Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (193)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

desiree, asta e singurul tratament care il mai luati anul urlator? dexametazona?
sa va dea Dumnezeu tarie si rabdare. Noi va inchinam rugaciunile noastre simple, si va dorim din tot sufletul nostru (care e cald, asa..) sa fie totul bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Cleo, tratamentul e asa: Ciclu repetat la 3 saptamani: ziua 1: methotrexate, vincristine (in port, intra-venos); ziua 1-5, dexametazona, ziua 1-14 6MP (mercaptopurina), zilele 14-21 nimic. Si se repeta. O data la 9 saptamani (inca 2 ture, si apoi o data la 18 saptamani, ceea ce mai facem o data sau poate de 2 ori) punctie limbara cu administrare de methotrexate in coloana pentru prevenire aparitiei de celule de leucemie in lichidul cefalo-cranian si colecteaza mostra de maduva osoasa pentru verificare. Asta vom face de acum pana in iulie 2012. Da' tu de ce intrebi? Curiozitate? Si ca sa fiu clara, eu iti multumesc ca intrebi, ma bucura mult sa va vad atat de interesate de evolutia Victoriei, tratament, etc.

Gabitza eu am o maaaaaaaare rugaminte la tine: poti sa imi salvezi toate posturile din ultimul an? Ca am inceput candva sa tin un jurnal, dar nu am mai scris de muuuuuuuult si nu imi amintesc prea mult. Multumesc mult. Vreau sa traduc ce v-am scris voua si sa traduc pentru jurnalul ce-l tin pentru cand va creste Victoria.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Pentru MsBB si restul de fete ne-FB, am pus si eu poze pe picassa cu ziua Victoriei si de sambata trecuta. De aici:

https://picasaweb.google.com/Victoria.Nadia.22/VictoriaS3BDay#5620779533286888226

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02" target="_blank">Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Suoerbe pozele DESIREE, le-am vazut si pe FB, m-am mai uitat odata si acum. MUlta putere in continuare si voua si printesei mici! Si sanatate cat cuprinde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nadia, o sa-mi fac timp pe bucatele sa iti scot si tie mesajele, in cateva zile, promit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Cleo, tratamentul e asa: Ciclu repetat la 3 saptamani: ziua 1: methotrexate, vincristine (in port, intra-venos); ziua 1-5, dexametazona, ziua 1-14 6MP (mercaptopurina), zilele 14-21 nimic. Si se repeta. O data la 9 saptamani (inca 2 ture, si apoi o data la 18 saptamani, ceea ce mai facem o data sau poate de 2 ori) punctie limbara cu administrare de methotrexate in coloana pentru prevenire aparitiei de celule de leucemie in lichidul cefalo-cranian si colecteaza mostra de maduva osoasa pentru verificare. Asta vom face de acum pana in iulie 2012. Da' tu de ce intrebi? Curiozitate? Si ca sa fiu clara, eu iti multumesc ca intrebi, ma bucura mult sa va vad atat de interesate de evolutia Victoriei, tratament, etc.

Gabitza eu am o maaaaaaaare rugaminte la tine: poti sa imi salvezi toate posturile din ultimul an? Ca am inceput candva sa tin un jurnal, dar nu am mai scris de muuuuuuuult si nu imi amintesc prea mult. Multumesc mult. Vreau sa traduc ce v-am scris voua si sa traduc pentru jurnalul ce-l tin pentru cand va creste Victoria.

_

uof puiule, o lista imensa - mi se pare greu ca trebuie sa i le faci tu. Va pupam cu mult drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Pentru MsBB si restul de fete ne-FB, am pus si eu poze pe picassa cu ziua Victoriei si de sambata trecuta. De aici:

https://picasaweb.google.com/Victoria.Nadia.22/VictoriaS3BDay#5620779533286888226

_

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02" target="_blank">Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Am vazut-o o scumpa si o iubita!!!! Milioane de pupici pe piciorushele ei scumpe si pe ochisorii ei frumosi!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

http://community.webshots.com/user/YLARI" target="_blank">POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

am vazut-o pe printesa Victoria! cea mai scumpa si mai curajoasa fetitza din lume! te pupam mult de tot minune mica

fetele, am fost luni la eco si sunt ff bucuroasa ca nu mai exista hematoame, bebe e perfect, se misca de zor, se pare ca sarcina e mai mare cu aproape 1 sapt decat am calculat eu, decvi am ovulat mai devreme. Sunt asa linistita!! Si incet incet reiau activitatea fizica, adik ma misc si eu prin casa, fac o mancare, dar nu efort.

Alina 9+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Aina, ce ma bucur pentru tine ca sunteti bine si tu si bebe din burtica! Ai grija de tine si sa suporti usor vara asta iti doresc

NADIA, ti-am scos mesajele, o sa le trimit pe mail, sper ca mai am adresa ta in gmail. Daca nu, revin si te intreb.
Am scos tot de anul trecut din iunie pina azi inclusiv.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Nadia, o sa-mi fac timp pe bucatele sa iti scot si tie mesajele, in cateva zile, promit.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Gabi, mersi mult de tot! Nu-i nici o graba, tot am vrut sa te rog si am tot uitat. Pana aseara cand am dat din gresesala peste jurnal :)

_

Mergi la inceput