Mamici si Gravidute Italia (105)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Buna dimineata fetelor

Eu nu stiu cum o sa rezist cu caldura asta ...este insuportabil.
Ajutati-ma si pe mine-cum sa fac sa-l obisnuiesc pe Giuliano sa doarma in patut.Este un adevarat chin-la pranz reusesc dar nu mai mult de 30 min.
Acum este foarte cald si ne sufocam toti trei in pat si mai este si agitat .
Legat de pantofiorii ortopedici-fizioterapeuta ne-a spus ca sunt facuti exact ca niste pantofiori normali in ideea ca , copilul sa nu aiba stress psihologic , sa nu se simta diferit de ceilalti -eu nu-mi faceam oricum probleme dar ea a deschis subiectul si ne-a asigurat ca nu vom avea probleme pe viitor si ca acest defect va trece oricum neobservat .
Legat de vacanta in tara, nici nu se pune problema acum-Luca lucreaza foarte mult , mai ales ca este stagione . Din Septembrie-Octombrie , vom vedea cum va fi cu liberele -mi-a promis ca vom merge in Umbria , de unde este taica-su si apoi cateva zile in insula Maddalena.
Laura cate probleme aveti si voi ...va doresc numai bine , DD are grija de puiutii nostrii si nu uita ca acesti copi sunt speciali si nu trebuie sa regretam niciodata ca DD ne-a ales pe noi parinti pentru aceste minuni -poate trebuie sa mai invatam ceva , cine stie...
Va pupam si va dorim o zi buna!!

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

ANNE45, la pranz nici eu nu-l culc pe L in patut pt ca am observat ca doarme mult mai putin decat daca il iau in pat cu mine. In schimb noaptea da, l-am pus de cand l-am adus acasa (cu exceptie unele nopti). A avut perioade cand nu vroia sa stea, cum il lasam urla, il luam in brate, se linistea, cand il puneam, iar urla. Uite asa de vreo 40 de ori intr-o seara...Deci persevereaza!

Noi ne-am balacit in piscinuta, in gradina, apoi ne-am mutat in cada ca se racise apa...si cireasa de pe tort, L a facut si pipi in box, cat l-am lasat 3 sec fara pampers, asa ca, desi e sarbatoare, masina mea spala acum

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua fetelor!!!

Petro, La multi ani fericiti si sa traiesti cu numele!!!

Lavinia
, eu sunt din Medgidia(Constanta) si aici stau langa Cremona(Milano). Si baietelul meu face 3 lunite sambata pe 2 iulie iar pe 4 este ziua mea ! Il cheama Eduard Andrei......deci,sunt 3 Eduarzi la odiseea asta...Eduard Andrei al Laurei, Eduard Gabriel al tau si Eduard Andrei al meu !

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciitalia spune:

cap. 106

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

salutare fetelor!
In primul rand LA MULTI ANI!celor care isi serbeaza ziua numelui de PETRU SI PAVEL!
--DANANGIE-ce bine de pielea ta ca nu ai vergeturi!!!!ale mele sunt naspa si nici nu imi vine sa ma uit in oglinda apai sa mai merg la mare(eu care sunt innebunita dupa mare).
--ALLYLAUR-sa-ti traiasca EDUARD-ul cel mical meu a facut 3 luni pe 25.
--ANNE45-eu cred ca incet incet o sa se invete chiar daca mai plange cateodata trebuie sa se obisnuiasca.Edy al meu nu a dormit cu noi in pat deloc(doar cand avea colici mai tari la inceput adormea pe burta mea dar dupaia il puneam in carucior)si acum doarme singurel in patutul lui(il pierzi in patut)
--Kemsy-nu stiu inca sa bag poze si nici macar sa scriu numele vostru cu alta culoare pls.help daca se poate.
pupiki

Mergi la inceput