Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (193)
Raspunsuri - Pagina 16
Magnetism79 spune:
Alina CAT DE FRUMOASA E SARA!!!!!!!!! CA TINE DE FRUMOASA!!!!!
Imi plac pozele, cu rochitza e ca o printzesa!!!!!

cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Cleo, Simonix minunat, ce frumos, mi-au placut tare pozele, relatia voastra! Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010 |
stai sa vezi ce relatie acu copiii
desiree, pupaturi de la noi. Hai ca trece si runda asta de cortizon. Voi faceti injectabil? Cate zile faceti? si mai ales, cate runde veti mai face?
YLARI spune:
| citat din mesajul lui Magnetism79 Ylary ma rog la DD sa ai cat mai curand un bebelus, minunea se va produce atunci cand te astepti mai putin ai sa vezi!!!! Nu cred ca trebuie sa asteptati atat de mult pana o sa aveti un bebelus, si mai ales dupa un chiuretaj poti ramane mult mai usor gravidutza!!!!!!!! Te pup Mami de Bogdanici Pogonici si pisicutza Teo |

Multumesc mult ptr urare! Si tie si Simonei(cip)
Dar vreau sa spun ca a inceput sa imi fie o mare frica si cand ma gandesc la o urmatoare sarcina. Bine, stiu, e prea devreme sa ma gandesc deja, dar nu ma pot abtine. Imi doresc, dar imi este foarte foarte frica. Astept sa ma vindec ca ma sperie orice, ieri aveam impresia ca mi-a amortit o mana, apoi un picior, am devenit ipohondra... asa ca imi este foarte teama pe viitor. Of... De dimineata am avut niste crampe infioratoare de la constipatia mea, acum m-a mai lasat dar s-a dus spre fund durerea
Va pup dulce dulce pe toate!
Desiree, un gand bun pentru voi.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Lilly79 spune:
ylari imi pare asa rau pt pierdere.Iti doresc mult curaj sa treci peste fricile pe care le ai si sa vina un nou bebe repede.
alina_anto ce printesa frumoasa ai.
cleo ma bucur ca va simtiti bine in noua locatie.Imi pare bine ca Mara are un prieten de joaca si nazdravanii.
alysh stiu si eu etapa "de ce"
Cateodata cand nu mai putem ii raspundem Juliei la "de ce X?" cu "pentru ca Y", dar ea continua "de ce Y?"si noi revenim la "pentru ca X" si facem asa de vreo 2-3 ori pana Julia se prinde si "de ce-ai spus ca X?" sau se opreste ca-si da seama ca nu mai obtine informatii noi.
In ultima vreme Julia e mult mai sensibila, daca o certam putin, sau ridic tonul la ea imediat o da pe plans.Si inainte nu reactiona asa.Cred ca se datoreaza aparitiei fratiorului desi il iubeste si toata ziua ii arata jucariile ei, il intreaba daca ii e dor de ea, il pupa, ne intreaba de ce face "e", de ce plange, vrea sa vada cum il schimb, etc.
Stiu ca ati mai scris, dar eu citesc cate putin cand am timp si cand sa raspund uit tot.
Trimit acum sa nu pierd si poate mai revin daca ma lasa cel mic.
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui cleo78 desiree, pupaturi de la noi. Hai ca trece si runda asta de cortizon. Voi faceti injectabil? Cate zile faceti? si mai ales, cate runde veti mai face? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Cleo, Victoria ia dexametazon, tot din familia cortizonului, e f puternic. Ia 5 zile la 3 saptamani, 1.5 mg/zi (3 pastile dimineata, 3 pastile seara. Victoria refuza lichid, ia pastile fara nici o problema.) Mentinem acelasi tratament pana in iulie 2012. DACA in 27 la MRI (tomograf?) se vede ca oasele sunt mai 'damaged' decat la MRI-ul din aprilie, oprim steroizii. Daca abnormalitatile alea din oase sunt la fel sau mai mici, atunci continuam tratamentul cu dex. Nu stiu daca am zis sau nu, dar ea tot mi-a zis ca o dor coapsele, i-au facut un tomigraf si au cnstatat ca sunt abnormalitati in coapse. Normal, ca nu stiu ce sunt; dar dr.ii spun ca e ori de la inceput, cand au existat celule de leucemie in maduva osoasa si atunci au 'stricat' (damaged) maduva osoasa in anumite locsoare, ori au aparut pe parcurs (necroza), cauzate de dex, si in cazul asta se maresc si oprim dex-ul.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Va multumim tuturor pentru urari si gandurile bune.
_
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
aelita spune:
DESIREE ma rog la bunul Dumnezeu sa o insanatoseasca pe Victoria cat mai repede,sa nu se inrautateasca starea ei si dimpotriva cu fiecare zi sa mai faca un pas spre vindecare.scumpa mea draga ,tin pumnii sa se faca bine,merita,meritati din plin,ati luptat prea mult ! o mare imbratisare,sa va fie mai usor ,din ce in ce mai usor tratamentul 

