Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (193)
Raspunsuri - Pagina 7
Doloress spune:
Of, YLARI, si eu am tot sperat... Sa stii ca nu e neaparat efortul, de la efort - ti se deschide colul, se desprine placenta, dar nu se opreste sarcina din evolutie. Pai eu jucam fotbal la greu cu piticul anul trecut, ridicam carutul cu tot cu copil de 12 kg in autobuz, stateam cu Patrick in brate mereu. Si n-am avut nimic, decat col deschis prin saptamana 27, dupa cum stii povestea.
Deci nu te mai invinovati, probabil a fost ceva o anomalie.
Multa putere, sa treci peste asta! 
O sa fie bine, ai sa vezi...
SIMONIX- si tie un
, sa speram ca reusiti sa dati de capat problemei!
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui YLARI Buna fetelor, sunteti MINUNATE, prietene dragi, va imbratisez pe toate, Cleo, multumesc ptr SMS draga mea, adevarul e ca m-am gandit atat de puternic la tine azi x 1.000!!! Si fiecareia va multumesc. Alysh sa stii ca am sperat pana in ultima clipa. M-a consultat si mi-a zis ca e ok colul, ca nu sangerez, ca uterul ar corespunde varstei sarcinii, deci ce sa mai, aveam sperantele in suflet cat China. Dar la ecograie s-a prabusit totul, sarcina optita din evolutie acum o saptamana... Maine imi face chiuretajul. Imi este oarte frica, eu nu vreau anestezie generala, dar mi-a zis doamna ca imi va explica totul. Mi-a spus ca mai mult ca sigur cauza a ost eortul, si adevarul e ca atunci cand am fost cu Eva la Medicover m-am grabit ca proasta, am alergat dupa taxi, parca nu mai erau taxiuri, cu Eva dupa mine, cu bagaje in maine, ca o cretina ce sunt. Dar asta e... nu mai pot sa fac nimic decat sa ma dau cu capul de pereti. Of ce tare ma doare ca nici macar un pupic nu pot sa-i dau. niciodata.YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa |
Imi pare foarte rau
Nu cred ca ai vreo vina. Pur si simplu embrionul nu a fost viabil.
Curaj!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Danicris spune:
Ylari, ufff ... ce vesti triste ... imi pare nespus de rau. Te imbratisez cu mult drag, o sa fie bine, Dumnezeu are grija de asa un om minunat cum esti tu. Te pup si iti doresc sa treci cu bine peste aceasta incercare.
fecian spune:
Ylari cuvintele sunt de prisos!
ca dorinta voastra de a mai avea un bb sa se implineasca cat mai repede!
Gandeste-te ca acum nu ai ce sa faci, nu e vina ta! Asha a fost sa fie!
Explicatiile nu are rost sa le cauti ca nu exista nici una care te va multumi!
si
sa treceti mai departe!
Felicia,
de pui (Gabriel) si
33+ cu bulina
(Mihai sau Anamaria???)
AMR 7 s!!!!
_
Simply happy!
Alex@Sara spune:
Ylari-

multi multi pupici si o imbratisare stransa si de la mine.Dumnezeu stie ce incercari ne da,si daca nu a fost sa fie de data asta,stie El de ce
.
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
...
YLARI spune:
Inca o data va multumesc si ii multumesc lui Dumnezeu ca existati, ma uimiti, va multumesc. Am fost pe la nasha Evei si m-am mai descarcat un pic. Va pup pe toate. 

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui YLARI Inca o data va multumesc si ii multumesc lui Dumnezeu ca existati, ma uimiti, va multumesc. Am fost pe la nasha Evei si m-am mai descarcat un pic. Va pup pe toate. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa |
Ylari, suntem aproape de tine cu gandul si cu sufletul. Asa a fost sa fie, fie o anomalie, fie alinierea planetelor din viata ta etc. Dumnezeu are un plan, nu il intelegem noi mereu, ca nu suntem capabili, si cand va fi sa fie, va fi minunat! Lucrurile au un fagas, si sa privim inainte. Va veni o minune, o alta minune.
Statistica arata ca jumatate din sarcini se pierd, nu se depun, deseori nici nu ne dam seama, fiind pierderea in primele sapt. Esti in grafic! Doar ca esti asa de dornica sa fie bine...
Nu putem trai cu ce ar fi fo daca si parca. Lucrurile vor veni frumos si senin la momentul mult dorit!

de la noi.In viata, lucrurile se aseaza singure. Sigur, trebuie sa lupti, nu pica nimic din cer. Eu cred ca nu tre sa lupti impotriva cursului apei, dar cand esti pe val, atunci sa profiti cu totul de asta. In momentul asta, pur si simplu asta a fost sa fie. Sau sa nu fie.
Si astazi o pup pe Ilinca, pui de Vera. La multi multi ani! sa fii snatoasa, si tu si mamica si surioara ta,Mara mica. Sa faceti multe trasnai lui mami, sa ii umpleti casa de rasete si chiuieli.
si sa bag un banc
In timp ce tatal era la serviciu, mama si copilul stateau pe acasa si
isi vedeau de treburi. La un moment dat, mama doreste sa vorbeasca la
telefon cu tatal, insa constata ca a ramas fara credit.
- Suna-l si tu pe taica-tu si vezi cand ajunge acasa.
Dupa vreo 3 minute
- Am sunat mama dar raspunde o tanti si nu vrea sa mi-l dea la telefon.
Se face seara si barbatul ajunge acasa. Nevasta infuriata pana la
culme, se duce direct la el si ii scapa 2 palme.
- Pentru ce au fost astea femeie?
- Gigel, vino si zi-i lu tati ce spunea femeia aia!!
- "Pentru moment abonatul nu poate fi contactat, va rugam reveniti. :)
gabitzam spune:
Cristina, draga mea, te rog eu nu te invinovati si nu trai cu gandul ca ai facut tu ceva gresit! Puteai sa alergi tu si la maraton, daca tinea sarcina si era viabila, era si acum acolo, organismul tau stie cel mai bine ce trebuie sa faca.
La multi ani pui frumos Ilinca !!! Sa cresti mare, inconjurata de dragostea familiei si cu multe bucurii, sa fii sanatoasa si sa ai o copilarie minunata in continuare!
belleane spune:

Ilinca 

iti doresc sa ti se implineasca toate visele, sa ai o petrecere grozava, sa fii inconjurata de persoane dragi.
Ylari:

Gabriel