Prietene la bine si la greu - 123
Raspunsuri - Pagina 15
ionelamaria spune:
Ziua buna
Am supravietuit "aventurii"socrela.... Dupa ce m-a innebunit cu plansul de mila ei ca fica-sa , care sta in BV nu prea vine si ea a purtat-o in scoala... si ca si ca ... la final si-a amintit ea ca la botez la Mihnea ( acu un an jumate) n-am facut poze cu ea ( nu mi-am facut timp sa fac macar o poza)... asta in conditiile in care eu nu am poze la botez la fiu-meu decat daca apar si eu in plan 2... ca cel putin acasa eram la bucatarie si faceam cate ceva si nimeni nu s-a obosit sa ma anunte ca ei se trag in poze... nici sotul.... asa ca pe tema asta cu el am avut "meci"atunci...
Faza asta a fost chiar la plecare... asa i-as fi spus vreo 2... da toata ziua a fost "saraca"victima lu fie-sa ( care nici nu stia de mare tragedie pe care o traieste ma-sa) asa ca n-am mai transformat-o si eu in victima... Gata... anul asta nu ma mai vede... N-am murit
Azi am ales o tona de capsuni si acum ne pregatim sa mergem la tata apoi , in timp ce fierbem dulceata facem bagaje pentru Bucuresti. Azi nu cred ca mai am timp de forum am mai spus eu asa.... si tot am intrat sa va salut)
Maine dimineata plecam spre Bucuresti... poate prindem si ceva vreme bunaaaa sa ne vedem macar cu unele dintre "posesoarele de fulgusori" si evident, cu fulgusorii
Nu mai recitesc.... nici nu vreau sa ma gandesc la nr de greseli si la cat de incoerenta am fost
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 20+ cu
miany75 spune:
buna,fetelor!!!
am intrat doar sa va salut..sunt prinsa intre o mie de treburi si ganduri..joi plecam in concediu,asa ca sunt la capitolul facut liste,cumparaturi etc...
Licu am ridicat vineri coletul...sunt absolut minunaaate palariile ,imi plac la nebunie...mai incolo revin cu alta comanda..ms inca o data
Andre ms de info..mergem in Cervia!!
va cu drag pe toate si va doresc o saptamana minunata!!!
Lumi_Richard spune:
Va multumim foarte mult pt comment-uri la pozici pe facebook,si,mai ales, ca v-ati facut timp sa va uitati la ele!
Noi suntem ocupati cu achizitionarea casei....maine mergem sa dam un avans mic,si,daca totul merge bine,la sfarsitul lui august ne vom muta!
In rest... ceva noutati: de vreo luna, in loc sa spuna "dada",spune doar daddy...si de cateva zile,eu nu mai sunt "mamaia", ci mummy! Avem cateva cuvinte noi: pau(par),mau(mar), mai( maine si maini),pai(paine),dede(verde),ciiici(cheers),touch(pronuntat perfect),bi(bine),ai(engleza pt ochi),two,three,toto(turtle). Edit:cuvantul folosit cel mai des: ptim(poftim).Cand ne ofera ceva,sau cand vrea obiectul pe care il avem noi,spune "ptim"
Incearca sa spuna picior,sosete,cerc si inca vreo cateva,dar nu imi amintesc pe moment cum le stalceste. In rest,bebeluseasca o vorbeste la perfectie,insotita,de cele mai multe ori,de gesticulatii Mai stie sa numere! Daca eu spun unu,ea spune doi,trei....daca eu spun apoi patru,ea spune cinci,sase. Foarte rar spune cum o cheama: Aea,Asa....si mai spune,dupa mine,Baisa(Bysouth).
In continuare pupa jucariile si tot ce-i place,face "mai-mai" pana si la paturica... Este foarte sociabila,nu ia jucariile copiilor si nu are nici o problema daca ii sunt luate jucariile din mana. Si este foarte atrasa de copiii mai mari...
De cand ne-am intors acasa, accesele de "furie" s-au rarit considerabil, iar "co-autorul" m-a surprins foarte placut citind pe net despre "tantrumuri"!!!! Am hotarat ca le vom trata cu.... indiferenta (glumeam...mai exact o vom ignora). Toate "iesirile" sunt pt a ne atrage atentia,asa ca o vom invata ca nu o va obtine in felul acela.
Cu mancatul...daca are bucatele,dupa ce ia 3 guri,e gata masa....deci eu blenduiesc in continuare... La olita : de vreo 3 zile o tot prindem cand face treaba mare...imediat o punem pe olita. Nu face nimic,dar macar sta cateva minute. Interesant ar fi sa ne vada pe noi cineva in momentele alea...amandoi scotand fel si fel de sunete,schimonosindu-ne fetele,incercand disperati sa o facem sa inteleaga ce se face pe olita
Oh,si cum am fost doar noi 3 in weekend,"co-autorul" m-a lasat cu gura cascata cu cata placere s-a implicat in tot ceea ce tine de pisicioasa(hranit,schimbat,iesit afara)
Si cam atat,ca m-am intins.....
