LMA FILIP si DENIS - zmeurici'09(19)
Raspunsuri - Pagina 8
pogos spune:
La multi ani Iarina! La multi ani Bogdan!
La multi ani celor cu numele Petru si Pavel!
Si multumim pentru urari, si noi avem un Petru mic in familie ![]()
blanca000 spune:
Da da da..cum sa nu il stim pe Petru al nostru, zmeurica frumoasa.

LA MULTI ANI ! sa iti traiasca, sa creasca mare si sanatos..il pupacim.
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Iarina si Bogdan!
La multi ani Tudor Petru! La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Petru si Pavel!
flosideea spune:
hop si eu cate putin,asa tiptil....ehe vad ca s'a mai animat pe aici...welcome,mamica de zmeurica undercover
.
ce sa zic,blanca,ma acomodez ca n'am de ales.adica daca as putea sa pocnesc din degete si sa ma teleportez sa pup un popilas macar o data pe zi ar fi perfect,dar am noroc ca sunt oameni buni,de fapt el,si cand ea nu este imi paseaza laptopu
.in week'end ei au fost plecati si mi'am facut de cap cu netu,acum mai rarut.
pooh,eu ma gandesc zilnic la voi.zilnic mananc cate ceva dulce in cinstea aniversatilor....hehe,am pus pe mine 500 gr intr'o sapt....aici e insuportabil de cald si baza e inghetata....abia astept sa ma intorc si sa va ciitesc linistita,acum tot frunzaresc cate putin....
ioana,te rog sa ma crezi ca nu stiu exact firma,era un magazin unde erau mai multe firme,i'am luat de acolo o geaca beneton cu 40 euro si asta care mi'a placut la nebunie e 65 si o sa o iau sapt viitoare.in schimb,acum caut crocs care isi schimba culoarea,am vazut la tv si vreau sa ii iau,pentru ca acasa denis numa in crocs vrea sa stea,sa doarma,sa mearga la gradi...
ma vor duce intr'o zi intr'un orasel de outlet'uri,sa vedem,acum nu mai am nici banuti,stau cu 30 euro in buzunar ca am trimis acasa.plus ce mai cheltui pe aici....ca am fost sa fac cumparaturile pt casa si am venit acasa cu costumas-tricou si pantaloni scurti-cu fulger....e buna mancarea,dar crede'ma ca mi'au zis ca o data pe saptamana vor sa manance ciorbita de salata ![]()
acasa era sarbatoare azi,offf,aici daca era primeam si eu un bonus....hehe....numai 15 aug daca e sa'l prind sa vad.e cam greu cu denis,azi ne'am chinuit 3 persoane sa stea la imbracat si pana la urma au reusit sa'i dea body pe el.eu cantam,florin se maimutarea si mama sa'l imbrace.si cica la fel face si la gradi,dar cand se vede pe jos fuge in sala.a invatat sa zica "pachea pachea" si "bambumdae" dar nimeni nu stie ce inseamna
,azi imi dadea burtica la camera sa o pup,apoi imi arata urechea....of of....ma ajuta mult sa il vad macar 1 ora sau 30 min pe zi,sa vad poate reusesc saptamana viitoare sa imi iau o tableta sau un pc....in rest totul e ok,chiar se mirau de mine ca acum 2 saptamani ziceam 2-3 cuvinte si acum vorbim aproape normal,ma mai duc la ei cu carntelu sa'mi explice ce e una alta,Dar asta e,n'am ce sa fac.maine avem program de plimbare asa ca nu stiu daca reusesc sa intru,dar intru poimaine sigur.acum fug sa fac un dus,sunt transpirata toata,va trimit la toate cate o raza de soare,am auzit ca acasa e rece,sau cel putin in bv,si urez LA MULTI MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!!imi pare rau ca nu nominalizez,dar sunt pe fuga.va pupic....
ungaras spune:
Buna dragele mele.
Noi suntem in Bucuresti si ne bucuram de ploaie. Am fost si la tara la strabunici o saptamana si Maria_Catalina a fost foarte fericita. Acum suntem in Bucuresti pentru ca eu am nevoie de adeverinta de conformitate dar din pacate nimic nu se rezolva in 4 saptamani cum speram eu.
Cum nu pot sa mai fac nimic acum astept sa treaca timpul sa mergem acasa la tati pentru ca ne este tare dor de el.
Am vizitat si noi parcurile din Bucuresti(dragute)si le-am ales pe cele din centru celor de cartier. Am fost in parcurile din Militari si zmeurica mea a incasat-o peste tot. Cand ii spun mergem in parc ea imi raspunde 'palte (departe)mami, ici nu e bine, China au'
Bunici sunt foarte incantati sa o aiba aproape si se bucura de fiecare clipa.
Din pacate de doua zile a inceput sa tuseasca si ii curge nasucul. Ii dau sirop Coughend pentru ca pana acum a ajutat-o dar acum se pare ca nu mai isi face efectul. Ce stiti de Revigrip?
Foarte greu am reusit sa fac rost de un pui de la tara si asa i-am dat un pic de carnita. Altfel e vesela si arata foarte bine. A uitat complet olandeza si in romana deja stam de vorba folosind propozitii. Ex: Unde e tati? a, tati e la sivici in Oianda.si China vea Oianda, China e oiandeza u tata.' Mi se pare ca totul se petrece prea repede.
Ma bucur ca scrieti si o sa incerc si eu asa din cand in cand.
Spuneti-mi si mie cum intru pe FB. Mi se pare ca am ramas mult in urma dar stiu ca acolo sunteti toate si vreau si eu.PM?
Va pup
blanca000 spune:
Ungaras in Militari esti acum? Imi pare rau de pataniile din parculete..pe unde ai fost cu ea?
Noi tot aici stam si nu am patit niciodata nimic..dar depinde.
Sa mergeti in parcul Moghioros e mai mare si mai aerisit..pacat ca ploua.
Asa isi zice MC, China?
...
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
G_I_O spune:

