Prietene la bine si la greu - 123
Raspunsuri - Pagina 13
laurairina13 spune:
Cristina Sa inteleg ca sarbatoriti la tara la un gratarel, arunca si la noi cate ceva cinsteala
Vin si io , ca nu se poate sa va slabesc nici in weekend, cu ultima creatie: bolero de vara, bun pentru luat peste un maieut/rochita cu bretele seara pe faleza
Acum vreau daca aveti timp sa bagati ochiu sa vedeti, o parere sincera, ca eu nu am pe cine sa intreb, iar sotz din dotare nu pare prea incantat de boleroul facut. Nu de alta, dar vrem sa il dam cadou, si sa stiu daca nu ma fac de cacao
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 27+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika noi vara asta nu servim mare, iar singurul meu regret este ca nu o sa o cunosc personal pe licu Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz zebra roz |
Firefly's shop
BLOGUL MEU
laurairina13 spune:
Dana, LMA mamei tale, sa iti traiasca si sa vina sa va ajute la toamna cu
Fetele care inca alaptati, si inca des, va admir din toata inima pentru rabdare
Crissa, deci s-a adaptat tati bine la situatia de mami2 cu el cat esti tu la munci
Ionela, te astept cu 'perle' din deplasare Bravo pt progresul cu wc, acus te aud ca nu mai purtati pampers.
Firefly's shop
BLOGUL MEU
Ramonika spune:
cory asta ar fi ultima solutie cu suptul asta, conformarea. oricum deocamdata o las sa suga cat vrea, altfel e mare scandal. prefer sa ma "deranjeze" cu suptul des decat sa imi scoata peri albi cu urlete daca nu-i dau...
vorba ta, cat poate sa dureze?
licu mie-mi place boleroul. dar totul depinde de gusturi. depinde persoana respectiva cum se imbraca, daca i se potriveste asa ceva sau nu, daca apreciaza munca ta sau nu. la urma urmei, cadoul nu se discuta, tre sa ii placa.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
dana n. spune:
Licurici, si mie imi place boleroul...clar as purta asa ceva.
Pup burtica pe care am vazut-o in poze.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 16+
dana n. spune:
Si sa ma laud: David are vreo 3 ore de cand doarme impreuna cu tati . Ma oftic ca nu am reusit sa adorm si eu.
Vineri dupa-amiaza a dormit 4 ore ptr noi asta este record avand in vedere ca somnul de pranz dura cca 30 minute.
Ramonika, Licu, va multumesc ptr urarile adresate mamei mele.
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana n. Si sa ma laud: David are vreo 3 ore de cand doarme impreuna cu tati . Ma oftic ca nu am reusit sa adorm si eu. Vineri dupa-amiaza a dormit 4 ore ptr noi asta este record avand in vedere ca somnul de pranz dura cca 30 minute. |
Asa patesc si eu, cand doarme si Amalia mai multisor(prin multisor a se intelege 1.30h sau 2h) eu nu reusesc sa dorm, de cele mai multe ori crosetez langa ea, sa fiu prin zona la trezire/foieli.
Firefly's shop
BLOGUL MEU
dana n. spune:
Sa nu uit: Andre, daca mai ai listute cu produse din tara recomandate de fete, cand ai tu timp poate mi le dai si mie. Nu mi-am dat seama sa le salvez de atunci
Ramonika spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui laurairina13
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 27+ cu Firefly's shop BLOGUL MEU |
lasa ca o data si o data sper sa ne intalnim, chiar de-o fi peste cativa ani, cand sunt copilasii mai mari.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
Lumi_Richard spune:
Am pus cateva pozici pe facebook....imi cer scuze,dar nu mai am timp sa pun si pe picassa.....