Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

nici yo nu o sa recoltez celule stem
sa zic ca am banii ptr recolatre
dar daca fereasca Dumnezeu e ceva ( nu doresc nimanui)
nu se fac intreventii in rom
iar afar sunt niste preturi...............
deci nu ash avea de unde

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+17

mai lia cine va pacalit ca nu se fac in romaia interventii cu celule stem? e afla ca se fac, nu se fac cu celule donate pt ca la noi inca nu exista registru de donatori.
a si inca o chestie vezi ca daca doamne fereste e ceva, zic de 1000 de ori doamne fereste...pe langa interventia care da costa, te mai costa si celulele de la altcineva plus ca nu ai siguranta ca o sa gasesti un donator compatibil.
p.s: eu nu vreau sa conving pe nimeni doamne fereste v-am spus doar ce stiu si eu

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +16

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

al meu, care e si pe SMURD si vede/aude destule, si nu vrea sa auda de spital de stat, Bella!!!
Loredana, fiind deja o data nascuta la Medlife, imi permit sa-ti povestesc cum a fost, apoi tragi tu singura concluziile cat de 'la fel' este la stat, fara suparare:
-am ajuns acolo pe la ora 3 pm si m-au preluat 2 medici si vreo 3 asistente, imediat au monitorizat bblin, pe mine m-au pregatit ptr epidurala, totul cu zambetul pe buze, muzica relaxanta, apa plata, reviste pe langa mine etc!si indiferent de ce spui tu, TONUL face muzica... nu cred ca exista gravida pe lumea asta care sa spuna ca i se pare ok sa i se vorbeasca in 2 peri (cel putin, daca nu chiar urat si obraznic) atunci cand e in travaliu si e pe cale sa aduca pe lume cea mai mare minune a vietii ei!!
-imediat, sotul a fost si el pregatit, imbracat cu mantia verde, boneta etc, si a venit langa mine, de unde nu a plecat decat la 11 pm, cand l-am trimis eu acasa sa doarma!
- tot travaliul a fost ca o poveste, cu glume, relaxare, si iar repet, cu iubul meu alaturi de mine, ceea ce-mi dadea curaj si puter, plus o senzatie de confort si familiaritate.
- cand a venit momentul nasterii, la ora 6,28 pm, totul a decurs rapid, usor, fara panica, am impins de 3 ori si a venit bb, imediat la mine la piept la pupat
-eu plangeam, bb plangea, sotul lacrima, de fericire, a asistat la nasterea fiului sau si nimic pe lumea asta nu l-a facut mai fericit decat sa auda primul planset al puiului, a filmat putin, a facut cateva poze, super!
-la ora 7 si ceva eram in rezerva mea, inconjurata de familie, care erau atat de fericiti, deja vazusera puiul, si am stat la povesti putin si cu ei:)
-urmatoarele 3 zile acolo au fost ca la hotel, am beneficiat de tot suportul asistentelor, mancare buna, indiferent de ce intrebare sau nevoie aveam... oare asa o fi si in spitalul de stat?.. apesi butonul si imediat vine o asistenta calma si draguta sa te ajute?.. ma indoiesc..
-un aspect important: nimeni nu neaga competenta asistentelor si a medicilor de la stat, si ca inclusiv cei din la privat tot de acolo vin, doar ca la privat au si motivatia financiara, ceea ce automat, le deschide si sufletul! din pacate, asta este adevarul!...

Sa nu creada cineva ca asta inseamna ca lucrurile sunt perfecte la privat sau ca incurajez eu... de fapt, da, incurajez pe oricine isi doreste si poate financiar, de ce nu???
altfel, sunt doar carcoteli...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

...si cel mai important ptr mine, am ramas cu o amintire superba, nu cu o trauma psihica, cum sunt sanse ff mari sa ramai dupa o nastere nefericita la stat..
dar, repet, sper sa nu aiba nimeni ghinionul asta, sunt cazuri si cazuri, evident exista un miliard de experiente pozitive la stat, nu contrazic pe nimeni, iar eu sper ca toti BRUMAREII SI CRACIUNITELE noastre sa vina pe lume in siguranta si sanatosi, indiferent de locul unde se vor naste!!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana_M spune:

Spun doar din experienta proprie. Pe la stagiile din spitale din bucuresti am vz paciente si nou-nascuti transferati din spitale private cu infectii si diverse alte patologii care i-au depasit pe medicii de acolo. Sau poate au vrut sa se debaraseze de eventuale complicatii sub acoperisul spitalului privat. si de aici procese, si culmea tot cu statul. E mult mai complicat decat viata roz pe care o vedeti voi din exterior. Credeti ce vreti. Eu spun, ca daca e sa se intample ceva rau, se va intampla atat in spitalul de stat, cat si in cel privat. De asta zic, mai bine nasc in spital de stat, sansele la viata sunt egale. (daca nasti prematur, tot la stat ajungi)

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_kelly spune:

buna, fetele!
multumesc de felicitari si de caruciorul din listuta!
La Multi Ani, Ela! iti doresc numai bine si muuuulta iubire si liniste!
apropo de privat, sunt de acord cu bella si cu luny, fiind trecuta printr-o nastere la stat, cica avand pile! n-a fost prea rau, dar nici nu pot sa zic k am vreo amintire placuta. plus k aproape tot acolo am ajuns cu banii, ca am impartit de m-am saturat...acum sunt mai relaxata cu privatul fiind si a doua sarcina, dar stiu k mi-a fost frica sa nasc acolo prima data (chiar atunci se deschisese)...acum sper sa fie bine totul k sa pot naste linistita in conditiile pe care le meritam

Mami de Serban(28.09.2009) si 14+ cu Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana_M spune:

luny , si eu am asistat la nasterea unei nepoate in spital de stat. si a fost super! am filmat, am glumit cu cumnata-mea in timpul travaliului (bine, asta intre contractii) si a fost totul bine. fara muzica, dar astea-s fite, zau. poti sa-ti iei un i-pod ca nu te impiedica nimeni.si s-a intamplat la giulesti.

