Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (193)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Ylari, draga mea, ce sa mai adauga la ce au zis deja fetele? nu am trecut prin asta, dar imi inchipui cat de mare trebuie sa fie durerea. plang cu fiecare bebe (cat de mic) care ajunge inger si rad de fericire cu fiecare bebe care se naste.
tu nu ai nicio vina, sunt sigura. ti-ai dorit copilul asta si nu are cum sa fie din cauza ta ca a ieshit asa. nici medicii nu au nico explicatie decat ca natura isi face treaba.
tu nut rebuie decat sa te ridici,s a privesti inainte, sa te uiti la minunea care o ai si sunt sigura ca cel de sus iti va asculta ruga si va veni si bebe doi asa cum iti doresti tu.

mii de pupici

Poze
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Fetelor multumesc mult pentru frumoasele urari adresate Ilincai!
Va pupam pe toate, fara exceptie!

Ylari fetele ti-au scris asa frumos...tot ce pot sa adaug e ca am trecut si eu prin asta inainte de Ilinca si un an de zile pana am ramas insarcinata din nou am fost terminata...Noroc ca o ai pe Eva...o sa vezi ca te va scoate in cateva zile din starea in care esti, cu zambetele si poznele ei

Lorich minunati copiii tai...nu mai faci?

Noi azi am venit din vacanta de la bunici si nu imi vine sa ma apuc de nimic prin casa...se mai aude si o bormasina la vecinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

hahaaa piggy mersi, dar nuuu..nu nuu!!!Tre sa stii cat te poti intinde, eu-s intinsaaa ca pecinginea

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Am aparut si eu in peisaj.
Ne-am intors ieri seara de la Viena. A fost scurt si tare obositor.

daca luni a fost inchis peste tot, marti s-au adunat o gramada si am alergat peste tot cu maimutele mele neastamparate, care m-au capiat, am zis ca ajung la balamuc.

Am citit de Ylari, imi pare rau, iti doresc insa sa ramai cat mai repede insarcinata si sa fie totul bine.
Te ingrijora ideea plecarii sotului si calatoriile cu avionul insarcinata -- poate e mai bine asa si puteti pleca toti si cine stie i se prelungeste contractul si ramaneti definitiv acolo; ramai insarcinata acolo, nasti acolo si totul e bine si frumos

Felicitari lui Lilly! Si un bebe Victor sanatos si cuminte!

Lorich, merci, vad ca te-ai gandit la mine cu pozele (si ne Facebookul).
Sunteti minunati.
Si gata, acum au vacanta toata vara?

Succes la operatie lui Gabriel-pui de Fecian! sper ca a trecut totul cu bine

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Acum o ora a nascut Andree27 un baietel sanatos si frumos (mi-a zis ca seamana mult cu Eric), de 3,500 kg, pe nume Marc.

A fost provocata nasterea si s-a chinuit saracuta de la 9 dimineata. A zis ca a fost mai greu decat la nasterea lui Eric. Dar a trecut si acum e fericita!!!!

Alina 8+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

bine ati revenit Adriana!!!

ylari ma gandesc continuu la tine. te imbratisez si ma rog sa fiti puternici

Laurita,

Alina 8+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Seara buna fetelor, sunteti zanele mele bune!
A venit sotul cu laptopul
Va multumesc ptr tot ce ati facut zilele astea ptr mine!
Sa stiti ca ma simt mai bine. Fizic ma simt excelent, nici nu ma asteptam, cred ca si asta e un motiv ptr care ma invinovatesc Of cred ca niciodata nu am vorbit mai mult aiurea decat, sper ca are noima ce zic. Cred ca m-am resemnat, m-am tot gandit zilele astea, a vorbit foarte mult cu mine si doamna doctor (Luminel, da, tot Parpalici) e un om minunat, exceptional si intr-adevar cam ce ati zis si voi mi-a spus si ea, si mi-a zis ca "ne vedem la sarcina urmatoare" , bine, ne vedem la control pana atunci, dar mi-a zis-o asa, ca pe o incurajare.
Bineinteles ca mi-a fost groaznic, groaznic de frica la chiuretaj, am tremurat ca varga, m-am vaicarit groaznis, ca nimeni alta cred, desi doamna doctor a zis ca a avut si cazuri mai rele . In fine. Sotul a suportat insa foarte greu nenorocirea asta si sufera ingrozitor si nu intelege de ce nu il intreaba si pe el nimeni cum se simte, toata lumea il intreaba de mine... saracul, il inteleg.
Da... sa revin sincer sunteti minunate, va multumesc foarte mult cred ca mi-ar fi fost groaznic sa trec singura prin asta...
Imi cer mii de scuze ca nu am felicitat puiutii sarbatoriti zilele acestea, dar le trimit mii de pupici acum si le doresc tot binele din lume!
Andree27 felicitari ptr baietelul tau, Marc!!! Sa fie papacios si dormicios!
Va pup, fug la masa ca mi-a facut mama ceva bun

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Felicitari Andreea !!! Bun venit pe lume bebe MARC !!! Ce bucurie!

YLARI

Am fost la Andrei la gradinita dupamiaza, au avut serbarea de sfarsit de an. Tare draguti au fost, m-am emotionat si m-am bucurat can i-am vazut. Programul a fost o surpriza pentru parinti, desi Andrei scapase si mi-a zis ca e Harap Alb. Au avut costume frumoase, muzica frumoasa, au amenajat frumos in curtea gradinitei, au primit si diploma si cate un cadou, am mancat tort. Chiar a fost frumos. Am descarcat acum pozele, vedeti aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Gabitza ce serbare frumoasa si ce Harap Alb aratos!!!
Noi sambata avem serbarea iar Eva va fi pitic in Alba ca Zapada
Pe mine m-a uimit cat a invatat, ca ea e ca o moara stricata deja stiu jumate din serbare, atat a recitat si cantat prin casa! Maine ii luam si costumul.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

YLARI - mii de imbratisari, si tie si lui tati! Si succes la serbare, piticului nastrusnic!

GABITAM- foarte frumoase poze. Ce costume faine, le-ati luat voi, parintii? Bravo pentru Andrei, a mai graduat un an! Mai are un an si apoi la scoala?

ANDREE27 - felicitari! Bine ai venit bb MARC!

FECIAN - bafta multa mufarinei la operatie! Sa stea fratiorul () cumintel pana trece totul!

Mergi la inceput