Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

anaxena distactie placuta la mare

strumphitza ce peripetii...auzi, alarma cu bomba...cred ca-mi tremurau chilotii. pai cum se poate asa, alarma falsa, sa faca lumrea infarct?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

catank si eu mananc la ceapa verdeeeee.... mai ales cu slanina

Bravo! Este super buna combinatia. Dar ceapa ptr lactatie e super, ...cit mai multa...
Nu stiu daca are vreo legatura, eu am sinii f mici (am mai spus). Cind sunt intrebata ce maninca Ioana si le raspund sin, se uita unii mirati la mine intrebindu-se unde tin laptele
Si culmea, ...va aduceti aminte cind mi-am scos alunita de pe sin cind eram graviduta... majoritatea nu ma incurajau sa merg la dr., ptr ca oricum nu alaptam(asa credeau ei, ca nu aveam cu ce)
Nu este zi sa fiu intrebata...mai ai lapte?mai alaptezi?
Repet, supa sau ciorba, ceapa si berea fara alcol nu-mi lipsesc

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Mergi la inceput

catank si eu la fel ca tine, am sanii mici, dar bine ca este lapte.
ce ne potrivim, si eu tot cu supe, ciorbe, legume multe si bere cateodata pentru ca eu beau cu alcool, aia fara nu-mi place.
si carnita, bineinteles, fara nu mai pot sta, inainte mai mancam fara carne, acum simt nevoia sa mananc mai multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

[red]Catank/red] nu ii dau lapte praf, laptele meu se pare ca il constipa.

SLava Domnului ca noi nu mai avem probleme cu burtica absolut deloc, au trecut colicii.

Rares doarme acum si mai citesc si eu din urma sa vad ce s-a mai intamplat pe aici.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Dar tu consumi alimente care ar putea sa-l constipe ? Tu cum esti? Este f important...
Eu cind sunt ''deranjata '' micuta mea face si de 2 ori pe zi, cind consum hrana mai uscata, micuta mea face si la doua zile...

Nu consum, eu nu sufar de constipatie, dar el nu face, nu stiu ce sa mai fac.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Hai ca o sa incep si eu sa beau bere, desi o urasc ca e amara, dar imi mai cumpara sotul fara alcool si cu gust de piersici. Sa vezi ce beau eu de acum inainte bere, fara alcool evident.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Buna ziua mamici si pitici

M-am adunat si eu acasa de pe pe drumuri, acum vreo ora, odata cu ploia... am dat tziti la piscoata si ma pregatesc sa ma duc la coafor sa ma fac bella si cotropitoare ca doar odata fac 30 ani am noroc ca e Nick acasa azi, desi nu ar fi trebuit, dar norocul meu chior , ar fi trebuit sa faca parte dintre jurati la un proces si s-a anulat procesul, deci s-a intors acasa si de maine iar la munca ghininul lui ca spera sa tina cel putin 2 saptamani si sa nu mai mearga la munca aici cand te cheama sa faci parte dintre jurati la pricese trebuie sa te duci obligat fortat ca de nu iei amenda sau poate chiar faci si mai e si liber de la mumca si la procese nu se sta asa multe ore cum sta el la munca , deci voia baiatu` meu ceva zile mai libere dar iote ca nu i-a mers smecheria numa bine ca e acasa restul zilei si pot sa las piscoata cu el si eu sa ma duc la coafor

Sa va spun prin ce sperietura am trecut azi? Deci dimineata la 8 am plecat in centru Londrei sa rezolv cu niste documente , ajung cu intarziere , imi spun niste oameni o adresa gresita, alergam ca disperata, am ajuns cu intarziere cu vreo 7-8 min fata de cum eram programata eram uda leoarca si abia imi trageam sufletul... piscoata inainte de a pleca de acasa nu avrut sa manance, am mers cu autobuzul o ora jumate i se facuse foame, eram in inatrziere, ce sa mai... ca la nebuni. Ajung, ma duc la receptie , spun ce ma doare si vine o tanti si ma ia in primire, astept putin ma cheama la birou de unde imi spusese sa stau pe o cnpea apucasem sa scot biberonul sa dau la piscoata niste lp sa ii astup gura ca rasuna cladirea si zice hai , eu pun biberonul in landou si ma duc pe scaun... se uita crucis la mine, ca piscoata era si maraita in bratele mele... ma pune sa ii arat documentele de avea nevoie, imi pune o mie de intrebari la unele nu stiam ce sa ii spun ca nu stiam ,deci nu aveam raspuns si cand termina ma pune sa astept juma de ora sa imi dea pasportul, buletinul si blue cardul inapoi ...bun , zic stau si dau la piscoata restul de laptic... numai bine ingjite cateva guri ca se da alarma iesiti ca e alarma cu bomba!!! nu va povestesc cum am pus piscoata in landou si am iesit , mi se facuse pielea de gaina si tremuram , imi spuneam in gand... aici m-a gasit Dumnezeu sa mor intr-o institutie de stat si in centrul Londrei si cu piscoata dupa mine am stat si am asteptat vreun sfert de ora si apoi ne-au dat drumul iar inauntru pana au verificat... alarma falsa ..pff... bunnnnn, dar daca era adevarat ? Ahh ..ar trebui sa ma obisnuiesc cu astfel de chestii, e Londra si alerta cu atac de bomba e mereu, oricum e ridicat nivelul de alerta, e la maxim, deci oricand in autobuz/metrou/ pe strada/magazine sau institutii pot sa imi gasesc sfarsitul... iaca unde mai locuiesc si eu, nu-mi era bine la romanica unde toata lumea calma si nici un terorist ? maidanezii din bucuresti cred ca tin locul teroristilor ca aia chiar ca s-au facut d ecatev aori la chilotii mei si mi-a stat inima in loc, aici nu vad picior de maidanez pe strada dar sunt teroristi desi nu ii stiu/vad

Hai ca ma duc sa mulg niste laptic la piscoata sa ii las bibe la domnu sot sa ii dea piscoatei cat sunt eu la infrumusetat

Va pup si revin mai tarziu cu impresii

Poate imi iese ceva de nu o sa scot capul din casa vreo luna

Laters,

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

strumphule- ce tragi si tu pt aerul asta londonez...

sa treaca

Mergi la inceput

iony ce dulce este printesica ta bine ca dormiti si voi noaptea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

Buna fetele!

M-as lua la intrecere cu strumphy scriind un mesaj mai mare decit al ei dar nu am nici o sansa...

strumphy ti-ai gresit cariera... pune mina si scrie o carte ceva. Apropos... povestea nasterii ai inceput sa o scrii? abia astept sa o savurez...
Oricum, te felicit ca reusesti (ptr ca iti doresti)sa raspunzi tuturor! Ce mai gateste al tau sot asa bun, tipic englezesc?

madutza_bra Superba familie!Va felicit din suflet! Tinuta micutei mi-a placut f tare, ...

simonacip tare (vb ta!) Si mie mi-a fost dor de voi toate, ... nu am talent la scris mesaje cu mult spor, insa... ma stradui sa-mi anunt existenta din cind in cind.
Ma bucur ca ai reusit sa te muti in casa noua...sa o stapiniti sanatosi cu multa veselie ...

bb_yasmi asa devreme dintisorii? Si inca ceva doream sa te intreb... ai inceput diversificarea sau am visat eu?! Am citit bine ceva de un suc de mar..sau prima supa?

Imi pare rau de mama ta, .. Ii doresc insanatosire grabnica... Pe tata l-am avut operat tot de varice la ambele picioare la spitalul militar la un dr f bun. cunosc riscurile acestor interventii...ufff
Cind ma gindesc cu ce picioare am ramas dupa sarcina...am varice f urite ...sper sa ma mentin fara sa fiu nevoita sa ajung la cutit, cu toata ca il cam mostenesc pe tata.
irinuca Eu nu as pleca in delta cu bb atit de mic...

stefyapost sotul tau a mai fost in Romania? Sper sa ramana cu o impresie f buna!

anaxena cu kg cum mai stai? in ultimile foto de la botez arati superb!nu ca nu ai fi aratat si inainte

alina.n sunteti ok? Nu stiu ce s-a intimplat cu voi..am citit mesajele fetelor adresate voua... Sper ca sunteti bine acum.

Ce s-a intimplat fetelor cu alina.n?

miki1979 sa inteleg ca ai primit un carut ptr ambii bb? Cum este la plimbare? i-ai facut proba?

Fetelor eu nu am mincat rosii pina acum 3 zile, si cind am mincat micuta mea a plins, ...deci... am renuntat. Acum ea este ok...si eu cu pofta in cui . In schimb, pentru lm muuuuult, eu mai maninc fff multa ceapa verde si uscata. Stiati ca stimuleaza lactatia?

pupici tuturor, ...revin

a mai fost,dar iarna... si pt el a fost un chin gerul si zapada

Mergi la inceput

am vazut ca vb despre constipatie la puiuti...si a mea sufera,dar pediatra mi-a spus sa nu intru in panica ca de la laptele matern se paote intampla si atata timp cat face la 2-3 zile este ok... eu la inceput eram intr-un stres total. eu sufar de constipatie din todeauna,dar dr a zis ca nu are nici o legatura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

catank, da , am primit un carut dublu prin bunavointa lui somleac, pe care o pup si ii raman datoare nu l-am inaugurat inca ca asteptam sa-l spal dar a facut-o furtuna de azi

chiar acum a disparut albumul simonei, vroiam sa vad si eu pozele

Mergi la inceput