Alysh spune:
Desiree, scumpelor si de la mine o imbratisare stransa, stransa! Multi pupici plini de energie pozitiva!
Laurita, si noi am racit, neasteptat...toata iarna n-am avut nimic (in afara de muci si tuse pe care nu le consider raceli) dar acum Vlad a comis-o. De trei zile tusea f urat iar azi noapte a facut febra peste tuse. Azi am fost cu amandoi la dr, Luca pt vaccin iar Vlad consultatie. Mi-a dat Erdomed.a zis ca n-are nimic la plamani. Il ascultase si Stef de fapt si imi spusese ca are plamanii curati. Azi a revenit febra. Maine am multe programari, chestii de facut, sper sa-si revina si sa-l pot duce la gradi,. Uoooof. Sanatate multa si voua! Pupici
Victoria_mami spune:
Aelita, Alysh, va multumim.
Vale, e mai usor acum. De cand am terminat cele 30 de injectii in picior (1/saptamana) e mai usor si la steroizi. Am impresia ca injectiile alea interactionau cumva (negativ) cu steroizii si ii provocau dureri. Stateam lungita pe couch cu Victoria lungita pe mine 5 zile!, numai asa se linistea. Si asta de cand i-am luat DSI (Nintendo). Pana atunci stateam 5 zile cu ea in brate in miljocul sufrageriei. Si asta se repeta tot la 3 saptamani. Si-a mai luat daddy liber dar degeaba, ca nu il vroia pe el deloc! Si i-am zis sa nu-si mai ia zile libere, ca nu are rost, oricum nu ma poate ajuta. Acum avem 1 zi mai grea, la 3 saptamani, in general sambata sau duminica. Si atunci e doar asa, mai 'prost-dispusa' si maraie si urla si face crize de nervi din orice. Dar macar se joaca. Inainte unde puneam jucariile miercuri seara (inainte de steroizi), de acolo le luam marti dimineata (dupa steroizi). Nici nu se uita la ele.
_
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
aelita spune:
| citat din mesajul lui Alysh Desiree, scumpelor si de la mine o imbratisare stransa, stransa! Multi pupici plini de energie pozitiva! Laurita, si noi am racit, neasteptat...toata iarna n-am avut nimic (in afara de muci si tuse pe care nu le consider raceli) dar acum Vlad a comis-o. De trei zile tusea f urat iar azi noapte a facut febra peste tuse. Azi am fost cu amandoi la dr, Luca pt vaccin iar Vlad consultatie. Mi-a dat Erdomed.a zis ca n-are nimic la plamani. Il ascultase si Stef de fapt si imi spusese ca are plamanii curati. Azi a revenit febra. Maine am multe programari, chestii de facut, sper sa-si revina si sa-l pot duce la gradi,. Uoooof. Sanatate multa si voua! Pupici ALI, mami fericita de Vlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu |

de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca, 19 aprilie 2010
Vlady si