea mult. Intrebarea mea e are cineva CAM PORTOFINO sa imi zica si mie cateva detalii despre el. SI daca ati putea sa imi recomandati un carucior pana in 5 milioane si sa nu cantareasca mai mult de 7 kg.

Va multumesc

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Iti recomand Maclaren.

Daca poti sa-ti cumperi din strainatate sigur iesi sub 500 RON si cu Triumph, poate si cu Quest. In Romania in pretul pe care il doresti se incadreaza numai Volo. De fapt, este cel mai usor dar nu se misca deloc spatarul. Adica e pentru bebe mare.

http://www.tomybaby.ro/carucioare-maclaren-volo-13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

eu am avut inglesina trip. e asemanator cu Maclaren

la vremea resp. vazusem un Portofino prin parc si ma indragostisem de el, dar a castigat inglesina pt ca se strange ca o umbrela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Unde ai vazut Maclaren sub 500 ron? Ca eu pe aici numai peste 200 de euro am vazut, si ma intereseaza subiectul. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Nicoleta, intr-adevar, uite, ce am gasit (in afara de Volo) este peste 500 RON (echivalentul). Triumph este la oferta (in Germania) 154 euro si Quest deja 235.

http://www.kinderwagen.com/maclaren?brand=291&product_type=276

Deci numai Volo este sub 500 RON.

Revin la ceea ce am mai scris: totul depinde de ce vrei sa faci cu un carucior, cat il folosesti si pentru cine. Daca ai un copil de un an si ai de gand (sau ai nevoie) sa umbli mult cu carutul si vei face asta pana la 3 ani (sau chiar mai mult - si eu m-am amuzat cand am citit pe carucioare "pana la 4 ani" dar acum, ca am "patit-o" nu ma mai amuz, mi se pare important sa tina un carut) atunci Maclaren este varianta cea mai buna, este rezistent, manevrabil, usor, se face foarte mic atunci cand se strange. Pentru mine a fost important sa pot sa scot husa si sa o spal in masina fiindca noi am mancat de multe ori in carucior - am avut si Inglesina Trip si husa se scoate cu surubelnita...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Bebe e mic, are doar 4 luni deci mai dureaza pana trebuie schimbat...dar am inteles ideea de baza, sa fac o investitie mai mare ca o sa tot am nevoie de carucior cativa ani...raman totusi la un peg perego aria oh. Va multumesc frumos.

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sinzianaaa spune:

si eu o sa fiu mamica in curand si as vrea sa stiu ce fel de carucioare sunt cele mai bune de cumparat.
pana acum am inteles ca cele de la Primii Pasi sunt foarte bune,dar nu sunt totusi pe deplin sigura.
va multumesc si sa aveti niste bebelusi sanatosi si frumosi

“A da nastere unui copil este un miracol, a-l tine in viata si a-l creste este o profesie”.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Sanziana, dupa ce am citit n-spe subiecte despre carucioare si dupa ce am folosit vreo 3 pot sa-ti spun ca, dupa parerea mea, caqruciorul cel mai bun e cel pe care ti-l poti permite Exista carucioare de la 2-3 milioane pana la 20-30 si chiar mai mult, acuma depinde ce buget esti dispusa sa aloci pt el.

Eu am folosit pana pe la 1 an un carucior "no name" din Cora, de 1 milion; mi-a fost suficient, mic, usor, cu compartiment de bagaje. Pe urma a cedat fizic si am luat unul de la Primii Pasi pe care intentionez sa-l folosesc si la bb2; mai robust, mai grosut (mai de iarna, asa), neaparat cu spatar reglabil, pt ca bb dormea in parc (vreo 4 milioane). Si am mai avut unul sport, tip umbrela, pe care l-am folosit de la 2 pana pe la 3 ani, de la Bertoni (cam 1,5 milioane). Pt mine au fost suficiente si sper sa ma tina si la bb2, oricum nu voi investi mai mult in ele.

Irina (2006) si 32+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sinzianaaa spune:

Multumesc mult Burtocika
eu vreau sa dau pana in 10 milioane pe carucior,dar vreau sa fie bun si sa ofere toate facilitatile copilului
as mai avea o intrebare: vreau un carucior in care bebe sa stea spre mine.adica sa il vad tot timpul ( nu stiu exact cum se numesc),dar am inteles ca nu se pot folosi decat pana la cateva luni.exista vreun tip de carucior care sa le contina pe toate?adica dupa ce se face bebe un pic mai mare pot folosi acelasi carucior?

“A da nastere unui copil este un miracol, a-l tine in viata si a-l creste este o profesie”.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sinzianaaa

Multumesc mult Burtocika
eu vreau sa dau pana in 10 milioane pe carucior,dar vreau sa fie bun si sa ofere toate facilitatile copilului
as mai avea o intrebare: vreau un carucior in care bebe sa stea spre mine.adica sa il vad tot timpul ( nu stiu exact cum se numesc),dar am inteles ca nu se pot folosi decat pana la cateva luni.exista vreun tip de carucior care sa le contina pe toate?adica dupa ce se face bebe un pic mai mare pot folosi acelasi carucior?

Ce vrei tu se cheama "maner reversibil", adica doar manerul se intoarce de pe o parte pe alta si tu te pozitionezi in fata sau in spatele bebeului. Cel de la Primii Pasi pe care l-am avut eu are aceasta facilitate si bb a stat pana pe la 2 ani in el.
Nu stiu daca vei gasi un singur carut care sa le aiba pe toate ... De exemplu carut tip umbrela / sport, pe care il vei folosi de la 2 spre 3 ani, sigur va fi separat de ce folosesti pana atunci ...

Irina (2006) si 32+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput