Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mie mi-a tot ramas in cap vorbele a mai multor mamici cu 2 copilasi care imi spuneau cand eram gravi las ca o sa vad eu ca nimic nu mai ca la primul bb, nu mai e acelasi entuziasm, aceasi bucurie...aceleasi sentimente.....de acolo incepusem sa imi spun intrebarea daca il voi putea iubi pe bb2 ca si pe fetita.....de unde o sa am atata dragoste pt amandoi iar dupa ce am nascut nu mi-a venit a crede cat de multa dragoste aveam de oferit.....vorba simonelului dragostea nu se imparte ci se dubleaza sa nu va zic cat de fericita, entuziasmata sunt de tot ce face nou.. de modul in care imi topeste sufletul cu zambetul si privirea lui....iar acum mai ales de primii dintisori care isi fac aparitia.,,,imi vine sa spun la toata lumea ,,zici ca nu am mai trecut prin asta vreodata uneori imi este si ciuda, parca la fetita nu am fost atat de constienta, atat de fericita, atat de implinita...nu am stiu sa ma bucur de toate aceste minunatii....uneori ma simt usor vinovata fata de ea
e minunat sa ai 2 copilasi ai tai....sa fi strigata mami! dar mai ales sa ii vezi cum se imbraciseaza si cum se iubesc! simti ca ai pt ce trai pe aceasta lume!!

asta simteam eu acum sa spun cuiva

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza

mandreeac, si al meu e constipat. eu stiam ca pentru cei alaptati la san nu e motiv de ingrijorare pana la 7 zile,mai ales ca nu face tare. mie mi-a dat sa iau sanzyme, ceva cu enzime pentru digestie. nu functioneaza neaparat, eu ii mai dau si ceai de musetel.

persi, baga repede oscilococcinum - juma de doza la 12 h. daca are mucisori tb sa il aspiri mereu si eventual poti folosi colargol sa ii usuce. poti sa ii dai si vit c picaturi. in 3 zile o sa fie totul in regula, o sa vezi.

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza 3x:Mariuca(17 Mai 2004), Andreea (21.11.2008) si Radu(31.03.2011)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Si eu ii dau ceai de musetel si Jarrodophilus, un probiotic pt constipatie, dar la fel fara efect.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Bunaaaaaaaaaaaa!!!

Am intrat repede sa pun cateva poze nu foarte profesionale de la botez si baita.

Am foarte multe de povestit pt ca am trecut prin multeeeeeeeee peripetii neplacute la botez dar....au trecut.In mare va spun ca sotul a venit la sf slujbei ca am uitat certificatul acasa, eu mi-am facut parul si acasa l-am spalat ca nu imi mai placea, cei de la restaurant au uitat de tortul nostru si au facut altul ei la viteza...in fine.....multe....am plans putin. Acum au trecut toate si important este ca a trecut totul cu bine si bebe este crestinat...asta conteaza cel mai mult.

Va pup....revin pe seara....acum sunt busy !

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

nu fi suparata mami, stii ca la orice eveniment se mai intampla una alta. Si la noi uitasera de tort, dar pana la urma l-au adus. super pozele. sa va fie de bine crestinarea.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mie mi-a tot ramas in cap vorbele a mai multor mamici cu 2 copilasi care imi spuneau cand eram gravi las ca o sa vad eu ca nimic nu mai ca la primul bb, nu mai e acelasi entuziasm, aceasi bucurie...aceleasi sentimente.....de acolo incepusem sa imi spun intrebarea daca il voi putea iubi pe bb2 ca si pe fetita.....de unde o sa am atata dragoste pt amandoi iar dupa ce am nascut nu mi-a venit a crede cat de multa dragoste aveam de oferit.....vorba simonelului dragostea nu se imparte ci se dubleaza sa nu va zic cat de fericita, entuziasmata sunt de tot ce face nou.. de modul in care imi topeste sufletul cu zambetul si privirea lui....iar acum mai ales de primii dintisori care isi fac aparitia.,,,imi vine sa spun la toata lumea ,,zici ca nu am mai trecut prin asta vreodata uneori imi este si ciuda, parca la fetita nu am fost atat de constienta, atat de fericita, atat de implinita...nu am stiu sa ma bucur de toate aceste minunatii....uneori ma simt usor vinovata fata de ea
e minunat sa ai 2 copilasi ai tai....sa fi strigata mami! dar mai ales sa ii vezi cum se imbraciseaza si cum se iubesc! simti ca ai pt ce trai pe aceasta lume!!