am intrat cu gandul sa urez un LMA vreunei zmeurici, dar vad ca e pauza pana luna viitoare
.
la noi e la fel de frig, ba ploua, ba iasa soarele. maine vine si sotul cu hainute mai gorase, dar de duminica s eincalzeste vremea.
Nu stiu ce sa fac...poate mai stam inca o sapt. pe aici. Tare bine e sa frec menta...copiii sunt cu bunicile.
In 1 aug. pleaca soacra in germania, again...si mama din 4 la sorella in Italia o luna...asa ca daca mai venim aici, raman fara ajutoare.
Andreea pai vezi ca incep reducerile, nu mai cumpara nimic acum.
crocsi care isi schimba culoarea? nu am vazut aici...bine doar pe net si in turcia era plin de ei...cu toate figurinele si toate culorile. de la anul si alor mei le iau...sunt scumpi, dar misto. nu mai cumpar imitatii de crocsi. anul asta E are sandale adidas de guma, asa ca m-am scos.
cat stai acolo? te cred ca-ti lipseste Denis, dar bine ca-l vezi pe net...conteaza mult. mai ce sef de treaba ai
. ea e mai scorpie?
Ungaras cat stati in Ro? nasol cu pataniile din parcuri.
ce fetita dulcica ai. Unde vedem poze cu ea?
pe toate, merg sa duc canta la impodobit si sa dau comanda pt. lumanarea de botez.
noce spune:
La multi anisori, Vladimir si Iarina!
Sa sa dea Dumnezeu sanatate, viata lunga si parinti sanatosi!
Scuzati mamici, pentru urarile tarzii, n-am mai intrat pe aici...
Multi anisori minunati si lui Petru!
Flosideea, ma bucur ca ai mai scris!
Unguras, vacanta frumoasa in Romania. Te asteptam mai des, pliz!
Gio, petrecere buna in wk si increstinare frumoasa finutei! POate pana la urma veti avea vreme buna.
Lamuriti-ma si pe mine ce-s crocsii aia de care vorbiti, sa nu raman confuza.
flosideea spune:
ioana,pai eu vreau cam pe 12-13 sa pun pachet pt ziua lui denis asa ca incerc sa le iau asa usor sa nu le simt prea tare la buzunar.sefu e de treaba,pacat de ea....e cam afurisita....nu are rabdare nici cu aia mica,nu stiu....el este un om de milioane,sincer...tot ce nu inteleg pe el il intreb.eu i'am luat o pereche de crocs lui denis ca mi'au placut,dar am vazut reclama la tv cu unii care'si schimba culoarea.
noce,eu de ex i'am luat astia lui denis,sunt fff practici,sunt dintr'un fel de cauciuc in care nu transpira picioru si se curata fff usor http://www.crocs.com/crocs-mickey-makin-waves/10710,default,pd.html?cid=446&cgid=boys-footwear&srule=price-sort-1-9 denis e incantat de ei,i'am luat si imitatie dar nu merita,sincer.
ies acum,vorbim maine....va pup...noapte buna

La Multi Ani Iarina si Bogdan!!!