Strumfi de iul-aug 2011 SNTATE ALINUFF&RAMO! (60)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

nu m-am putut abtine sa nu va scriu si eu 2-3 vorbe. de cand am parasit aceasta odisee mai imi arunc din cand in cand un ochi sa vad ce mai faceti, cum va merge.
azi am stat cu sufletul la gura cat am citit ultimele capitole
babyblue multa sanatate si sa auzim numai vesti bune de acum inainte. m-am rugat pt tine azi sa se termine cu bine interventia si tu si bebe Iustin sa fiti ok. mai aveti inca putin.
alinuff
pufy felicitari pt flacau. ai spart gheata cand nu se astepta nimeni. sa va bucurati de el si sa va umple viata de fericire.
toate burticile si care se pregatesc de marea aventura.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Ce frumos sa auzim de tine draga noastra!! Am vazut ca ai facut un IA in mai. Data viitoate va fi bine ai sa vezi!! Hai cu bebe la mami cat mai repede!! Multa sanatate si bafta la bebe!!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 34+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 42 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

fetelor am revenit acasa!

va multumesc din suflet pentru sustinerea enorma pe care mi-ati oferit-o!! conteaza enorm, enorm!!!!! mi-au dat lacrimile de fiecare data cand am citit cate un mesaj de la voi si am simtit mereu cum rugaciunile voastre imi fac bine.

nu am cuvinte pentru a mi descrie recunostiinta pentru toate vorbele de incurajare pe care le-am primit de la voi.

pe scurt istoria, pe care cred ca deja o stiti de la fete, am stat 3 zile internata la gineco cfr (nu mai recomand nimanui in viata asta acest spital), nu m-au facut nici mkr o eco la internare, am facut criza dupa criza de durere de rinichi de ma tavaleam pe jos, mi-au mers in continuu perfuzii cu no spa, scobutil, diazepam si piafen. eram zombi mereu, si doar de la piafen ma lasau durerile.
nu mai zic ca am stat in salon cu o gravidutza in 9 luni care l-a sunat pe sot sa i spuna ca doar ce a aflat ca bebe al ei murise, de mi s-a facut mie rau.
alta dupa ce a stat pe perfuzii cu gynipral 3 zile, ca sa i amane nasterea, desi era in 37 de sapt, a nascut urgent cu cezariana si i s-a rupt colul in 3 bucati de au cusut=o 2 ore...in fine, nu vreau sa ingrozesc pe nimeni.
dar nici eu n-am primit vreun tratament mai ok, ba din contra, doar perfuzii peste perfuzii. dupa 3 zile am constatat singura ca m-am umflat bocna,nu faceam pipi deloc, eram diforma, fata, maini, picioare, eram o perna de apa, am inceput sa ma simt ultra rau si culmea, mi-au cedat complet colicile renale. exact linistea aia dinainte de furtuna. si eram mereu somnolenta. ca prin vis asa, m am gandit la un mom dat, in somnolenta mea, ca arat fix ca pacientii mei cand intra in insuficienta renala si peste putin timp ajung in ultm hal. i-am dat sms sotului sa vina urgent sa mi gas un urolog ca nu-s ok.
cand a venit si m-a vazut, eu deja eram intr-o stare de somnolenta totala, nu ma mai interesa nimic aproape, nu l mai simteam pe bebe, l a sunat pe ginecologul meu, care evident ca nu era in spital, care f calm i-a zis ca da, poate am eliminat piatra (pe care oricum el n-o vazuse la eco ca nu binevoise sa mi faca).
sotul s-a socat cand m-a vazut, m-a dus din proprie initiativa pe sectia de urologie de la cfr, unde mi-au vazut o piatra de aproape 1 cm blocata intre bazinet si ureter, rinichiul dilatat, hidronefroza grd 2, creatinina si urea marite, insuficienta renala anurica.
au zis imediat urgent transfer la sf ioan, pt a interveni chirugical sa scoata piatra, sa dreneze lichidul din rinichi etc.

am ajuns la sf ioan, aia si-au pus mainile in cap cand au vazut ca s gravida, au zis clar ca NU pot scoate piatra, e prea mare, nu poate fi extrasa prin endoscopie ci sparta cu ultrasunete sau litrotritie si apoi scoasa, chestii evident imposibile in saricna.
au decis sa mi monteze un stent, adica o sarma, din rinichi pana in vezica, prin care sa treaca urina, sa decongestioneze rinichiul, sa o lase acolo pana dupa ce nasc, apoi sa ma reopereze, sa scoata piatra, sa mai puna un stent de protectie pt 2 sapt si apoi sa-l scoata dc e totul ok.
voiau sa mi faca rahi, anestezista insista ca e cel mai bine pt bebe, rahi pe care eu am refuzat=o si pana la urma mi-a facut anestezie totala, cu durata scurta, cu propofol, care oricum trece in placenta, dar si diazepamul trece si piafenul trece si oricum mi le-au facut pe toate din plin la gineco, asa ca...n am vrut sa l amortesc 6 ore pe bebe, pt o anestezie de 10 min. am decis ca va incepe sa ma adoarma dupa ce incepe interventia si ma scoale inainte sa termine, anestezia sa dur maxim 5 min si asa a fost. nu stiu cum va fi afectat bebe pe termen lung. doar dzeu va decide pt noi.

