Prietene la bine si la greu - 123
Raspunsuri - Pagina 6
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Bueii, care muriti de frig veniti la mini, va invelesc eu cu o PATURICA DE LANICA Care pohteste?? Andre?? ca vaz ca stranuti Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 27+ cu Firefly's shop BLOGUL MEU |
Ramonika spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
e lucru stiut, nu stiu tu unde ai fost la lectia asta: orice mama la 6 luni incepe sa dea brusc prin tzatze numai apa si orice vaca face un super lapte fix, dar fix pt nevoile unui copil de juma de an Creste? Mananca in fiecare zi? Lasa fata in pace. Da-i sa suga cat mai poti, nu cat 'crede' lumea ca "trebuie". Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009) |
oricum eu voi continua sa ii dau sa suga, chiar daca uneori ma capiaza efectiv cu suptul asa des.
problema e ca as vrea sa manance mai mult, cred ca are anemie, carne nu mananca aproape deloc, oua nu...
si chiar daca as intarca-o nu inseamna neaparat ca va manca mai bine... desi toti sunt de parere ca da...
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
Cory_B spune:
NeataNu am mai apucat sa scriu,incerc acum un mesaj...il incep la 9..sa vedem cand il trimit Nu mai tin minte ce si cui sa scriu/raspund(ca de citit, am citit rapid)...vreau sa pup gravidutele si sa le spun inca odata ca le admir pt curaj Eu...nici sa ma gandesc acum la bb2 nu am curaj A mai tinut cineva numaratoarea la fetele care alapteaza? Si la noi e la fel , des si la cerere (ziua/noaptea) dar nici ca ma las Si vorba aia, mult a fost...putin a ramas. Chiar zilele trecute am citit niste articole super interesante despre alaptat, va las si voua link-ul, mai ales gravidutelor care inca alapteaza, sa vedeti ce experienta frumoasa traiesc si alte mamici http://www.hobomama.com/2011/04/same-old-same-old-extended.htmlDespre amaranth, eu i-am dat lui bubu inmuiat in prealabil in apa, apoi combinat ori cu iaurt de capra ori cu fructe. L-am mai folosit cand am facut o mancarica de legume, a iesit delicioasa.Si o intrebare: piciulinii vostri mai au stare in carut? Ca al meu, nu! Vrea doar pe jos, sa alerge, chit ca e obosit...SA bag si un meniu de azi:Dimi: pruna+nectarina+para+amaranth+cateva migdalePranz:curcan+legume, la cuptor si dupa vreo 3 ore mai papa niste spanac+roccoliCina:iaurt de capra+nuca+bananaSi mai aveam o intrebare: ce marca de apa plata le dati la copiluti? Mi-am ridicat aceasta intrebare cand am citit despre sarurile dizolvate in apa. Sarurile din apa minerala, spune un cercetator-Omota, sunt anorganice, deci intraductibile la nivel informational de catre organismul uman. Nu, nimeni nu poate sa foloseasca magneziul sau calciul anorganic din apa minerala, dupa cum nimeni nu isi poate reface rezervele de calciu intr-o mina de calcar! Cele care ne fac favorul de a converti mineralele anorganice in organice, sunt plantele. Calciul, fierul si magneziul organic se inghesuie cu bucurie in plantele cu frunze verzi (patrunjel verde, marar, tarhon, conopida, varza, etc), care au de regula si suficienta vitamina C, pentru ca absorbtia fierului sa fie optima. Calciul se insoteste si se fixeaza in oase cu ajutorul vitaminei D, care se sintetizeaza sub actiunea razelor de soare. E bine de stiut. Mult soare, multa clorofila! Multa clorofila, multe minerale organice!In acelasi studiu, se pare ca Bucovina, apa plata...este cea mai ok din punct de vedre al continutului. Noi folosim Borsec si cica nu e prea ok..Voi ce parere aveti despre asta?Incerc sa revin mai tarziu
Ramonika spune:
cory - eu am mai zis, noi folosim doar apa filtrata, apa pura. si eu am auzit ca Bucovina plata ar fi cea mai buna dintre apele imbuteliate.
licu misto paturica
cuscri nu mai zi ca nu vrei bb3 ca asa ziceai si de bb2 si iaca ce s-a intamplat...
cat despre sotz, ce sa zic, "iarta-l doaman, ca nu stie ce face" cu gravidele nu e bine sa te certi. hai ca o sa va impacati voi...
raluci vreaaaaau si euuuuuu
cat despre caldura in casa sa va zic ca la noi in dormitor sunt 30 de grade??? AC avem, dar inca nu i-am dat drumul... inca suport, ca eu is mai friguroasa de felul meu, adica suport caldura mai bine decat frigul...
ce as fi vrut sa merg si eu la concertul cu bon jovi dar nu prea e posibil, ar fi foarte complicat sa ajungem...