Asa simt si eu. Am momente in care efectiv imi vine sa strig, sa ma auda toti cat de fericita sunt ca mamica si cat imi iubesc copilul.

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

catank si eu mananc la ceapa verdeeeee.... mai ales cu slanina

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Bravo! Este super buna combinatia. Dar ceapa ptr lactatie e super, ...cit mai multa...
Nu stiu daca are vreo legatura, eu am sinii f mici (am mai spus). Cind sunt intrebata ce maninca Ioana si le raspund sin, se uita unii mirati la mine intrebindu-se unde tin laptele
Si culmea, ...va aduceti aminte cind mi-am scos alunita de pe sin cind eram graviduta... majoritatea nu ma incurajau sa merg la dr., ptr ca oricum nu alaptam(asa credeau ei, ca nu aveam cu ce)
Nu este zi sa fiu intrebata...mai ai lapte?mai alaptezi?
Repet, supa sau ciorba, ceapa si berea fara alcol nu-mi lipsesc

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

eu ii am mai mici ca tine...si-s la al treilea pui alaptatn-are lgatura stiu fete cu sanii mari care n-au alaptat..parerea mea e ca in cazul alaptarii mai important e sfarcul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Citat:
citat din mesajul lui catank

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

[red]Catank/red] nu ii dau lapte praf, laptele meu se pare ca il constipa.

SLava Domnului ca noi nu mai avem probleme cu burtica absolut deloc, au trecut colicii.

Rares doarme acum si mai citesc si eu din urma sa vad ce s-a mai intamplat pe aici.

Nasterea miracolului meu

Dar tu consumi alimente care ar putea sa-l constipe ? Tu cum esti? Este f important...
Eu cind sunt ''deranjata '' micuta mea face si de 2 ori pe zi, cind consum hrana mai uscata, micuta mea face si la doua zile...

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Nu consum, eu nu sufar de constipatie, dar el nu face, nu stiu ce sa mai fac.

Nasterea miracolului meu

hihihi...dar laand gluma deoparte...nu-mi plac deloc situatiile limita...m-as panica imediat pt copil...m-as bucura un pic ca am sanul cu mine si am ce sa-i dau macar lui....ooof

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

esti grozava...dar crede-ma ca inteleg...eu noaptea cand raman cu cel mic singura stau si-l privesc si ma bucur tare mult de el...ziua sunt impartita intre toti 3 si e mai greu, dar noaptea...pot sa ma uit la el cat vreau...nici nu simt ca-s obosita...

Mergi la inceput

intru sa vad pui de Millie si poze de allyyyy, yeeeaaah!
miki si mada am sa pun iar pozicile pt voi. Miki..pui si tu un living dezordonat?
Raluk, felicitari pt intoarceri!
Mandreea, Stfey, Madutza,..al meu face la 3-4 zile, totusi ieri si azi mi-a facut de cate 2 ori, cam apos...o fi pt ca am luat eu senalax pt purgatie?? Hhhm, eu sunt ffff constipata de fel..Andreiutza, ia lasa-l tu sa vedem la cat face...1-2-3 zile?? lasa-l un pic, ai incercat sa vezi care-ar fi ritmul lui??

Mergi la inceput

Ally, superbe pozicile, scumpa, imi place mult marinerul tau...iar tu arati asa de bine, esti mai slaba decat nasica...e clar sarcina te-a schimbat definitiv in bineeee!
Millie, ce mare s-a facut gogosica ta! e o dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Fetelor....vreau si eu noua parola!!!!!!!
Ard de nerabdare sa vad pozele lui Ally, livingul Simonei si ceilalti puiuti..

Mamicuta fericita de Radu Andrei

Mergi la inceput