A.Optimiste,Felicitari Mihaelafalt,Sophia_m!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 3
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta buna fetele ce-i cu linistea asta?? sunteti cumva pe langa butoi??/ sophia cum mai esti, ne dai o veste buna? cine mai simte ca a ramas insarcinata luna asta?? tuturor Monique ai scapat, i-ai povestit doctorului si de CM scurte, ti-a spus o cauza?? eu sunt ziua 10 si test de ov negativ asa ca nu fiti suparate ca se poate si mai rau |
n-am povestit ca doctorita mea nu mai e la giulesti :(
dar ce ar trebui sa iau sa-mi lungesc faza luteala. e ok ceaiul asta de napraznic? pana dupa ovulatie fac pauza, din prima zi de ciclu
dar dupa e ok?
ma rezolva?
Monique77 spune:
A Couple's Guide to Hysterosalpingogram (HSG)
A hysterosalpingogram is an X-ray of the uterus and fallopian tubes which allows visualization of the inside of the uterus and tubes. The picture will reveal any abnormalities of the uterus as well as tubal problems such as blockage and dilation (hydrosalpinx). If sterilization reversal is planned, the point at which the tubes are blocked can be seen. This helps to plan the reconstructive procedure.
If the tubes are not blocked by scar tissue or adhesions, the dye will flow into the abdominal cavity. This is a good sign but it does not guarantee that the tubes will function normally. It does give a rough estimate of the quality of the tubal structure and the status of the tubal lining. Some cases where the tubes appear to be blocked where they join the uterus, may in fact be normal. Often blockage at this location may be due to spasm of the opening from the uterus into the tube or from accumulated debris and mucus blocking the opening. This can be managed by passing a very thin catheter into the fallopian tube either at the time of hysterosalpingogram or during a hysteroscopic procedure.
A hysterosalpingogram may also indicate endometrial polyps, submucus fibroids, intrauterine adhesions (synechia), uterine and vaginal septa uterine cavity abnormalities, or the after-effect of genital tuberculosis. The hysterosalpingogram may or may not be able to detect pelvic adhesions, mild hydrosalpinx, small polyps, endometriosis, tubal phimosis (clubbing of the fimbria at the end of the tube), or immotility of the tube. Other tests, such as hysteroscopy saline sonohysterography or laparoscopy may be necessary to accurately evaluate your uterus.
Although the purpose of the hysterosalpingogram is not therapeutic, sometimes forcing dye through the tube will dislodge any material which blocks it. A number of women have become pregnant following a hysterosalpingogram without further treatment.
Generally there is no special preparation needed for this test. However, depending upon your diagnosis, you may need to take antibiotics to guard against possible infection. To ensure that you are not pregnant, the study is done between Day 7 and 10 of your cycle. Prior to the procedure you may take an anti-inflammatory medication (Aleve or Motrin). A small catheter is placed into the cervix and the dye is injected. You may feel heavy cramping during, and for several hours following this procedure. Expect a sticky vaginal discharge for a few days as the dye is expelled from the uterus. Use a pad or panty liner during this time to allow fluid to escape. Any dye that remains will be absorbed without any ill effect.
NOTE: Be sure we are aware of any allergies you may have to Iodine, Betadine, or Novocaine prior to the procedure.
MeAlex spune:
Monique, eu am avut problema asta cu faza luteala prea scurta si am reglat-o cu Utrogestan, am observat ca acum chiar daca nu iau, menstruatia apare la 13-14 zile dupa ovulatie.
Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
elenusht spune:
fete intru si eu sa va salut...eu am iminenta de avort, am un hematom decidualizat care s-a marit fata de ultima oara, probabil de la efort, insa doctorul a zis ca mai sunt si miracole si eu cred in miracole! inca nu am auzit inimioara bebelui, se auzeau niste pulsatii dar nu stia dr de la ce sunt. sunt la pat zilele astea cu arefam de 3 ori pe zi, vitamina C si rugaciune! Sper sa fim bine si ma rog la Dumnezeu sa nu ni-l ia pe bebe cel mult asteptat!am repetat azi beta hcg si stam bine si cu progesternul la fel si sa vedem ce iese si sambata! daca si sambata iese bine, atunci e bine! Mi-a spus ca atata timp cat nu sangerez am sanse foarte mari sa fie bine! O sa luptam pana la capat...
va pup fetele mele....ma duc sa ma intind
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
6+
minunea noastra
Monique77 spune:
citat din mesajul lui elenusht fete intru si eu sa va salut...eu am iminenta de avort, am un hematom decidualizat care s-a marit fata de ultima oara, probabil de la efort, insa doctorul a zis ca mai sunt si miracole si eu cred in miracole! inca nu am auzit inimioara bebelui, se auzeau niste pulsatii dar nu stia dr de la ce sunt. sunt la pat zilele astea cu arefam de 3 ori pe zi, vitamina C si rugaciune! Sper sa fim bine si ma rog la Dumnezeu sa nu ni-l ia pe bebe cel mult asteptat!am repetat azi beta hcg si stam bine si cu progesternul la fel si sa vedem ce iese si sambata! daca si sambata iese bine, atunci e bine! Mi-a spus ca atata timp cat nu sangerez am sanse foarte mari sa fie bine! O sa luptam pana la capat... va pup fetele mele....ma duc sa ma intind Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! 6+ minunea noastra |
auuu
iti tinem pumnii dragutule
sa stai linistita
Monique77 spune:
citat din mesajul lui MeAlex Monique, eu am avut problema asta cu faza luteala prea scurta si am reglat-o cu Utrogestan, am observat ca acum chiar daca nu iau, menstruatia apare la 13-14 zile dupa ovulatie. Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile pentru |
cum se ia acest Utrogestan? e injectabil sau pe cale bucala? (scuzati daca am spus vreo ineptie dar nu stiu )
si ar trebui sa intreb si doctorita nu? daca sa iau?
tu cum aveai menstruatia? tot asa?
Lia73 spune:
citat din mesajul lui elenusht fete intru si eu sa va salut...eu am iminenta de avort, am un hematom decidualizat care s-a marit fata de ultima oara, probabil de la efort, insa doctorul a zis ca mai sunt si miracole si eu cred in miracole! inca nu am auzit inimioara bebelui, se auzeau niste pulsatii dar nu stia dr de la ce sunt. sunt la pat zilele astea cu arefam de 3 ori pe zi, vitamina C si rugaciune! Sper sa fim bine si ma rog la Dumnezeu sa nu ni-l ia pe bebe cel mult asteptat!am repetat azi beta hcg si stam bine si cu progesternul la fel si sa vedem ce iese si sambata! daca si sambata iese bine, atunci e bine! Mi-a spus ca atata timp cat nu sangerez am sanse foarte mari sa fie bine! O sa luptam pana la capat... va pup fetele mele....ma duc sa ma intind Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! 6+ minunea noastra |
suntem alaturi de tine si ne rugam ptr tine
o sa fe bine
ai incredere in Bunul
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+17