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
dana n. spune:
citat din mesajul lui Cory_B Neata Si mai aveam o intrebare: ce marca de apa plata le dati la copiluti? Mi-am ridicat aceasta intrebare cand am citit despre sarurile dizolvate in apa. Sarurile din apa minerala, spune un cercetator-Omota, sunt anorganice, deci intraductibile la nivel informational de catre organismul uman. Nu, nimeni nu poate sa foloseasca magneziul sau calciul anorganic din apa minerala, dupa cum nimeni nu isi poate reface rezervele de calciu intr-o mina de calcar! Cele care ne fac favorul de a converti mineralele anorganice in organice, sunt plantele. Calciul, fierul si magneziul organic se inghesuie cu bucurie in plantele cu frunze verzi (patrunjel verde, marar, tarhon, conopida, varza, etc), care au de regula si suficienta vitamina C, pentru ca absorbtia fierului sa fie optima. Calciul se insoteste si se fixeaza in oase cu ajutorul vitaminei D, care se sintetizeaza sub actiunea razelor de soare. E bine de stiut. Mult soare, multa clorofila! Multa clorofila, multe minerale organice! In acelasi studiu, se pare ca Bucovina, apa plata...este cea mai ok din punct de vedre al continutului. Noi folosim Borsec si cica nu e prea ok..Voi ce parere aveti despre asta? Incerc sa revin mai tarziu |
Chiar sunt curioasa ce raspund fetele...sa stiu si eu ce apa cumpar in tara. Aici bem Evian (preturile din tara nu se compara cu cele de aici)
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 15+
raluci_b spune:
ce-i la mine in casa/curte asadar m-am retras
dupa ce trec ploile va astept la e in curs de montare
Cory apa noi bem numa Bucovina foarte rar Dorna, in Germania am baut si noi ce zice Dana, numai Evian si da, preturile nu se compara . In carutz renus sta cumintel cand il plimb pt somnul de dimineata, dar are ocazii cand sta cumintel si la plimbari scurte. Si multumim de link il stiam de la draga de Moni
Andre scuzoaiele mele, pai sa servesti cafeaua simpla te rog, eu al lasat optiuni pt toata lumea, deci la tine fara si fara oricum vezi, te-ai facut cu o paturica Licurici
Ramonik la o adica poti sa-i faci o hemoleucograma si ai scapat de stres, dar eu sunt precisa ca fata e bine
Fetele trebe sa ajung la un nefrolog, gine a zis sa merg la carol davila, nu am mai fost la spitalul asta, are cineva ceva detalii
tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 12+cu
dana n. spune:
Imi dati si mie o idee, va rog, unde sa merg sa fac o ecografie (asta in cazul in care nu rezist)? Eu voi sta in Berceni la parintii mei...sa nu fie nici tocmai in Baneasa
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 15+
miany75 spune:
uufff...am scris un mesaj si a disparut in neant...
buna si de la noi!!!!
nu prea am timp la dispozitie ,asa ca ii raspund doar lui cory noi am folosit mereu Bucovina ,a fost singura care nu a lasat urme pe vasul in care o fierbeam/incalzeam...
si ca tot veni vorba, Andre voi ce apa folositi sau ce imi recomanzi? ( mergem in Italia in conced)...mi-ar fi de folos daca mi-ai putea sugera si alte produse pe care le folosesti cu incredere ptr.Chiara..
revin dupa ce culc puiul,care e la plimbare cu buni...ca ma-sa ,cica are treaba....va
raluci_b spune:
citat din mesajul lui dana n. Imi dati si mie o idee, va rog, unde sa merg sa fac o ecografie (asta in cazul in care nu rezist)? Eu voi sta in Berceni la parintii mei...sa nu fie nici tocmai in Baneasa Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 15+ |
draga mea eu merg pe Barbu Vacarescu, destul de departe de frumosul Berceni, daca vei avea nevoie sa-mi spui, alt cabinet nu stiu......a sau nu stiu ce sectii are Medlife din Budimex poate gasesti pe site
tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 12+cu
many_bani spune:
citat din mesajul lui dana n. Imi dati si mie o idee, va rog, unde sa merg sa fac o ecografie (asta in cazul in care nu rezist)? Eu voi sta in Berceni la parintii mei...sa nu fie nici tocmai in Baneasa Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 15+ |
As recomanda, in caz ca nu gasesti altceva, clinica unde am facut eu FIV, la dr. Ileana Gussi, este super profi, ora de programare se respecta, deci nu se sta pe holuri, dar nu mai stiub ce zile are ea de consultatii, ca lucreaza si in spital la Cantacuzino. Clinica este Med New Life si daca nu gasesti si nu gasesti suna la ei, sunt draguti si nu costa mult. Gard in gard cu ei este Centrul medical Matei Basarab si acolo se fac, nu stiu preturi si nici dr. In alta parte se poate face la CMU (nu stiu locatia) sau la Medlife,dar este departe (in Grivita)
Bafta