RamonaCopot spune:
Salutare,
Am intrat sa urez si eu toate cele bune sarbatoritelor noastre si sa ii dau o pupa speciala Dankutzei!
Zilele astea mi-am facut lectiile de psihologie, adica am citit o gramada despre n situatii aici pe forum si am gasit explicatii la intrebarile mele. Intre timp, soricelul s-a mai calmat, ma mai bate foarte rar, doar cand il iau de undeva de unde nu vrea sa plece (la cap asta mai am eu de lucrat cu mine), in rest stie ca "mami supaata, baiatu nuu bate mami". Vorbeste o gramada, chiar ieri m-a surprins de doua ori. Prima data dupa ce i-am taiat o suzeta care era gaurita de el deja, i-am taiat-o in speranta ca va renunta la ea, a fost de acord ca "u mai e buna tztzica" si a aruncat-o singur pe geam la happy catelusa de la parter, dar apoi a venit la mine in camera si statea pe covor nacajit. L-am ignorat o perioada, apoi cand m-am uitat catre el, a facut botic si mi-a zis" supaiat baiatu, nu mai e tzitzica" (va dati seama ca nu am rezistat si am scos alta suzeta de rezerva din dulap)
Iar a doua oara ne-a surprins la un semafot. Era in spate in scaunelul lui, eu cu tata-sau vorbeam si nu am vazut imediat ca e verde si aud la un momentdat "hai ca e velde" la care am ramas mutaaaa. el vorbeste cu suzeta in gura si tata-sau nu a inteles exact ce zice, dar cand a repetat nu ne venea sa credem la amandoi.
trimit asta si revin ca avem musafiri neanuntati :((
Lumi_Richard spune:
Ramo,cum am citit mesajul,i l-am si tradus lui R,ne-a dat gata Domi,ce mai!!!
Abia astept sa ajungem si noi acolo,cred ca cele care aveti bebei atat de vorbareti sunteti fericite,nu gluma!
Chiar,cati dintre fulgusori au ajuns sa vorbeasca atat de bine(ma refer la a forma si propozitii)?
laurairina13 spune:
Fetelor, va multumesc ca m-ati mai luminat cu boleroul, ce si cum, de cadou il fac cadou maine, voi vedea feedback-ul...de va fi.
Miany, ma bucur ca ai primit coletul si iti plac palariutele! Sa le poarte sanatosi strumfii! Concediu placut!
Lumi, ce fraze?? Eu savurez la intensitate maxima ca fiimea zice si ea in sfarsit doua cuvinte noi : tatze, si tinti=dinti. Si zice tatze dar arata buricul La stadiul asta suntem noi Pan' o zice fiimea trei cuvinte legate...trece muuulta apa pe Dunare La noi cand imi da ceva zice 'te' =tine. Vad ca Annabelle e mai manierata si zice ptim.
Angi, nu stiu sa iti spun nimic cu caca moale, sper sa va lamureasca macar acum coprocultura! Amalia de cand o stiu are muulte scaune pe zi, undeva la 4-5. Si de iritat, se irita foarte foarte repede, e de ajuns sa nu o schimb in 10-15 min dupa ce a facut caca si e deja rosie la fund.
De asta nici nu cred ca o sa am eu mare succes cu invatatul la oala/wc pentru ca nu are un orar sa zic'prestabilit'cand face caca ziua, face de asa multe ori ca nu as avea timp sa o urmaresc cand si pe unde o prinde, doar sa ii lipesc olita de fund probabil
Ralu, dar secretoasa mai esti, doar pm-uri, ha?? unde e placintuta??
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 27+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
ralu_seby spune:
Licuu, nu dadea , ma interesau cateva amanunte din vacanta in Tenerife..ca tare imi surade si mie idea.
Nu am timp de placintoaie ca acum calc..si mai am ceva (nu ca mi-ar placea sa calc/cos/crosetez), dar nah, trebe'.
Organizarea imi ia mult timp si uite cum am ramas in urma tare cu forumelul, dar voi coace ceva cel mai probabil maine..sa vad dc reusesc de la serviciu ceva..
Nb zanelor!
Lumi_Richard spune:
Licu,tare nostima mai esti cum scrii
Si Annabelle zice dinti(ditzi),si e maaaare fan spalat pe dinti,deja a deprins miscarile de baza(bine,mai mult misca capul decat mana,dar tot face ea ceva).Si vrea sa se spele pe dinti cand vede reclame la pasta de dinti,cand ne vede pe noi ca ne spalam,cand vede periute/paste....de "n" ori pe zi...
Miany,distractie placuta in concediu!
Ralu,scuze daca nu am fost prea coerenta cu detaliile,ma grabeam