Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smufurash spune:

YLARI, Elenusht sunt cu sufletul alaturi de voi si ma rog sa va dea Dumnezeu putere sa treceti prin tot acest chin!
Va inteleg foarte bine cosmarul prin care treceti, deoarece sunt aproape in aceeasi situatie cu voi: de 2 saptamani exista suspiciunea ca sarcina mea e oprita din evolutie. Medicul in grija caruia sunt (prof. Marinescu de la Giulesti), ma cheama destul de des la ecografii si m-a trimis sa fac in dinamica beta-HCG-ul, dar inca nu a decis ca trebuie sa fac chiuretaj. Beta HCG-ul a scazut putin (de la 33000 la 32600), insa considera nesemnificativa scaderea pentru a considera o oprire din evolutie; de la penultima ecografie facuta vineri pana la ultima facuta azi, embrionul pare sa fi crescut conform masuratorilor, dar tot nu i se disting organele interne si nici activitatea cardiaca. Cu franchete (sunt persoana care prefera adevarul spus franc, nu vorbe frumos ticluite pentru a ascunde dura realitate), azi mi-a spus ca probabilitatea de a fi oprit din evolutie este de 95%, dar pana nu va fi convins 100% ca e oprit, nu vrea sa fac chiuretaj. Nu-mi ramane decat sa astept si sa ma rog ca Dumnezeu sa faca o minune.

------------------------------------------------------------------------------
FIV 1 --> 5 ovocite --> 4 embrioni transferati --> nereusit
FIV pe ovulatie naturala --> nefinalizat
FIV 2 --> 4 ovocite --> 3 embrioni transferati --> sarcina oprita din evolutie la 5s
FIV 3 --> 9 ovocite --> 6 embrioni --> 3 criogenati + 3 transferati --> 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

lexi multumesc pt urare si ca iti place burtica mea

11+
puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

smufurash, sa fie bine!

Alina 8+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianab12 spune:

smufurash - imi pare tare rau pentru situatia ta, Bunul Dumnezeu sa va ajute pe toate fetelor, sa puteti trece cu bine de aceasta perioada, va tin pumnii!

anangel_lexi - suntem pe aproape cu data probabila a nasterii:d. Ultima menstruatia am avut-o in 8 aprilie, dar stiam ca am ovulat tarziu, ziua 19 de ciclu, deci si dupa calculele mele ziua probabila a nasterii este 17 ianuarie. La ecograf acum, ca si data trecuta de altfel, mi-a spus exact 17 ianuarie.

Mai demult am scris pe forum 16 ianuarie, data aceasta, dupa calculele folosind calculatorul de pe site.

Oricum, datele sunt apropiate, macar avem aceeasi varsta a sarcini! Ramane de vazut bebei cand vor dori sa vina pe lume.

Tu cum te simti? Mai ai greturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

smufurash sa speram ca totul va fi bine si la tine,ca nu mai suport atatea vesti triste in 2 zile.nici nu mai stiu ce sa zic.Sper ca sa faca o minune

11+
puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

mai fetelor, atatea probleme legate de sarcini am auzit in ultima vreme.. Cum spunea si Annisia, traim in secolul tehnologiei ultra-performante, dar suntem mai neputinciosi ca oricand..e foarte trist.

Alina 8+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

smufurash stiu prea bine prin ce treci...mai ales ca vad ca ai mai pierdut sarcini... oare cat timp se poate sta cu puiul in burta fara sa ne afecteze? eu vineri o sa mai repet o ecografie si azi astept rezultatul la beta...dar sperante nu prea mai am!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

7+
minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

buna fetelor
mi-am luat si eu inima in dinti si ma alatur voua de azi, pana spre sfarsitul lui februarie sper..
nu vroiam sa intru inca la odisee ca am mari emotii cu sarcina, vroiam sa fiu sigura mai intai ca e totul in regula si abia apoi sa ma entuziasmez mai tare, dar e greu sa ramai pe margine

Ylari,Elenusht si Smufurash, mi se rupe sufletul pentru voi, vestile astea triste sunt asa greu de digerat..
eu va doresc multa putere si incredere sa treceti peste perioada asta cu bine
stiu prin ce treceti sufleteste.. si eu am pierdut o sarcina in luna ianuarie, s-a dovedit a fi extrauterina si dupa doar 7 saptamani visul meu se spulberase

acum avem doar 4 saptamani si o zi
am vorbit cu ginecoloaga mea azi si marti o sa merg la eco sa vedem daca este in uter..
sper sa se vada de data asta, ca la sarcina trecuta tot la 5 saptamani am fost si nu s-a vazut nimic si am simtit ca ceva nu e in regula si asa a fost
ma rog, am emotii mari si de data asta sper sa fie in uter, ca nu stiu cum reusesc sa mai trec peste alta extrauterina..

si intr-un ton pozitiv..
bine v-am gasit, sa avem sarcini usoare, cu bebelusi sanatosi care sa stea cuminti pana in ian-febr

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev050pr_.png

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Doamne, dar ce se intampla cu capitolul asta de ploua numai cu vesti proaste. Nu pot sa cred...
Smufurash, ma rog din suflet sa fie totusi bine bebele!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 9+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Adriana, la sarcina asta nu am avut deloc greturi, cel putin pana acum. In afara de o stare de somnolenta mai accentuata decat de obicei, in rest ma simt perfect.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 9+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput