A.Optimiste,Felicitari Mihaelafalt,Sophia_m!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 18
mihacor spune:
fetele eu tre sa plec pana in oras pe la banca...dar abia astept sa vin inapoi sa mai vb cu voi...
va pupacesc 

Sa dea DD sa fie
si sa stea acolo cuminte...
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihacor fetelor am o veste pentru voi... azi dimi la 5 inainte sa plece sotul la lucru am mai facut un test si,surpriza : doua liniute...dar prima nu asa de clara ca si a doua... nu imi vine sa cred... am sunat la medic si maine la 10 am programare... sunt pe alta planeta si nu imi vine sa cred... miha,sophia am zis eu ca vreau cu voi la odisee...sper sa fie totul ok...am sa imi mai iau vreo 2 teste si sa le fac,dar nu stiu daca mai imi ies avand in vedere ca nu e urina de dimineata... va pup... Sa dea DD sa fie si sa stea acolo cuminte... |
Mihacor felicitari!!!!!!!!!!!!
Moama ce de gravidutze s-au mai anuntat
sa fie bebe sanatos si al termen
si sarcina usoara!!!
yuhuuuu!!!

racheel spune:
Felicitari, sarcina usoara, bebe sanatos si la termen, gravidutelor 

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
28+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
EllaR spune:
Mihacor, Sophia, Bradaisa - felicitari gravidutelor!
Luna asta mergeti mai multe de manuta! Sper sa mai luati pe careva cat mai repejor posibil!
Felicitari si sa aveti un bebe sanatos, necolicios, mancacios si sarcina usoara!

![]()

![]()
![]()
miky82 spune:
Mihacor felicitar mamico, ce ma bucur cand aud de liniute duble 

o sarcina usoara si la termen si bineinteles un bebe cumintel si sanatos

Sa ne iei si pe noi la odisee!!!!!!!!
cixinica spune:
mihacor
felicitari1
sa ai o sarcina usoara si dusa la termen si un bebe sanatos si mancacios 

iau si niste
de molipsire
lorena_86 spune:
neatza fetelor
ce luna plina de liniutze
asa sa fie si de acm incolo
FELICITARI sophia, miha, bradraisa si mihacor 

bebelusi sanatosi si la termen
eu acum m-am trezit si am visat asa de urat azi noapte, sper sa nu prevesteasca alte lucruri rele ca nu mai pot, cedez psihic
voi credeti in vise?
va pupic pe toate
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
miky82 spune:
Lorena, de obicei la mine ceea ce vises se intampla tocmai invers, eu zic sa nu te ingrijorezi sunt doar vise de noapte iar datorita stresului suntem predispuse sa visam urat. Eu zic sa nu te mai gandesti la ele...
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 neatza fetelor ce luna plina de liniutze asa sa fie si de acm incolo ![]() FELICITARI sophia, miha, bradraisa si mihacor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bebelusi sanatosi si la termen eu acum m-am trezit si am visat asa de urat azi noapte, sper sa nu prevesteasca alte lucruri rele ca nu mai pot, cedez psihic voi credeti in vise? va pupic pe toate ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
ce-ai visat Lore?