Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (193)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

La multi ani scumpa Bianca!! Multe bucurii si impliniri!! Sa ai viata frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!
Mooaaaama ce dor mi-a fost de voi!
Am fost la mama cu printesa, nu mai stiu daca v-am povestit ca luni am fost la doctor, tot facea temperatura si tusea groaznic, era plina de secretii, ne-a dat aerosoli si antibiotic asa ca am plecat la mama ca sa pot merge si la sv.
In primul rand LA MULTI ANI sarbatoritilor!!!!!!! Raducu, Robert, Amelia si Bianca. FELICITARI LILI ptr bebe VICTOR!!!!! Imi cer mii si mii de scuze, Gabitzam si Lorich ca nu am putut intra la timp sa va felicit puisorii...
Eu sunt ok... cred, nu am greturi deloc, nici macar somnolenta decat daca se ace seara tarziu, (adica 22.30 ) si am fost ingrijorata din cauza asta. Ma rog sotul zice sa spun Sarut mana, Doamne, ca ma simt bine... Dar eu as vrea o greata mica, acolo... La Eva mi-a ost groaznic, aveam dureri de cap in fiecare zi, varsam in cosul de gunoi de sub birou, etc, etc... de-aia sunt ingrijorata ca imi e... prea bine! Vineri voi merge la control ca voi scoate si analizele pana atunci si abia astept sa vad bebelunul mic.
Eva e ok acum, ieri am terminat aerosolii, mai avem 2 zile de antibiotic totusi si sper sa fie bine, azi o duc la control sa vedem ce ne zice ca luni chiar m-a cam speriat aia, mi-a zis ca bine ca m-am dus ca sigur facea pneumonie daca mai stateam... cred ca a exagerat un pic...
Eva se joaca de-a coloratul, de-a gatitul, imi umple casa de apa, de-a doctorul, ne intinde pe toti pe jos si ne consulta apoi de scrie retete pe care le semneaza si stampileaza si ne recomanda "panadol de 2 ori pe seara", ha ha ha...
Noi am vrea sa mergem in cncediu... dar... sotul a primit un contract in Franta! Trebuie sa plece intr-o luna... Stiam de aceasta posibilitate mai demult dar plecarea era preconizata la inceputul lui septembrie. Ideea e ca eu vreau sa nasc aici si nu stiu ce/cum sa fac. La servici e aiurea rau, in sensul ca am fost foarte dezamagita de colegi si as pleca mancand norii... dar ce fac, dupa ce se termina CIC-ul, ca tot acolo ar trebui sa revin si nu mi-ar place sa stiu ca i-am lasat balta cand au avut mai multa nevoie de mine. O prostie, stiu... Bon, deci eu nu stiu ce sa fac... Contractul sotului ar dura cam 9 luni, deci... aiurea complet. Nu stiu daca ar fi bine sa o rup pe Eva de viata ei, de gradi, de bunici ptr cateva luni. Dar ar fi aiurea sa o rup si de tati ei... aici daca as sta m-as omori cu socrii cred dar macar m-ar ajuta si pe mine cineva la nevoie. nu stiu, nu stiu ce sa ac. daca pleca in septembrie as fi stat sa nasc si plecam si noi dupa aceea, toti. dar asa e foarte aiurea.... e o varza in capul meu... Cred ca pana la urma vom merge 1-2 saptamani pe luna la el sa stam acolo, pana n-as mai putea eu sa zbor...
Of... va pup pe toate si scuze inca o data ptr urarile intarziate...

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

FELICITARI LILY!!!! Sa fiti sanatosi, sa va bucurati de copilasi!

LA MULTI ANI BIANCA!!!

Avem 3 sarbatoriti azi LA MULTI ANI DRAGOS, ANDREI, VLADIMIR!!!

Alina 8+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

LA MULTI ANI DRAGOS, ANDREI SI VLADIMIR

Ylari , of, imi parev rau ca esti asa de tristuta, e o stare data siu de hormonei si d ebolicica Evei, stiu cum e, desi e doar o raceala..te cam termina; iar decizia cu Franta vine asa capac! Cu avantaje si dezavantaje indiferent cum o iei! Dar e de bine totusi, crede-ma, e de bine. Hai ca se va ranja perfect, o sa vezi, ti-o spune mama omidoaia. fete dragi! Si multumim de urari, le acceptam oricat d etarziu.

Alina cum esti?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Lori, inca mai am intepaturi prin burtica, mai ales spre ovarul drept (m-a durut toata noaptea). cred ca e de la eco.. Stau in pat, mi-e teama sa merg si la baie, mai curge, dar nu mult..Off..nu stiu..e o situatie grea..
va pup

ylari, sunt perfect de acord cu ce a spus lori. timpul le aseaza pe toate in ordine

Alina 8+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Ylari, ma bucur mult ca Eva e bine acum! cred ca te-ai speriat tare cand ai mai auzit si ce ti-a spus doctora....
In ce priveste greturile, sa stii ca o sarcina nu seamana cu alta chiar la caeeasi persoana; asa ca stai linistita, chiar daca nu ai greturi nnu inseamna ca nu e totul bine....mai bine, zii mersi!
Cu plecarea sotului, sper sa gasiti cea mai buna solutie pentru toti....eu iti spun totusi din experienta ca e greu daca nu ai ajutor...si e greu si pentru copil sa stea departe de unul din parinti...Crisit stiu ca a suferit mult in felul ei dupa ce a plecat taica-su in Germania si chiar si acum mai plange dupa el, desi au trecut 5 luni....
Bafta multa si putere!

La multi ani fericiti sarbatoritilor de azi Dragos, Andrei si Vladimir!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Multumim fetelor!
Lumi, exact de asta mi-e frica sapt asta a apucat-o dorul de ta-su intr-o zi, a plans non stop. Evident ca in seara aia a venit sotul in Pantelimon.
Eva cica e spre bine dar nu e vindecata ne-a recomandat sa continuam aerosolii, cica bronsitele pot dura si 2 saptamani

POZE
Mami de Eva scumpa si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Multumesc mult fetelor pt galerie si pt urari

La multi ani!!! copiilor care au implinit 3 ani zilele astea

Sper sa intru zilele urmatoare sa va povestesc mai multe.

Mergi la inceput

Fetelor eu am pierdut sarcina... am fost azi la eco ptr ca am pierdut un chegulet la pranz, dar aveam si banuieli ptr ca nu mai aveam nici greturi, nici sanii nu ma mai dureau, nici somn nu mi se mai facea si ecografia nu a aratat prea diferita de aia de la 6 saptamani, si nici batai de cord nu s-au vazut/auzit. Maine merg la doctorita mea (azi am fost la un domn doctor la un cabinet privat care saracul nici bani nu mi-a luat dupa ce m-a vazut cum plang) si o sa imi mai faca probabil si ea o echo si sa vedem ce este de facut, sunt foarte trista... nu stiu nimic, nici de ce, nici cand, nici nu stiu la ce sa ma astept, sotul o sa plece, sunt in depresie totala, iesim un pic la o plimbare..............

POZE
Mami de Eva scumpa si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Of, Ylari, ce rau imi pare...

Mergi la inceput