Mamici si Gravidute Italia (105)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Mami ioana, imi cer scuze de intarziere (da' totusi nu s-a terminat ziua ), iti urez pt. iubita ta piti un sincer la multi ani!! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!

Ce cascata ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 18s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

anne - felicitari pt. vestile bune, tine-o tot asa!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 18s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

LA MULTI ANI GIULIA!!!!!!!!SA CRESTI MARE SI FRUMOASA,SA FII MEREU SANATOASA SI SA AI PARTE DOAR DE LUCRURI FRUMOASE!!!TE PUPACIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

anne45, creste bine Giuliano. Si pe mine ma oboseste marea...placut, si-mi da o pofta de mancare!!!!!!!!!!!!!!!Ce e ala certificat de essenzione reddito?

La multi anisori sanatosi si fericiti Giulia!!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

La multi ani Giulia multa sanatate si sa ai parte numai de bucurii alaturi de parinti tai minunati!
Ioana ce surpriza a avut printesa?

Neata gagici!

KEMSY la terme e super misto, sant vreo 6 vasche cu tot felul de bule(ptr spate-coloana sau picioare-celulita, circulatie)...am bagat hidromasaj cu bule pana n-am mai putut
fata s.a comportat super, baiatul era in compania prietenului (ca noi nu mergem cu mana goala niciodata)

NAFI e un dulce sotiorul, parfumul e superfresh...la noi in sat e Clinica dell capello , au tot numai chesti prof ptr parucheri, dar si parfumurile cele mai cautate

si eu dupa ce am nascut mi-am schimbat gusturile la parfumuri, ador mai mult cele fresh sau da uomo

Gianina pe anumite persoane parfumul poate capata o alta tenta, dar daca iti plac cele din plante te duci la o Erboristerie si iti alegi...de acolo imi i.au pudra de talc si uleiurile

o zi buna gagici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

neata :)
am intrat repede sa va salut si sa va multumesc pt urari
fac mereu placere si ma bucur ca va ginditi la noi :)
pitica fericita
am sarbatorit-o la gradi o tura dimineata
am pregatit de toate acolo si tort la gradi
acasa alt tort dar am fost numai noi 3
a fost fericita la gradi cu copiii s-a simtit tare bine,era asa de fericita ca era festa ei si toti copiii i-au cintat tanti auguri de nu stiu cite ori
de la gradi a primit o papusa care zice tare multe si cinta
de la noi 2 genti cu hello kitty una pt afara la plimbare una pt gradi si cercelusi de hello kitty cum vroia ea che si muovono un pò ,2 torturi si restul festei
stiu ca sint in urma dar recuperez eu ....nu stiu cind...
azi am treburi toata dimineata,am de luat atrezatura pt mare si un pò di giri da fare apoi la mare
o sa pun poze cind am un pic de timp
va pup si multumesc de urari si ca v-ati gindit la voi
am fetita mare

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

La multi ani Giulia! Sa cresti mare si sanatoasa!!

Nafi stiu parfumul, am avut si eu o mostra pe care am folosit-o pana la ultima picatura..si eu de obicei nu le folosesc dar asta mi-a placut. La mine se face un an de acus de cand n-am mai pus picatura de parfum pe mine..in sarcina n-am suportat mirosurile puternice, iar acum nu prea imi vine sa ma parfumez si sa-l tin pe pici cu nasul in mirosul meu..doar pe ceafa as putea sa dau un puf, dar cred ca m-am obisnuit fara.

La noi se contureaza din ce in ce mai bine ideea de plecat pe alte meleaguri. Sotul meu asteapta scrisoarea de transfer si mai mult ca sigur la sf verii o intindem. O sa stam intr-un orasel statiune ffff frumos.. am emotii mari cand ma gandesc..

Despre noi nimic nou sub soare...avem program de stat acasa de pe la 10 pana la 17 ca e f cald si soarele ardeeee. De pe la 5 la plaja. Ieri l-am bagat pe Edi cu piciorusele in mare, era cam rece dar n-a comentat nimic, era foarte uimit prbabil ca nu mai simtise ceva asa de rece pana atunci Este fascinat de copii, mingii, si beculete. In ultimele seri cam a avut program de sclifoseala, la baita o mare bucurie pe capul lui, la masaj la fel, dar cand il pun la san incepe, isi arunca capul pe spate, plange, se zbate..il las in patut si revin, tot asa pana accepta si adorme.. Offff, ne facem noi mari.

Fetelor va intreb si eu, ca aveti experienta. Cand o sa incep diversificarea si o sa manance si el cate ceva (adica nu cateva lingurite, ci o masa intreaga) o sa suga mai rar? Nu ca ma plang, doar ca eu una doua sunt cu copchilu la tzatzi.. Voi cu ce ati inceput diversificarea? O sa ajungem si noi la pediatru luna viitoare, dar eram curioasa cum sunt schemele de diversificare la italieni. Sunt f curioasa cand introduc ei branzeturile invechite si pastele in alimentatia copilului.

Ma duc la treburi casnice, profit ca piciul e afara cu nonna..ma asteapta munti de vase, aspiratorul, praful de pe mobila..d'astea..

Roxali, bun bun ce povestesti tu acolo!

Pupici cu sclipici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao, eu am fost tare obosita, ca am fost iesiti pe la iarba verde, am fost la mare, si uite asa nu am avut timp de nimic.

Cu scuzele de rigoare

LA MULTI ANI, MONICA!

LA MULTI ANI, GIULIA!

Monica, te asteptam sa ne spui mai multe de voi.

Roxali, astept sa vad cand va hotarati, noi clar pe 10 iulie nu suntem aici.

Sa vedeti ce bucuros a fost Ale ca am iesit la iarba verde si la mare, Doamne, alerga pe acolo de numa-numa.

Offf, nu ma lasa sa mai scriu, poate reusesc sa mai intru azi.
Sa aveti o zi faina!

Laura, sa nu uit, programul de diversificare ti-l va face pediatra, si iti va spune ea la ce mese de lapte sa renunti, in prima faza, la prima masa de amiaza, ii vei da doar dupa masa laptic, pana nu va mai vrea, si atunci ramane doar masa aceea, fara laptic, si tot asa...

Si eu asteptam sa nu mai suga atat, ca nici nu ma invarteam bine ca iar ii era foame

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua si de la noi!!!

La multi ani fericiti Giulia!!!

O zi frumoasa tuturor!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

LA MUUULTI ANI BELLA GIULIA!

Noi am fost la piscina intr-un parc f frumos pe deal cu vedere superba spre viile Custoza de unde provine un vin bun ( zic ei..ca eu nu l-am incercat,inca!) .

Ricky s-a distrat dar ne-a terminat ca in 6 ore acolo a dormit doar 30 de minute si alea dupa o lupta mare sa-l fac sa doarma.

Acum e in pat in sfarsit si ne asezam cu musafirii la masa in cateva minute.

Va pupic

UN VOT VA ROG!
http://lancaster.donnamoderna.com/lancaster/picture/8357/

Mergi la inceput