LMA FILIP si DENIS - zmeurici'09(19)
Raspunsuri - Pagina 20
buburuza1979 spune:

ma mai tineti minte? ![]()
am reusit sa imi gasesc parola
va multumim din suflet pentru urarile de ziua piticului meu si vreau sa urez si eu aici La multi anisori frumosi, norocosi si sanatosi tuturor zmeuricilor!

si mai vin cu o veste despre care nu am zis nimic pe FB pentru a nu se afla inca la serviciu si a evita niste probleme pe acolo...
vine barza!!! 

sunt in 5+ saptamani si azi am fost la primul control. e totul ok pana acum, s-a lipit bine, in uter si ne vedem cu dl. doctor joia viitoare sa ascultam inimioara! sper sa fim bine si in continuare si sa ajungem la finish sanatosi!
va pupic si mai viu eu p-aci ![]()
G_I_O spune:
Tudor, Sascha, Sophia si Pavel! sa cresteti mari si sanatosi puilor!
Buburuza asta da veste. Felicitari!!! Sa ai o sarcina usoara9; si un bb sanatos!
Noi suntem bine.... Pregatim bagajul lui M, maine pleaca in tabara, am tot mai mari emotii. Ieri a facut putina febra, pana acum e ok....sper sa fie tot asa.
Nu stiu daca ati auzit, dar Eva, fetita Eumadai a fost arsa cu cafea de catre educatoare. Asta s-a intamplat sapt trecuta, la cresa privata Disney Baby din Bacau.
Fetita e bine acum, nu Mai are Asa dureri. Desi are Arsuri de gr2, pe fata nu-I vor ramane urme. Pe gat/ ureche s-ar parea ca da.
Doamne ajuta sa-si revina complet, nu vreti sa vedeti ce arsuri are
.
Va
si duminica frumoasa sa aveti.
G_I_O spune:
Filip si Denis
sa fiti sanatosi, voiosi si fericiti toata viata puilor!
Noce si Mony sa va treaiasca flacaii si numai bucurii sa va aduca!
Mi-a plecat flacaul in tabara, a ajuns cu bine...totul ok pana acum....doar vremea asta innorata ma enerveaza....in loc sa aiba parte copiii de vreme frumoasa la munte, uite de ce dau.
E. e ok, nu a ramas la gradi fara frate-su' si pe acasa il tot cauta. sper sa reziste eroic pana vineri....ii e greu fara el.
Va
si o sapt. faina sa aveti.
Mony08 spune:
Multumim pentru urari 

Le dorim si noi La multi ani!!!!! tuturor zmeuricilor 

Mony
de Denis Adrian (01.08.2009)
andreea_1979 spune:
Buna dimineata ! Noce si Mony sa va traiasca bebeii , sa va bucurati de ei si sa fie sanatosi !
Eu sunt la serviciu si sunt cam obosita in dimineata asta , de aceea va invit la o cafea
.
Va las pentru ca am ceva de lucru .
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)
bely spune:
Olá tufa, La multi ani zmeuricilor ce si-au serbat ziua in ultimele 2 sapt. 
Buburuza, felicitari pt bebe, sa fie intr-un ceas bun si-o sarcina usoara iti doresc
iulie.aug09 spune:
Bely asta e cap vechi. Vad ca nu a fost inchis de moderator. Te asteptam la cap. 20.
Bine ati revenit din vacanta!