Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (193)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Cleo, suntem la steroizi sa zic mai mult? Joi am avut o punctie lombara si am inceput steroizii. Am scos-o din casa tot week-end-ul, sa o tinem ocupata si multumita, ca altfel la steroizi nu prea ne intelegem. Sambata am dus-o la Niagara, la Marinelad, parc de distractii si delfinariu. Ieri am dus-o la un meci de baseball, unde ne-am intalnit cu nasii ei (planuit). Azi e mai greu un pic, acum vreau sa o imbrac sa iesim la cumparaturi. De maine sper sa pot intra mai mult. Va citesc, chiar si pe sarite... incerc sa fiu la zi cu stirile... terminam streroizii deseara, de maine va fi mai usor.
Va pupam pe toate.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Salutare!

La multi ani, Bogdanici Pogonici! cu scuze pentru intarziere

Fetelor, sunteti foarte dragutze! multumesc mult pentru complimentele la adresa Zulufinei mele fara zulufi!

Am vizionat si eu pozele cu belgianca Mara care pare ca s-a adaptat perfect si care se face din ce in ce mai frumoasa! Frumos orasul Brugge

Vazut si pe "printesa" Sara, alta zulufina frumoasa foc

Desiree, va sarut

Alysh, bafta multa!

Noi ieri am fost toata ziua plecate la nepoata-mea la curte, la un gratar la iarba verde...numai bine sa fentam canicula...am ajuns pe la 10 acasa, obosite, dar a meritat

Seara buna!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello, hello,

Am promis ca revin cu povesti dar n-am mai apucat.

Vlady ca de obicei e un simpaticut, istetel, ne lasa PAF cu unele replici, ne asasineaza cu intrebarile , "de ce-ul" ala pana la infinit ma epuizeaza uneori dar Stef zice sa ma bucur ca e copil curios
Pe mine ma complimenteaza pana simt ca zbor de fericire, "iubita mea", "te iubesc din tot sufletul" "mi-a fost dor azi de tine" (cand vine de la gradi).......si habar n-am de unde are chestia asta, dispare putin de langa noi cat sa rupa o floricica si sa mi-o ofere. Imi ofera cel ptuin 5,6,7 flori pe zi. De pe langa bloc, din parc, de-astea crescute en-gros , i-am spus sa nu rupa florile plantate frumos in parc
Intr-o seara taica-su s-a suparat tare, tare pe el, si (de obicei nu procedeaza deloc asa) si-a pierdut putin firea si a inceput sa tipe la el: TI-AM EXPLICAT DE 1000 DE ORI, BLA, BLA....se cam inrosise la fatza de nervi, iar Vlad f senin privindu-l direct in ochi "Eu nu discut cu oamenii care urla". Am adorat replica asta. Si sunt multe altele pe care nu le notez, le uit, etc....
La gradi ies afara zilnic, e fericit, imi spune ca e ca un loc de joaca, e ok.

Luca, si el f dulcel, curios sa-i arat, sa-i explic, inca nu vorbeste prea mult, in afara de "mama", "tata", "uite", stie cum face maimuta, calul...si inca ceva chestii. Parca Vlad rupea mai bine ceva cuvinte la 1 an fix. Dar n-am gasit nici o inregistrare exacta. Ii place sa alerge de colo colo si sa scormoneasca prin sertare, normal la varsta lui Atunci cand nu urla e tare vesel Intelegeti, da?

Eu si Stef, am iesit la o terasa sambata seara, f draguta "la gondola" se numeste, in Parcul Bordei. As pune-o pe 1 loc ca si locatie din toate unde am fost pana acum. Restul mai lasa de dorit, ca deh, traim in Romanica. Dar merita din plin pt o cina romantica, vara, seara. V-o recomand.

Vestile mai putin placute le pastrez deocamdata.

