Strumfi de iul-aug 2011 SNTATE ALINUFF&RAMO! (60)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata!

Felicia ciudat sistem...La noi, asa rau cum o fi sistemul asta, macar te baga cineva in seama !

Ramona sa te refaci repede!

Alexia

Alinuff o sa ne rugam pt tine! Curaj ! Totul o sa fie bine!

Toate fetele!

Eu ma bag la bucatarit ! ...nu prea am chef, dar bate vantul prin frigider

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 36+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza ,

ma bucur tare pt Ramona ca ajunge acasa....aseara am vb si eu cu ea la telefon.
Alina....bafta multa luni la intalnirea cu printesea ....o sa fie bine ai sa vezi .....si foarte bine ca mergi sa te spovedesti
Alexia......mama lor de carcei....si eu am de vreo 2 zile dar fff usor ....pup fata sa ii treaca .

30 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Neata,

Alinuff, de abia astept sa vina ziua de luni.
Va fi cea mai frumoasa zi din viata ta, iar eu sunt pregatita sa-ti fac galerie
Nastere usoara si sanatate multa ptr bebelusa.
Babyblue, ce ma bucur ca esti bine.
Trebuie sa ne promiti ca asta a fost ultima "peripetie"!
Sanatate multa, draga mea
QiaoBing, eu te citesc la FIV.
Putere multa de lupta, in continuare.
Cred ca vei reusi acum (prin FIV), mai ales ca ai ramas si natural...

Roxy, esti bine?
Ireth, cum te simti, dupa ziua de ieri?
Anaemi, iti urmez exemplu, merg sa bucataresc (nu am niciun chefff)Pupici
Chem la apel pe: Adraaaaaa si Robertaaaaaaa!Pe unde umblati????????

Va imbratisez pe toate, si asa cum spunea si Alexia, sa avem un weekend linistit!

29+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neatza, la apel si eu!

Mananc cornuri cu ciocolata. Facute in casa asta am facut toata ziua ieri, mi-era asa o ciuda ca ma simt rau incat mi-am propus sa fac ceva sa ma inveseleasca. Si am facut dulciuri

Cristelle, felicitari pentru intoarcerea bebeloiului cu puta mare. Ce-a mai ras si Alex la faza asta

Fecian, sanatate multa puiului. Nasoale episoadele astea. Eu cred totusi ca nu e nimic grav, ti-am zis, am trecut si eu prin asa ceva.

Alinuff, multa multa bafta, sa ne tii neaparat la curent! Scoatem motzatele pentru prima bebelina din odisee!

Ce ma bucur pentru Ramona.. o asteptam pe forum sa ne povesteasca. E o parte buna si prin toata nebunia asta prin care a trecut. Acum vrea, nu vrea, trebuie sa stea la pat o perioada (pentru ea inainte statul la pat, desi era recomandat datorita colului scurt, era o corvoada! si cam chiulea...)

Ca tot suntem in luna iunie... treceti-ma si pe mine cu ziua de nastere pe 24.06 (de ziua vrajitoarelor, cum imi place sa spun ) adica exact inainte de Lissa

RoxuBarbu pe unde umbla? ca n-am mai vazut-o ieri (parca).

Raportam si noi una bucata mama iresponsabila care se loveste de lavoar, frigider, tocuri, clante deci stiu cum e

Eu am o problema majora cu amorteala mainilor si a picioarelor. De cand stau acasa si nu mai fac miscare in fiecare zi, noptile sunt groaznice. Pe orice paret as incerca sa dorm (am doar doua variante, ha!) ma doare. Imi amorteste piciorul stang, ma mut pe partea dreapta. Amorteste dreptul, ma mut inapoi pe stangul, dar nu pentru mult timp ca e deja semi-amortit si trebuie sa ma intorc iar pe dreptul. Si numai asa o duc. Azi dimineata ma dureau ambele picioare...unde mai pui ca am inceput sa experimentez si carceii mama lor de carcei...

