Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

multumesc din suflet fete dragi pt urari!!!
sanatate multa si la puiutii vostri ..si bineinteles si mamicilor
ziceati ceva de lista..eu dau cu subsemnatul,dar nu pt moghioros sapt viitoare...voi veni cu ubi sau poate il voi lasa la o plimbare cu cumnata-su,dar nu in moghioros...prefer herestrau,ior sau cizmigiu...
si nu fff matinal..
stiu ca-s cam pretentioasa,dar asta e..mai avem doar o sapt si incerc sa le fac pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Simona foarte frumoasa casuta!!!sa o folositi sanatosi ,ami place foarte mult

Am pus si eu o poza recenta cu buburuza ,iar acum ca face nani ma pun sa fac ceva dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

lalely eu am observat ca si daca nu mananc nu stiu ce mancare tot o mai doare burtica. asa ca mananc si rosii si de toate. inca n-am mancat fasole boabe si mazare.

strumphitza ce ai amintit tu de toata lumea, la fiecare scrii cate ceva......
pentru laptic mai mult iti trebuie neaparat odihna, daca nu esti odihnita n-ai facut nici o branza si ai si o stare naspa. trebuie neaparat sa faci cumva sa dormi odta cu piscoata.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

alexina deci si tu tot la strumphitza te gandesti cand bei cafeaua

bb_yasmi deja dintisori?? oaaauu, asa devreme? dragutul de el, sper sa nu-l doara prea tare.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gabi, CE FACETI??SUNTETI BINE????

roxy,

millie intr-adevat se vede ca s a rotunjit bine buburuza!!!

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Buna fetele!

M-as lua la intrecere cu strumphy scriind un mesaj mai mare decit al ei dar nu am nici o sansa...

strumphy ti-ai gresit cariera... pune mina si scrie o carte ceva. Apropos... povestea nasterii ai inceput sa o scrii? abia astept sa o savurez...
Oricum, te felicit ca reusesti (ptr ca iti doresti)sa raspunzi tuturor! Ce mai gateste al tau sot asa bun, tipic englezesc?

madutza_bra Superba familie!Va felicit din suflet! Tinuta micutei mi-a placut f tare, ...

simonacip tare (vb ta!) Si mie mi-a fost dor de voi toate, ... nu am talent la scris mesaje cu mult spor, insa... ma stradui sa-mi anunt existenta din cind in cind.
Ma bucur ca ai reusit sa te muti in casa noua...sa o stapiniti sanatosi cu multa veselie ...

bb_yasmi asa devreme dintisorii? Si inca ceva doream sa te intreb... ai inceput diversificarea sau am visat eu?! Am citit bine ceva de un suc de mar..sau prima supa?

Imi pare rau de mama ta, .. Ii doresc insanatosire grabnica... Pe tata l-am avut operat tot de varice la ambele picioare la spitalul militar la un dr f bun. cunosc riscurile acestor interventii...ufff
Cind ma gindesc cu ce picioare am ramas dupa sarcina...am varice f urite ...sper sa ma mentin fara sa fiu nevoita sa ajung la cutit, cu toata ca il cam mostenesc pe tata.
irinuca Eu nu as pleca in delta cu bb atit de mic...

stefyapost sotul tau a mai fost in Romania? Sper sa ramana cu o impresie f buna!

anaxena cu kg cum mai stai? in ultimile foto de la botez arati superb!nu ca nu ai fi aratat si inainte

alina.n sunteti ok? Nu stiu ce s-a intimplat cu voi..am citit mesajele fetelor adresate voua... Sper ca sunteti bine acum.

Ce s-a intimplat fetelor cu alina.n?

miki1979 sa inteleg ca ai primit un carut ptr ambii bb? Cum este la plimbare? i-ai facut proba?

Fetelor eu nu am mincat rosii pina acum 3 zile, si cind am mincat micuta mea a plins, ...deci... am renuntat. Acum ea este ok...si eu cu pofta in cui . In schimb, pentru lm muuuuult, eu mai maninc fff multa ceapa verde si uscata. Stiati ca stimuleaza lactatia?

pupici tuturor, ...revin

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Mergi la inceput

lista cu mamicile chemate la apel:
gabi
happy
dorinutza
dinora
speranta
magnolia
felicia
ina
msbb
salo
danielle
monas
viss
spridusha
copiloi
medeea
geogyuly
azaz
nilufera
anamira
roxanda
ruxandra
lauriciiu
laura
donna
stefana
ioana
sorina
leeloo
giulia
ally
ssbrya
kmy
ama
xeo

deea tu ce f???vezi ca te trec si pe tine acusi pe lista

Mergi la inceput

catank, da am inceput cu suculet de mar.

merg si eu sa ma pun langa junior , el isi face amiaza de o ora aproape...la noapte iarasi ma uit pe pereti ca nu voi avea somn...

Mergi la inceput

edit: ally e absenta motivat!! dar ii morivam absenta doar dupa ce vine cu pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Citat:
citat din mesajul lui catank

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Somleac am trimis mesaj privat. Uraaaaaa abia astept raspunsul tau.

Bebe sufera de constipatie, la nunta l-am luat cu mine si cred ca s-a speriat ca era muzica tare si a facut caca singur, dar de atunci fara supozitor nimic.

Intru la poze daca ma lasa Rares, daca nu mai pe seara.

Ce dor mi-a fost de voi toate, nici nu va imaginati. Sunt cu bebe in brate ca altfel nu am cum sa stau la calc

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Nu mai stiiam nimic de tine. Sa-ti traiasca finutii!

multumesc din suflet. Abia astept sa postez cateva poze. Ce iti face minunea? Rares al meu e chiar un miracol. e numai un zambet.Nu doarme el toata noaptea , dar nu imi e greu sa ma trezesc pt el, mi-e drag orice fac pt el.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Multumesc de intrebare! Asa este...sunt scumpi tare bb

Ioana este la fel de cuminte, ... doarme de la ora 21 pina la ora 5 dimineata, 4 uneori...ma trezesc cu drag..de multe ori o privesc la acea ora asteptind sa se trezeasca. Apoi la nani iar pina la 7.30... mincam iar, somn din nou pina la 9.30... iesim afara (in curte)pina la 11(depinde de temperatura)apoi ne zimbim una la alta, eu ii cint..ea scoate niste sunete f haioase, ... stam asa pina la 13.30, mincam...iar somn pina la 17.30... apoi ne mai culcam seara la orele 21 dupa o baie pe care o pregatesc la orele 19.30-20.00

Cam acesta ne este ritualu, ... Una peste alta imi vine sa o maninc, cind o pun la sin simt furnicaturi pe sira spinarii de emotii,imi vine sa pling... nu-mi vine sa cred ca am o fetita adevarata care misca...respira...are o inimioara... e vie...........

Rares este un scump, ... imi place foto atasata de simonacip. Cred ca ii este greu sa fie constipat...ufff, dar tu alaptezi la lp, ca nu mai stiu? Sper sa gasesti un remediu bun ptr a scapa de situatia cu pricina..

Te pup si iti doresc tot binele din lume!

Mergi la inceput