16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Loredana_M

Spun doar din experienta proprie. Pe la stagiile din spitale din bucuresti am vz paciente si nou-nascuti transferati din spitale private cu infectii si diverse alte patologii care i-au depasit pe medicii de acolo. Sau poate au vrut sa se debaraseze de eventuale complicatii sub acoperisul spitalului privat. si de aici procese, si culmea tot cu statul. E mult mai complicat decat viata roz pe care o vedeti voi din exterior. Credeti ce vreti. Eu spun, ca daca e sa se intample ceva rau, se va intampla atat in spitalul de stat, cat si in cel privat. De asta zic, mai bine nasc in spital de stat, sansele la viata sunt egale. (daca nasti prematur, tot la stat ajungi)

16+

loredana tu ai dreptul la parerea ta noi o tinem cu a noastra.
tu zici de infectii de la privat, vrei sa iti dau eu caz concret de infectie la spita municipal? la ceea mai ceea rezerva, cu cel mai cel dr? si culmea tatal tipului sef in municipal? te rugam nu incerca sa ne convingi cat de rau e la privat si cat de rau poate sa fie sa fii intampinat cu zambetul pe buze cum zice luny a si sa nu uit poate pt multe banalele reviate...care sunt sigura ca contribuie enorm pt psihic.
eu una stiu clar drumul pe care o sa il aleg mai ales ca sunt la primul bebe si mi-l doresc si pe bebe 2.
sincer iti mai zic ceva simt putin pesimism in glasul tau, eu sunt sigura ca imi voi duce bebele la termen, pe tine ce te face sa crezi ca va fii prematur?
eu una nu plec cu ideea de la 16 sapt ca o sa nasc doamne fereste prematur ca sa ajung la stat.
asa ca noi ti-am spus parerile noastre tu daca tot zici ca lucrezi in sitem ramai la ideea ta.
crede-ma ca si daca esti de-al lor tot la fel te trateaza.
banul e totul in romania.

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_kelly spune:

sa stii loredana k pe mine nu m-au lasat cu perna de gravide, iti dai seama k dak veneam cu ipod-u' ma trimiteau acasa. nu vreau sa supar pe nimeni, da' la 6 dim venea asistenta si imi baga termometru la subrat, trantea usa, aprindea lumina, k sa ne pregatim de spalat la epiziorafie dormeam cu copilul in pat k intr-o covata, asa era de adancita salteaua, da'noroc k nu imi intra vreun arc pe undeva si am avut noroc k, fiind medic, m-au lasat sa nu am ore de vizita, ci puteau veni oricand la mine prietenii. n-a fost asa rau, da' acum nu mai vreau sa stau 5 zile, k e plictisitor si obositor...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Loredana_M

luny , si eu am asistat la nasterea unei nepoate in spital de stat. si a fost super! am filmat, am glumit cu cumnata-mea in timpul travaliului (bine, asta intre contractii) si a fost totul bine. fara muzica, dar astea-s fite, zau. poti sa-ti iei un i-pod ca nu te impiedica nimeni.si s-a intamplat la giulesti.

16+

bai hai sa nu stricam odiseea care de cateva capitole e in armonie. lasa-ne pe noi cu fitzele. tu nu te intrebi ca poate ti sa permis sa asisti pt ca dupa cum afirmi lucrezi in sistem. da sincer ce sansa crezi ca au sotii nostrii sa stea langa noi? 0 iti zic eu.
a si inca o chestie decat sa bag in buzunar la toate asistentele cacacioase din maternitate care iti zambesc doar cand le dai mai bine platesc un pic mai mult si ma simt si eu ca afara.
hai te rog eu sa incheiem subiectul ca ajungem iar pe campii

samburelul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corina_kelly

sa stii loredana k pe mine nu m-au lasat cu perna de gravide, iti dai seama k dak veneam cu ipod-u' ma trimiteau acasa. nu vreau sa supar pe nimeni, da' la 6 dim venea asistenta si imi baga termometru la subrat, trantea usa, aprindea lumina, k sa ne pregatim de spalat la epiziorafie dormeam cu copilul in pat k intr-o covata, asa era de adancita salteaua, da'noroc k nu imi intra vreun arc pe undeva si am avut noroc k, fiind medic, m-au lasat sa nu am ore de vizita, ci puteau veni oricand la mine prietenii. n-a fost asa rau, da' acum nu mai vreau sa stau 5 zile, k e plictisitor si obositor...

na poftim metode la stat...si cu pile si facute unui medic. pai va zic eu nici pe ddirectorul spitalului daca il stii pe asistente tot nu le doare. si frate cu dr stai pana nasti, poate el sa fie painea lui dumnezeu da daca ramai cu asistentele tot degeaba.

samburelul meu

Mergi la inceput