Cam atat de la mine, va pup pe toate!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Salutari de la mare!
Imi pare tare bine sa vad ca acum cele doua fete ale noastre cu probleme sunt cat-de-cat mai bine. Doamne-ajuta! Ramo, insanatosire rapida si pupici multi sa nu mai doara rinichiul capos!
Alinuff, iti tinem pumnii sa mearga toate ca pe roate si sa reveniti la noi amandoua (tu si bebelina)sanatoase si fericite.Vom fi toate cu gandul la tine.
Cat despre lovituri....da, si noi suntem in grafic: negresit adunam zilnic tocuri de usi, colturi de paturi, clante si alte cele.Pur si simplu nu-mi mai pot estima corect dimensiunile.
Aici la mare (Olimp) a plouat aproape toata dimineata. Tot e bine - ne-am hodinit in camera ca oricum suntem taare comozi de la o vreme.
Ni s-au intetit "intariturile" de burtica mai ales seara, iar carceii sunt prezenti in fiecare dimineata.
Va pupam pe toate si incercam sa va citim zilnic...mai printre picaturi-speram ca nu de ploaie.
Sa aveti un sfarsit de saptamana linistit si senin.

Cristina G.
32+

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Neata la toata lumea!Alinuff ne rugam ca totul sa decurga bine luni;nu mi vine sa cred ca apare al doilea bebelus la odiseea noastra!Ramona recuperare rapida iti doresc!Maria2mami ti am trimis PM!Va doresc un Week placut si plin de vesti bune!!Roxy,Roberta pe unde sunteti?toate burticile! 35+ Maya-MariaAMR 4saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Azi facem 36saptamani!Inca o saptamana si ajung la termen!Ma apuca frica cand ma gandesc! 36+ Maya-MariaAMR 4saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Buna dimineata, burtici!

Noi suntem bine, tot in varianta 2 in 1, contractiile nu inceteaza dar nu am nici un alt simtom, nu am pierdut dopul, contractiile nu dor, doar seara dureri de pelvis (groaznice),de spate si ceva intepaturi in col cand misca bebelusa mai tare.

Alinuff multa bafta,ai sa vezi ca totul va fi cat se poate de bine!

Babyblue, ma bucur din suflet ca esti acasa si sper sa fie ULTIMA sperietura din partea ta

Ireth, poate ne dai si noua reteta de cornulete ca eu de cand am insomnii noaptea gatesc

Felicitari tuturor mamicilor care au venit cu vesti bune de la ecografii

Pup toate burticile

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 36+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Buna dragele mele.
Intru si eu sa semnez condica , asta ca sa nu va bag la idei.
Ramona , ma bucur ca ai trecut cu bine de operatie , Sa dea DD sa nu mai ai probleme pana la nastere( si nici dupa)
Alinuff , ma rog la DD sa va aiba in paza luni , si sa iti tii bebelina in brate cu bine.
In rest v/am citit mai pe diagonala asa ca scuze pt celelalte burtici cu probleme ca nu va mentionez... Felicia , sanatate lui Gabriel, si cam atat imi amintesc.
Asta pt ca si eu am avut o serie de probleme zilele astea( o belea nu vine niciodata singura)... probleme de familie ca sa zic asa .. si din mai multe puncte de vedere , insa prefer sa nu vb despre ele. Ar mai fi faptul ca ni s-a stricat masina exact acum cand aveam mai multa nevoie sa fac ultimele pregatiri si cumparaturi.. sper sa o repare cat mai repede.. Mama trebuie din pacate sa plece in tara , lucru care ma intristeaza, nu e doar faptul ca raman eu singura ci si ca ea se simte fff rau, daca stiam ca ii va face mai mult rau , nici nu o mai chemam..Si ca urmare a toate probleme astea , ma confrunt cu niste dureri de burta ca la menstruatie de zic ca nasc dintr-un moment intr-altul si am inceput sa am niste firicele de sange in scurgeri, oare sa fie dopul?? va rog cele cu experienta , ajutati-ma. Ce sa inteleg , ca am zilele numarate?
offf... sunt f speriata, la doctorita trebuie sa ajung abia pe 27, luni ar trebui sa merg la spital pt analizele alea de col si de ce trebuie sa-mi ia si din fund nu inteleg

34+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Roberta ....imi pare rau ca mama ta nu se simte bine , sunt sigura ca ai sa te descuri si singurica
cum adica din fund analize ?...nu am mai auzit ...in sarcina de asa ceva.

eu cea fara experienta zic ca este posibil sa fie dopul

Roxy....ne bucuram ca sunteti inca 2 in 1

30 + Arianna-Maria

Mergi la inceput