LMA FILIP si DENIS - zmeurici'09(19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

La multi ani Teo, sa fii sanatoasa si la fel de isteata si frumoasa!

Gio, Se va obisnui piticul ca e cu fratiorul lui, o sa vezi. TE cred ca iti este greu. Dar lasa ca e bine asa. Succes sa-ti gasesti un job.
Si eu de-abia astept sa-mi gasesc ceva. Simt ca trebuie sa-mi schimb programul asta care il am de cativa ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

g i o lasa ca picea e cu fratiorul, se va obisnui repede in colectivitate si-o sa-i placa, prima sapt. e mai grea. Bafta la gasirea job-lui, sa ai parte de ceva bun.

La multi ani Eliza Teodora, sa cresti mare si sanatoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Laura asa si eu....deja m-am saturat...de 6 ani aproape stau acasa....trebuie sa fac si eu ceva sa nu o iau razna.
Copii am facut, sunt marisori acum, asa ca pot sa-mi vad si eu de viata mea.

Multumesc fetele. va tin la curent cu ziua nr.2

Mergi la inceput

Da, asa e. Dar parca m-am si tampit stand acasa. De-abia astept sa-mi gasesc serviciu, dar in acelasi timp imi fac fel de fel de ganduri, daca voi face fata la noul loc de munca, daca voi mai face fata unui interviu Of, stau de 5 ani si ceva acasa...

Mergi la inceput

Codrin! sanatate si numai fericire!

Laura exact la fel zic si eu.....mi-e groaza ca si daca voi incepe un job, nu voi face fata cu casa/mancare/curatenie....dar imi fac curaj...trebuie samuncesc...sunt tanara, nu se poate sa ma plafonez in halul asta.

Mergi la inceput

La multi ani Codrin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

La multi ani Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Ciao,tufa!!!!!!Uoafff,de cand nu am mai intrat aici!!!!Am ratat o gramada de sarbatoriti,asa ca le urez acum LA MULTI ANISORI!Am fost cu Timea la spital,a avut operatie pt. scoaterea polipilor,am scapat si de uratii astia,in sfarsit,ca tare mult au deranjat-o!Acum e bine fata,se bucura de fratior,ca ultimele 2 saptamani am stat mai mult fara,dacat cu BalazsPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Nu am mai scris de un car de vreme pe aici,dar nu am timp nici sa mor .
In primul rand uram si noi La muuuulti multi ani sanatosi si voiosi,tuturor zmeureilor si zmeurelelor care deja merg spre 3 ani !
Mai avem si noi putintel de tot si facem 2 anisori .
Dariuca e o rasfatata si jumatate,nu mai rezist cand sunt singura numai cu ea,imi mananca ficatii la maxim,mai ales acum,ca nu prea putem iesi afara decat seara ,cand oricum sunt cu toata trupa si mi-e cu muuuuuuuuuult mai usor .
Desi imi va fi ingrozitor de greu,din septembrie o vom da si pe ea la gradinita,ca nu se mai poate,trebuie sa se desprinda de mine-nici cu socru-mio ,pe care il iubeste f mult,nu vrea sa stea .
Papam inca ,ar trebui sa o intarc dar nu ma lasa sufletul...Am scapat si de operatiile de la ochisori,deocamdata,si sper ca pt o perioada cat mai lunga .Mai trebuie sa mergem la un control,pentru a vedea daca are nevoie de ochelari .E e nebunatica si o rasfatila,de imi vine sa o rod uneori.E pitica tufei,nu am mai cantarit-o masurat-o ca nu are rost,dar are un maxim 78-80 cm si sa zic 9 kg jumate ,poate chiar mai putin.Nu se prea omoara cu mancarea gatita,in schimb mananca de sparge legume,zarzavaturi si fructe crude toate-mananca si ceapa ,cand fac mancarea e numai in picioarele mele si cere .Cu vorbitul stam in cateva cuvinte,dar e o scandalagioaica grupa mare.De cateva zile am inceput operatiunea olita,face cand o pun,apoi o las in fundicul gol prin casa si mai fuge si singura,desi a mai avut accidente prin casa,noroc ca inca nu am spalat covoarele.A facut chiar si un kk singura .Sper ca suntem pe drumul cel bun .
Cam atat acum,ca trebuie sa trezesc si sa pregatesc trupa de gradinita.
va pe toate si sper sa mai intru cat de curand

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
...

Mergi la inceput

Sara Amira! Sanatate, fericire si numai bucurii sa aduci parintilor, fetita frumoasa!

Pooh bine ca a scapat Timeea de polipi. si voi de un stres.
Luminita ma bucur ca ati scapat de interventii....
daria e la fel ca majoritatea zmeureilor....crizele de 2 anisori....

Piticul meu a plans azi in a 3-a zi de cresa. A venit si tati cu noi si nu a prea vrut sa se desparta de el...cu greu a mers la masa dupa frate-su'. acolo s-a pus pe plans....noi am stat pana s-a calmat, dar tot am plecat cu inima stransa. mai imi zice si sotul ca de la 4-5 E. nu a dormit...din cauza asta s-a trezit greu la 8:15. de stiam, nu-l duceam la gradi.
Am sunat la ora 10 si era ok, se juca in curte la nisip...cu frate-su', binenteles.
la 11:30 sunt dupa ei la gradi...azi au program scurt si mananca acasa.

si o zi frumoasa.

Mergi la inceput