Strumfi de iul-aug 2011 SNTATE ALINUFF&RAMO! (60)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Savvy

Alexia, multumesc pentru raspuns. Eu nu vreau neaparat sa evit clisma, vreau sa fac cumva sa nu ma deranjez la stomac chiar in momentul "fierbinte" - la nastere. Dar presupun ca n-am cum sa previn chestia asta... Este ceva si pe fond psihic, am observat ca mi se intampla deseori in momentele de stres (examene, prezentari importante etc.)...
Cand sa iau supozitorul - acasa sau dupa ce am ajuns la spital?
Uite putina apa pentru tine: . :D
Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

Savvy cred ca poti evita clisma daca folosesti inainte 1 supozitor cu glicerina Felicitari pentru bebe activ
vreau si eu umpic de ploaie sa se mai racoreasca ca m-am topit de cald

29+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

DPN 4 iulie 2011 - baby boy

:D

experienta mea: clisma m-a curatat atat de bine, incat o sapt jumate nu am mai avut cu ce sa ma duc la toaleta. so, clisma chiar are efecte "devastatoare", ca sa zic asa.
apoi, daca simti ca incepe nasterea, te-as sfatui sa nu mai manaci, adica sa bei, sa te hidratezi, dar fara papa, ca sa nu se mai "formeze" nimic. alte sfaturi n-am. da'te pup ca ai fost draguta.
nu mai pot scrie acum, dar am sa iti explic de ce ai aceste stari.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Revin si eu de la eco cu vesti bune... in mare
Stiti vechea mea problema cu femurul care era in urma cu vreo saptamanasa, cel putin... e, acum, eu am 31 sapt. si 2 zile, femurul e de 31 si o zi deci e bineee!! Capsorul cu vreo cateva zile mai mare (32 sapt si o zi). Are un diametru de 8 cm, si Alex imi zice: "deja?? o sa te rupa la nastere!" sa speram ca nu o sa fie chiar asa nashpa
Fluxurile sunt ok, greutatea - in jur de 2 kg, placenta grad 1. Singura veste mai putin buna e cu lichiul amniotic, adica e undeva spre limita. Limita inferioara a zis ca e 8, iar eu am 10.2. Mi-a zis ca nu e inca o problema, doar ca trebuie monitorizat mai des.
O fi avand legatura cu cata apa beau?
Acum cica nasc pe 5 august. Om vedea

Va tin la curent cu starea Ramonei.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Felicitari pt rezultate !

Numai matza mea e o silfida ... la 31 saptamani abia are 1800 gr ...
La mine lichidul e "usor in exces", nu stiu de ce, poate pt ca e ea asa micuta ? In principiu inseamna ca are loc sa "inoate" mai bine, dar e tare puturoasa Sper numai sa nu insemne ca are probleme ...

Irina (2006) si 31+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Doamne , Babyblue sunt alaturi de tine si de bebe ...imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asta.

eu am ajuns moarta de oboseala....am fost la tampitii de la casco ca am masina in service....si pt 4 euro o diferenta de pret la rata casco)(pe care au descoperit-o ca este din 2008 ...dar nu au anuntat pe nimeni) ma plimba pe drumuri ....nu imi pot ridica masina din service ....nu imi vine sa cred peste ce oameni am dat azi...m-au terminat psihic.
si am facut si otita

30 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

pai 1.800 grame e bine. la mine scrie pe foaie 1.888, dar cu marja de eroare doctorita a zis ca mai mult ca sigur bate spre 2 kg.
si tine cont ca am 31 sapt si 2 zile dupa calculele mele, deci eu zic ca te incadrezi foarte bine.
mie mi-a zis ca 2 kg e foarte bine.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Pai da, dar eroarea poate fi in plus sau in minus ... Mie nu mi-a zis n imic in plus fata de ce a scris pe foi, doar mi-a zis in linii mari ca e bine.

Irina (2006) si 31+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

Erori, erori... ce sa mai zic eu, ca acum o saptamana mi-a zis dr. ca bebe e bine, are 2800 de grame plusminus 600 de grame? Asta ce marja mai e? Deci are fie 2200 de grame si e un matz lesinat (la varsta mea de sarcina), fie 3400 de grame si e un bebeloi!

Stati linistite, nu va mai faceti griji, ca marja de eroare e foarte mare...

DPN 4 iulie 2011 - baby boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Fetele, am citit tot dar dupa vestea cu Babyblue am uitat tot

Va felicit oricum pe toate pentru vestile bune de la eco

Eu ma simt groaznic, ma doare spatele continuu, am stari de lesin, contractiile continua dar fara dureri

Fecian am facut cioco dupa reteta ta, acum este la frigider, deabea astept sa o scot sa papam

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 36+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Salutare burtici!
Am vesti de la Alina!
"sunt mult mai bine, luni ma opereaza, in cazul in care nu face bebe surpriza pe weekend. Multumeste fetelor pentru sprijin, te tin la curent cu situatia."
Doamne ajuta sa fie bine si Alina si Antonia, si Ramona cu Iustin

Oana 34+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Of ce m-am intristat de patania Ramonei! Sper si eu sa fie bine si operatia sa nu il afecteze pe bebe. Ma mir si eu ca se pot face interventii chirurgicale in sarcina, dar doctorii stiu mai bine.

Betty, acuma o sa ma pun si eu la numarat pulsul (al meu doar, ca de bebe nu am acum). Oare pulsul cum poate fi reglat? Adica la tensiune mai bem o cafea, un cola, la puls ce putem sa facem? Daca e de la caldura, oare sa bem apa multa si rece? Zic si eu...

v_florina - m-am uitat si eu la carucioarele de la Graco, intr-adevar sunt f. usoare. Dar am citit review-uri si oamenii erau nemultumiti ca atunci cand bebe creste si poate sta in fundulet, sta prea lasat pe spate si mreu tb sa improvizeze ceva ca sa stea cu spatele drept. Acum poate depinde si de model, eu ma uitasem la seria Graco MetroLite. Uite si un filmulet despre manevabilitate: www.youtube.com/watch?v=kFGPdTO4_7I" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=kFGPdTO4_7I

Crispy - urat mai e Rotavirus asta bata-l vina! L-a avut si o piticuta ruda de-a mea, dar dupa o internare in spital s-a rezolvat si nici nu a mai facut, deci Razvi va fi si el bine repede-repede. Astia micii se recuepreaza repede. Sanatate multa!

La noi a venit canicula, aveam ieri 38 de grade, dar stiti voi, de-alea masurate la umbra in parc. Intre colosii astia din otel e groaznic. Din pacate bye-bye plimbari! O sa cam stau in casa nontop, asa ca burtica mea are liber la crescut!

32+ voi avea un cavaler!

Mergi la inceput