A.Optimiste,Felicitari Mihaelafalt,Sophia_m!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 16
ankcta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monique77 fetelor eu si sambata si ieri am avut niste ameteli pe seara... mi s-a mai intamplat dar acum vad ca se repeta si ma ingrijoreaza aveam de obicei oaresce ameteli inainte de ovulatie, dpa insa...nimic iar eu sambata cred ca am ovulat. eu asa am simtit. si ameteli am avut seara sambata si ieri la fel dar ieri mai prelungit asa... ![]() ![]() ![]() offff sper sa nu fie iar de la stres ![]() ![]() sa am ia problemelepe care le-am mai avut.....![]() |
Pai dak gripa am luat virtual poate se trensmite si stresul

sa treacaAncuta , in curand
ankcta spune:
| citat din mesajul lui bradraisa de vineri am 4 TESTE II Aspiranta bebe2 |
bradraisa felicitari, sarcina usoara si negretoasa!

Ancuta , in curand
lorena_86 spune:
anca, tu ai pierdut vreo sarcina?????????
ca sincer nu prea am inteles din mesajul tau?
ce fetita?
scuze ca sunt mai grea de cap
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
sophia_m spune:
neata
multam Mihaela, o sa imi sun diseara ginecoloaga sa ii dau vestea fantastica si sa vad ce zice si ea ca ar trebui sa facem![]()
eu am niste greturi, partea buna am observat ca o zi am greturi o zi ma simt super..macar atat![]()
parca nu-mi da mana sa vin la odisee inca, desi simt ca de data asta este in uter mazarea
si nici pe aici nu vreau sa mai stresez fetele cu prostiile mele, asa ca..
va pup, sa aveti o zi usoara si plina de soare

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev050pr_.png
Monique77 spune:
'neata fetele!
va astept la cafea
eu abia am reusit sa adorm azi-noapte
am avut mici atacuri de panica' ce ma trezeau violent din starea de semi-somn... 
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui ankcta Moni cred k o fi si de la stres, acum k au trecut 6 luni de la ultima pierdere, pe zi ce trece e mai greu, fetita trebuia sa-mi lumineze viata dar...., Va spusesem acum cateva saptamani k m-a apucat o criza groaznik de plins intr-o noapte, de atunci nu pot sa-mi revin, credeam k a trecut, cum a trecut si acum 2 ani, si acum 8 ani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() deci stresul ma dristruge asa de tare! Ancuta , in curand ![]() |
ankta, stresul e un factor foarte important intr-adevar
de cand ti-am scris tie, m-au apucat si pe mine starile de mai demult
acum os a incerc si eu sa iau totusi niste calciu cu magneziu, cu vitamina D3, poate trece....
ca n-am mai luat demult nici asta...
dianalaura spune:
Neata! Multam de cafea Moni!
Bradraisa, felicitari pentru testul pozitiv!
Lore, Katy, imi pare rau de z1 si ca va simtiti rau.
Eu diseara merg la eco, poate reusesc sa vad ce sex are buburuza din burtica..
diana
13+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
lucianamoga spune:
Neata!
Multumesc de cafea!
Sophia o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen!
Brandaisa la fel iti urez si tie!

la toate fetele
lucianamoga spune:
Fetele cu z1 imi pare rau ca nu a fost luna asta , dar fiti optimiste ca minunea se va intampla foarte curand 

katy voi cand aveti serbarea de premiere la sc?