A.Optimiste,Felicitari Mihaelafalt,Sophia_m!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 12
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sophia_m buna fetele eu am intrat sa va spun ca nu am mai avut rabdare pana marti cand trebuia sa vina ciclul si am facut test azi dimineata.. sunt insarcinata nici nu stiu ce sa mai zic ca plutesc, sper doar sa se fi fixat in uter de data asta pe 26 iunie e ziua mea de nastere si asta e cel mai minunat cadou pe care il puteam primi Lorena, capul sus, te pup poate se ia si la tine va pup, ma duc sa-mi culc celula ******************************************** |
Felicitari, vezi ca eu m-am tinut de cuvant si te-am luat pe tine la gravidute acum e randul tau sa iei pe cineva.
Eu daca ar fi dupa mine le-as lua pe toate.
Sarcina usoara si la termen.
Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui miky82 Sophia felicitari!!!!!!!! sa dea Domnul sa fiti sanatosi, o sarcina usoara si dusa la termen cu bebe sanatos! Fetelor vreau sa va povestesc despre laparoscopia care am facut-o joi, am fost depistata cu inceput de endometrioza pe ovarul stang care a fost eliminat, ovarele au fost curatate de chisturi si mi s-a facut si driling ovarian, uterul si trompele sunt ok, ce ma sperie pe mine este endometrioza care poate recidiva, doctora mi-a zis ca cel mai important este sa raman insarcinata ca sa nu mai apara curand endometrioza, mi-a mai zis ca acum nu mai ma impiedica nimic in a ramane insarcinata, nu mi-a dat nici un fel de tratament si mi-a zis daca sunt in stare pot sa prestez de luna asta, eu am facut laparo in ziua 7 deci peste 7 zile as putea sa incerc. Voi stiti vreun tratament care sa impiedice reaparitia endometriozei? Ma apuc de citit din urma, m-a externat vineri dar nu prea am fost in stare sa intru pe calc, la toate si multa sanatate |
Miky spor la prestat.
Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui lilimara Mihaela felicitari!! Sophia felicitari!! Va doresc la amandoua sarcini usoare si bebei sanatosi! Noi suntem bine sanatosi doar ca sunt un pic prin jurul butoiului asa ca nu cumva sa molipsesc pe careva.Va pup pe toate! Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008) Cu ajutorul lui DD in curand din nou |
Lilimara. Chiar ma gandeam la tine ce faci?
Stii ca nu ai voie la butoi da? Uite e vara, frumos afara ocupati timpul cu altceva nu cu butoiul.
Multumesc fetelor pentru felicitari.
Kity
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor am ajuns si noi acasa ce bine e acasa deja ma saturasem sa tot stau pe druuri am prins 3 furtuni in judete diferite, dar furtuni in toata regula cu tone de apa, abia mai vedea sotul sa mearga va pupic ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Bine ai revenit acasa si la noi, de acum o sa se mai aseze lucrurile si pentru tine.
Mihaelafalt spune:
Sophia eu inca nu am probleme cu urinatul, noaptea merg la baie pe la 10 si pana dimineata la 7 nu am probleme, ziua merg mai des dar nu foarte des. Pe mine ma dor foarte tare sanii, cel putin dreptul pe lateral, azi noapte am dormit rau de durere.
kitty-27 spune:
poate ca nu am eliminat estrogenul de tot...cred ca a ramas suficient cat sa-si faca treaba in organism..si sa-mi aduca rezultatul dorit.si branca ursului contine fitoestrogeni..compusi asemanatori estrogenului natural...si nu al celui luat din chimicalele de zi cu zi...dar ma rog fiecare ia ce vrea...nu am obligat pe nimeni sa faca ca mine...sau sa ia ce am luat eu...am facut totul de capul meu...si poate ca m-a ajutat sau poate ca doamne-doamne mi-a ascultat rugile si mi-a daruit si mie un bebe...si nu mai are rost sa mai explic ce mancaruri mancam inainte...sau dupa pt ca vad ca oricum daca am dat un sfat am facut mai mult rau.va doresc la toate sa va vedeti visul cu ochii...pt ca stiu prea bine ce inseamna...si n-o sa va mai deranjez cu nimic...deocamdata imi doresc sa ma ajute d-zeu sa-mi duc sarcina pana la sfarsit si sa fiu sanatoasa sa-mi pot creste minunea mica..
va pup......si va rog sa ma iertati daca mi-am spus si eu oful alaturi de voi.
6+
draguta spune:
Kitty imi pare rau dac te-ai suparat, acum depinde cum ai pus tu accentul si te mai inteleg ca esti graviduta si deh, hormonii
voi acum gravidutele trebuie sa ne intelegeti si pe noi ca si voi ati fost poate la fel de curioase si chiar nu am intrebat cu rautate , am intrebat de niste mancaruri nimic altceva, poate pe care noi le consumam si nu fac bine
iti doresc sarcina usoara si sunt sigura ca-ti va trece
kitty-27 spune:
citat din mesajul lui draguta Kitty imi pare rau dac te-ai suparat, acum depinde cum ai pus tu accentul si te mai inteleg ca esti graviduta si deh, hormonii voi acum gravidutele trebuie sa ne intelegeti si pe noi ca si voi ati fost poate la fel de curioase si chiar nu am intrebat cu rautate , am intrebat de niste mancaruri nimic altceva, poate pe care noi le consumam si nu fac bine iti doresc sarcina usoara si sunt sigura ca-ti va trece |
asa este...cu hormonii astia nu ma mai inteleg...
am zile cand sunt singura acasa si imi vine sa ies in strada sa ma cert cu lumea...daca in casa n-am cu cine...
si ca sa nu mai fiu rea si sa-ti raspund la intrebare..am eliminat painea alba...prajeli de nici un fel...pastele...carnea de porc...carnea tocata...mezelurile..ouale,laptele si branza din comert..le mancam doar de casa...prajiturile...ciocolata.cand mi-era dor de ceva dulce mancam stafide...
este foarte recomandat in endo sa se manance varza,broccoli,conopida..
cel putin un bol pe zi...daca nu va intelegeti cu ele exista si un medicament indole-3-carbinol cu extract din plantele astea foarte bun in endo..daca cititi pe net despre el o sa va convingeti.
6+
draguta spune:
mulumesc de raspunssi ma bucur ca ti-a mai trecut, chiar nu te recunosteam in postarea aia ca eu te stiu altfel dar am mai auzit fete gravidute cu stari din astea si am inteles
deci astea sunt mancarurile care trebuies evitate
si acum sa ne inveselim spune-ne ce face bebita, cum a primit tati vestea?