Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

De echipa de neonatologi am auzit si eu de bine, si stiu ca au o sectie foarte bine pusa la punct.
Personalul unde am fost eu era ok, asa mi s-a parut in orele cat am stat internata (4 ore in fiecare zi).
Medicul imi place teribil...

Sunt multe puncte forte, si nici eu nu as vrea sa merg la particular.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Buna la toata lumea

Revin si eu dupa o scurta absenta, dar cu vesti bune
Am facut azi bitestul si eco de trim 1 si a iesit totul ok. Translucenta nucala e de 1.19, avem 7 cm si 68g, toate valorile masuratorilor sunt normale, col inchis de 37 mm si.... se pare ca suntem tititza

Va pup si ma duc sa recuperez ca se pare ca ati fost harnicute.

12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Mady felicitari pt rezultatele bune si bebe in forma.Vad ca tu ai colul de 37 mm eu il am de 38mm si mie cica mi-a zis medicul ca ar fi scurt, tie nu ti-a pomenit nimic de asta nu?
Stiu ca am mai intrebat dar vreau sa fiu sigura.

gravi 16 +

Mergi la inceput

ALINUK poate ne intalnim cand o sa nastem, sau daca nasc eu prima iti zic cum e.

gravi 16 +

Mergi la inceput

Eu am 16 sapt, LIA are 17, si tu vad ca ai 14 sapt, din doua poate va nimeresc eu pe vreuna in spital cand o sa nasc si eu.

gravi 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui pica1

Dana rochita inflorata este foarte frumoasa, insa modelul nu il vad pretabil la gravide.

+13

De ce crezi asta?

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui arleza

Mady felicitari pt rezultatele bune si bebe in forma.Vad ca tu ai colul de 37 mm eu il am de 38mm si mie cica mi-a zis medicul ca ar fi scurt, tie nu ti-a pomenit nimic de asta nu?
Stiu ca am mai intrebat dar vreau sa fiu sigura.

gravi 16 +

Cand am fost la eco la 8 s aveam colul de 40 mm, am intrebat-o pe doctora daca e scurt si mi-a zis ca in niciun caz, are 4 cm cat as vrea Acum merg la eco sambata si o sa-ti zic cum mai stau la capitolul asta... Ideea e ca nu e asa importanta lungimea cat e important sa fie bine inchis. Asa ca nu te ingrijora

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 12+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

HAi ca eu ies ma duc sa fac o salata de salata verde(cum suna asta) si niste cartofi prajiti ca ma luat o pofta.
Ne mai citim mai tarziu sau daca nu maine.
Va pe toate si o zi buna in continuare.

gravi 16 +

Mergi la inceput

ANNA saru' mana.Multumesc mult,astept cu nerabdare sa-mi zici cat ai.

gravi 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

buna fetelor

am vazut ca vorbiti de rochite. Am vazut unele foarte frumoase pe net. Daca aveti cont de facebook adaugati pe "Hainele Tale" la prieteni si la sectiunea de "Stoc- rochii lungi" sunt unele foarte frumoase. care se potrivesc si pt gravidutze. Mie imi plac mult de tot.

Sa aveti o zi frumoasa.

bebe

Mergi la inceput