epilare prin elecroliza
Fetelor,mamicilor va rog imi puteti spune,cele care au incercat bineinteles sau din auzite,daca epilarea prin electroliza chiar functioneaza si daca este intradevar permanenta(in cele mai bune cazuri definitiva)?
Raspunsuri
danaiulia spune:
Da functioneaza far doooare de te urci pe pereti. EU am rezistat 3 say 4 sedinte am avut rezultate far am ram as insarcinata si nu am Mai mers ins a prietenele cu care mergeam au scapat super.
danaiulia spune:
Da functioneaza far doooare de te urci pe pereti. EU am rezistat 3 say 4 sedinte am avut rezultate far am ram as insarcinata si nu am Mai mers ins a prietenele cu care mergeam au scapat super.
meb spune:
la mine a functionat foare bine. durerea e suportabila, pretul e mare. in 3-4 sedinte nu rezolvi mai nimic, e nevoie de timp, multe sedinte si in final iese foaret scump. dar metoda este eficienta si cica mult mai safe decat laserul.
ciobelina spune:
si imi puteti spune acum cat timp ati facut-o pentru ca am citit mai multe pareri pe diferite site-uri si majoritatea spun ca intr'adevar dureaza destul de mult pana la rezultatul dorit si mai si doare dar pe langa asta cica ar fi definitiva,adica de ex.am citit pe un site din america despre asta si era o femeie care a apelat la procedura asta acum 20 de ani pentru abdomen si ca inca nu i-a crescut si multe alte pareri tot asa bune.dar eu va intreb pe voi pentru ca vreau parerea directa a unor persoane care au facut-o
meb spune:
da, poate dura mai multe luni, dar e definitiva. daca problema e de ordin hormonal, uneori mai apar fire rebele si mai mergi o data la cateva luni sau ani si mai scoti din ele. durerea nu e mare, e absolut suportabila. mai ales acuma cu acele acestea mai subtiri, e chiar ok. eu am prins acele de acum 20 de ani... durerea era mult mai importanta.
danadc spune:
Buna. Am facut epilare prin electroliza si pot sa spun ca e definitiva. Ca sa iti faci o idee am inceput in 1999 pe o zona cu f mult par, cu o sedinta de jumatate de ora, saptamanal, cu intepatura pe fiecare fir de par. Dupa jumatate de an, sedinta s-a mutat la zece zile si apoi la 2 saptamani. Cu fiecare an care trecea distanta intre sedinte se marea. Dar eu am respectat cu sfintenie regulile: nu am tras firele de par afara cu penseta, ci doar am tuns la baza cu foarfeca asteptand sa creasca mai multe pt a merge la epilat. Am luat si tratamentul cu Diane 35 recomandat pt pilozitate excesiva.
Este un efort de cativa ani, dar merita daca pilozitatea este la vedere si anormala fata de restul oameilor.
Pot sa spun ca pe suprafata epilata in prezent merg de 3 ori pe an pt 4 fire.
Daca vrei mai multe detalii, imi poti trimite PM.
Tratamentul l-am facut la lasermed, dar asa cum am mentionat nu e cu laser, ci prin metoda electrolitica.
ciobelina spune:
as vrea sa stiu cam in ce zone ale corpului ai facut tu?si daca conteaza varsta?eu avand 19 ani sper sa nu fie o problema.mami imi spunea ca daca raman cicatricii pe viata si dupaia nu ma pot face nimic?eu i-am spus ca din cate am inteles conteaza foarte mult cine te face,adica sa fie o persoana cu adevarat profesionista.