Va pupacesc cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Ah, Luminel, cred ca am vrut de 1000 de ori sa spun ca mi-a placut mult zulufina fara zulufi, dar nu stiu de ce am uitat Leccitina scrie pe mine

Si un de dor pt Laurita

Fug sa-l iau pe Vlad din baie ca m-au dat disparuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

dor de voi...dupa atata timp in care n-am mai apucat sa intru si aici...aproape fiecare fata are ceva nou in viata.
Felicit gravidutzele (Alina_anto!), fetele care au nascut (Lily, Andreea 27), pup tare tare pe Ylari si o imbratisez, roaga-te la DUmnezeu ca nu te lasa, data viitoare va fi bine, ai sa vezi.
Cleo, felicitari pt emigrare, sper sa va fie bine acolo!
Am vazut si pozele cu voi si cu Simonix, superbe, iar copilasii minunati!
L-am vazut si pe Iustin...ce mare a crescut! si zulufina de Luminel, e frumoasa oricum!La fel saratzina de Alina, e o printzesa in miniatura, am vazut-o si pe fb
Pup pe ALy si pe Sis, mi-e dooooorr de vooooi...si pe sis o vad la fel de rar, asa ca pot sa scriu asta aici.
Gabitzam, felicitari intarziate pt mutare!
Pup pui frumosi de Lorich , de Doloress si de Aelita
Si nu in ultimul rand tare Nadia si Victoria. Nadia esti minunata, iar Victoria n-am cuvinte...

Mi-e dor de toate, va pupez, am sa icnerc sa intru mai des..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Sis in sfarsit!! sper sa nu mai dispari ca ma enervez
MAgne lui Bogdanici, sa fie sanatos si fericit!
Cleo, Simonix minunat, ce frumos, mi-au placut tare pozele, relatia voastra!
Alina_anto mortala Sara, superba. Iar faza cu Minnie costumata in aceeasi rochita, mi se pare de superfitze.
Desiree multe imbratisari si multa forta de la Dumnezeu voua si Victoriei!
Ali draga mea, si mie iar mi-e dor sunt cu amandoi acasa, pe Mirci l-am luat de la socrii duminica seara tusind, chiar credeam ca va fi fost ultima raceala vara asta, dar uite ca nu .
imi vine sa urlu. Ilinca abia ca nu mai haraia, voiam sa o vaccinez sapt viitoare, nu stiu daca se va mai putea. sa vedemdaca poti sa ne vedem, da totusi un semn si vin Ce frumos ca mai iesiti asa romantic! sunteti de invidiat! Nici Ilinca nu vrea inca sa-mi spuna cum fac animalele, Mirci la varsta ei stia vreo 5 -6 sunete...ea nimic. dar in schimb imi canta uta uta cu caruta cat e ziua de lunga tr sa-ti dau pozele/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Am scris un mesaj mare si lung care s-a pierdut!!!!!!!
Insa vrioam sa va multumim din suflet pt urari: Cleo, Alina Anto,Alysh, Laurici, Gabitza, Luminel, Doloress, Aelita, Ylari si sa ,ma iertati daca am uitat pe cineva , sunteti mununate si va iubim,va doresc si copilasilor vostri tot binele din lume sitot ce imi doresc pentru ai mei!!!!!!!!
Noi de azi dim suntem cu piciorul in gips, e entorsa de la atata joaca de ieri cu multi copii si harmalaie mare aici la Gruiu, azi dim nu mai putea calca pe picorus asa ca avem cizmulitza pt 10 zile, insa am amanat planurile de calatorie la Viena si la Mamaia incepand cu 1 Iulie, ma duc la concert la jAMIROQUAI SA-L VAD , ultimul album e absolut bestial!!! Totodata si planurile de petrecere las un loc de joaca au trebuit amanate, raman pentru cand se face bine!!!Ii place la doctor sa vedeti ce cuminte sta, sttoscopul ii place cel mai mult!!!!
Alina Anto iti doresc sanatate tie si bebelusului tau sa ai o sarcina usoara si sa suposti caldurile cat mai usor, ma duc a vad [pozele voastre ca PE ALE MAREI SI LUI ROBERT LE-AM VAZUT SI SUNT MINUNATE, MARA E ABSOLUT FANTASTICA , E FRUMOASA FOC!!!!!
vA pup si o pup si pe Simonacip ca am vazut ca a intrat si ea!!!!

Mergi la inceput

Ylary ma rog la DD sa ai cat mai curand un bebelus, minunea se va produce atunci cand te astepti mai putin ai sa vezi!!!!
Nu cred ca trebuie sa asteptati atat de mult pana o sa aveti un bebelus, si mai ales dupa un chiuretaj poti ramane mult mai usor gravidutza!!!!!!!!
Te pup

Mergi la inceput

Desiree sa treceti cu bine peste momentele astea grele!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Mai Cleo, dar tu arati ca o copilita..nu ma mai joc asa
Fi-miu a ramas setat pe Zulufina

Mergi la inceput