dupa asta, ce sa va zis, doar al naibii, fac pipi cu sange, orice miscare si mi simt sarma aia cum ma racaie pe acolo. e nasol rau si nu doresc nimanui.
mai rau, azi nu voiau sa ma lase sa plec, pt ca din cauza presiunii uterului fac reflux pe cateter si urina se intoarce in rinichi (care iar nu e bine, ca l afecteaza) si voiau sa mi monteze permanent, pt toata sarcina, o sonda cu punga. adika sa am si sonda urinara permanenta,pe caldurile astea, sa stau cu punga de urina dupa mine, oriunde si sa o schimb cand se umple.
am crezut ca ma transfer la spitalul de nebuni cand am auzit asa ceva.
pana la urma am fugit de a dreptul din spital, la modul ca am zis ca mai astept sa vad poate totusi ma simt mai ok, cu ideea ca dc tot doare cand fac pipi, inseamna ca tot reflueaza si nah..ajung la punga.

akm sunt aks, pana acum ma rog...tot ma doare, dar incerc sa ma consolez ca parca mai putin...si poate scap.

cam asta e. nu stiu de ce atata ghinion pe capul meu.
nu mi mai doresc decat un singur lucru: sa fie iustin sanatos si destept, sa n-am probleme cu el de sanatate sau de retard psihic, de la atatea calmante si anestezii.
sunt trista si suparata. si nu doresc nimanui sa traiasca astfel de momente.si ganduri...ganduri si teama.pt ca viata mea, sau rinichiul meu, nu vor mai conta, dc copilul pe care mi l-am dorit atat de mult, se va chinui avand probleme din cauza organismului meu.

m-am gandit ca am fortat soarta cu toate inseminarile si fertilizarile astea, ca poate dc dzeu nu mi dadea copii, era pt ca nu am un organism capabil sa duca o sarcina. si ppate oamenii ca mine nu trebui sa i faca, ci cei care sunt sanatosi cu adevarat.

_

29+ cu Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

alinuff..sunt alaturi de tine cu tot sufletul!
pufi ti-am vazut baietelul, este superb, dulce, un printisor!! sa ti traiasca si sa te bucuri de el!!

fetelor, sper ca si voi toate sunteti ok, eu o sa mai intru, dar o vreme stau in pat, ca nu ma simt stralucit.

va pup pe toate din tot sufletul!!!

_

29+ cu Iustin-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

buna fetelor
ramona stai linistita si nu mai gandi asa...DD are grija de tine si de bebe Iustin...multa sanatate si putere

(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit
sapt 36+ cu LUCA GABRIEL amr....14zile
multumesc doamne

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gheveronica

buna fetelor
ramona stai linistita si nu mai gandi asa...DD are grija de tine si de bebe Iustin...multa sanatate si putere

(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit
multumesc doamne

multumesc.
va ca mai ai 2 sapt.:)
nu am citit din urma, dar sper ca e totul ok cu tine.
de ce nasti la 38de sapt?

_

30+ cu Iustin-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

m-am ingrozit ce am citit Ramona... brrr. Sa nu gandesti ca DD nu a vrut, ba a vrut ca altfel nu erai gravidutaza acum cu toata medicina avansata de care avem parte.
Roaga-te mult, multumeste-i si cere-i sa iti dea putere cat mai multa.
Ai sa te faci bine, ai sa vezi!

Mama de Ana si 35+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

pt ca sunt pe clexane..fac cezariana...sarcina obtinuta greu,diabet gestational...nu vor dr sa riste sa nasc normal...si mie imi convine de fapt...

multumesc doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Am trimis email cu burtoiul...ce ziceti: fata sau baiat???

Mama de Ana si 35+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Babyblue m am ingrozit si eu la ce am citit. Incredibil!!! Bine totusi ca l simti pe bebe!! Fereasca dumnezeu de gravidut aia careia i a murit bebele la 9 luni!! Mi se pare aproape ireal sa ti moara la 9 luni. Dar bebele tau va fi bine, ne am rugat pentru tine si esti protejata!!! Cred ca ar trebui sa stai cuminte la pat pana te simti mai bine, sincer.

Eu nu cunosc prea bine, dar de cand ai tu problemele astea cu rinichii? Pe bebe Iustin l ai obtinut prin inseminare? Eu iti doresc tot binele din lume, chiar ma apucasem sa citesc tot capitolul si cand am ajuns acolo unde ziceau fetele ca esti in spital, ma gandeam sa ti dau un SMS, dar apoi am vazut ca vii acasa azi!! Eu sunt alaturi de tine. Te iubim!!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 34+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 42 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Vai Ramona, ma ingrozesc citind ce ai suportat si prin ce ai trecut.
Te rugam , nu gandi asa , orice femeie are dreptul sa devina mama, DD te-a ajutat sa obtii sarcina si tot el va avea grija de Iustin sa fie bine.Trebuie sa ai incredere in El pana la capat.Stiu ca ai tras mult de-a lungul sarcinii , dar tu esti o femeie puternica , mai puternica decat crezi tu .Stiu ca probabil ai auzit experiente si pro si contra in legatura cu operatii in timpul sarcinii , insa trebuie sa gandesti pozitiv si sa fii linistita pt bebe al tau ... asta e tot ce putem sa facem pt ei acum , sa fim linistite si cuminti.
Iti doresc numai bine si multa , multa sanatate

35+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput