Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

bella - hahhahaa ... nu se simte nimic prin preajma? Ca parfum zic ...

ralu - esti haioasa tare !!

lia - nu, nici eu nu-l simt mereu pe bb. Da' e normal acum, la inceput sa nu il simti regulat.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 16s
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

bai culmea barbatiumiu chiar nu are probleme de genu asta...adevarul e ca si sta cred 2 ore pe zi la wc..una dim una seara...daca vezi ce e in baia lui, literatura nene nu gluma. noi acolo am facut biblioteca

pai de-asta m-am mirat si eu de unde atatea idei cu basinile, i-am si zis sa nu il mai faca pe copil basinos ca aude si se constipa

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +16

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

bella deci sta bine cu iesitul afara
sa-l mosteneasca si bebe
ca am citit pe la fete cu bebelini ce sunt constipati
groaznic ce sufera micutii

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

LIA , ca ma bucur ca esti bine si rezultatele tale la fel.
Ti-ai pus iar branula?

gravi 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

LIA,BELLA,RALU,mor de ras cu voi,,voi sunteti terapie pt mine,zau,m-ati binedispus.

gravi 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

gata, s-a dus omu'. deci:
brambu ce ma bucur pentru voi!! doamne ajuta sa vina vestile bune repede de la amnio si sa va relaxati pana la final si sa ramana fetita, de dragul silviei
georgia...protejeaza-te mai bine si lasa vinovatiile de-o parte. nu iti vor ridica statuie la birou si mai ales daca ai fost patita la primul, acum tu trebuie sa fii pe locul I, tu si bebe adica. kg nu se strang daca mananci cu grija (fara paine si dulciuri). nu e vb sa stai numai in pat, dar 2-3 zile de medical sa faci ceva pentru sufletul tau, sa vezi un film, sa citesti o carte, sa te relaxezi, nu strica
mada imi pare tare rau pt pitica. bine ca tu esti in regula cu anticorpii. va pup si sa nu ramana semne. vacanta placuta la munte
bella din ce stiu eu nu durata zborului e problema, ci decolatul/aterizatul, atunci e risc de dezlipire de placenta datorita schimbarii de presiune. deci ca zbori de aici pana la cluj, sau de aici pana in honolulu, e cam la fel. periculos e pentru sarcinile cu risc. in rest trim 1 si 2 sunt considerate safe dpdv al zborului. eu am zburat linistita de la inceput la 28 de saptamani, bineinteles cu acordul medicului.s-ar putea insa ca nu toti medicii sa fie de aceeasi parere...si bineinteles fiecare femeie e diferita. deci decizia ta tre sa fie una personala, impreuna cu dr. tau
roxana imi pare rau de problemele voastre. asa e, cand vin, vin toate odata. sa speram ca s-au terminat si urmeaza soare si la voi. sanatate piticutei si felicitari pentru putulica
felicitari fetelor care au venit cu rezultate bune le TT/DT. din tot ce am vazut toate rezultatele sunt bune ( se considera bune cand riscul de varsta este mai mic decat riscul calculat). deci felicitari la toata lumea
alaptatul e dificil insa cu consiliere potrivita este o placere. si chiar o placere mare. numai ca trebuie sa te informezi si daca totusi lucrurile nu merg bine, slava domnului acum exista si in romanica consileri de alaptare. eu m-am chinuit o luna ca o tuta, pentru ca fosta mea instructoare lamaze sa-mi arate cum alaptatul poate fi extrem de simplu (eu cu ragade cat china) daca stii cum se face, intr-un min. deci daca nu merge, solictati ajutor. dar asa cum zicea si dana, mai discutam cand vine momentul
moaaaa...s-a terminat neuronul...si aveam senzatia ca am retinut asa de multe cand imi mai amintesc mai scriu

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 17+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

bella deci sta bine cu iesitul afara
sa-l mosteneasca si bebe
ca am citit pe la fete cu bebelini ce sunt constipati
groaznic ce sufera micutii

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+17

da mai e groaznic cand se constipa mai ales bebelusi mici, au niste dureri...trbs a avem mare grija ce mancam cand ii alaptam.
o fina de-a mea reuseste de multe ori doar cu termometrul sa il faca pe bebe sa faca caca. naspa asa ce sa zic

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui arleza
Ti-ai pus iar branula?

gravi 16 +

Mazarea si costumatia de fotomodela o ai la indemana ? Tot pt. lia e intrebarea, desigur ...

Mergi la inceput

fetili va las pt moment...plec la mall sa imi cumpar rochita ca sambata merg la un botez...si vreau rochie lunga din matase ca sa fie vaporoasa si lunga ca sa pot purta sandale fara toc
sper sa si gasesc ce imi doresc eu
sa vad si cum il corup pe barbat sa mai intram un pic pe la copii

samburelul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Citat:
citat din mesajul lui arleza
Ti-ai pus iar branula?

gravi 16 +

Mazarea si costumatia de fotomodela o ai la indemana ? Tot pt. lia e intrebarea, desigur ...

Mergi la inceput

aaa...si da Lia, apropos de vise, eu si daca n-am parte de actiune, am orgasme in vis(cand sunt gravida, in rest nu). adica asa am patiti in primele 10 saptamani cat n-am facut nimic-de la dr. citire, la ambele sarcini. acu ce sa fac? sa nu mai dorm?

Mergi la inceput